Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (777. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O ekran kartıyla doğru ayarlarda keyifli olur. Ben i7 7700 hq işlemci ve 1050 gtx ekran kartlı dizüstü ile gayet keyifli oynadım ve oynuyorum.

Rdr2 öyle bir oyun ki 25-30 fps de bile gayet güzel oynanıyor.

Senin o işlemci ve o kartla çok daha iyi oynarsın. Hele kartın ram'i yüksekse aynı kartın daha düşük ramli olanlarından daha üst ayarlarda oynarsın. Mesela benim 1050 gtx kartın Rdr2 videoları var. O videolarda ki 1050 gtx'ler 2 gb ram filan genel olarak medium ayarlarda test ediyorlar. Bende aynı kartın 4gb ramli olanı var fazladan 2 gb ram sayesinde ben bazı ayarları hight olarak yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna adaptive triggers modu yapıldı!

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]nexus mods :: red dead redemption 2
    DualSense 5 - Adaptive Triggers
    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/1204?tab=files

Ve acayip güzel olmuş. Her silahta tetiğin gerilmesi gerçek bir tabanca gibi. OBS ile tüm sesleri haptice aktarmasını da ayrı bir şekilde yapıyoruz. Bütün sesler en ince ayrıntısına kadar dualsense'e titreşim olarak yansıyor. DLSS 4K, Türkçe yama, adaptive triggers ve haptics ile RDR2 çağ ötesi bir oyun oldu Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Aralık 2021; 22:41:11 >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben yamayı yapamadım bir türlü yardımcı olur musun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt

Öncellikle bu modu ds5 kumandam olmadığı için deneme veya yükleme fırsatım olmadı.Yine de sayfada ki yükleme kısmındaki adımları anlayamayan arkadaşlar için açıklamaya çalışayım.

İlk önce

Aşağıda ki linkten dosyayı indir.

Sayfa linki

http://www.dev-c.com/rdr2/scripthookrdr2

İndirdiğin dosyanın içinden,kare içine aldığım dosyaları RDR2'nin ana klasörünün içine at.

Ardından nexus mod sayfasında ki Dualsense dosyasını indir ve içinden çıkan kare içine aldığım iki dosyayı yine Rdr2 nin ana klasörüne at tamamdır.

Oyunu her çalıştırdıktan sonra,Rdr 2'nin içine attığın DualSense klasörünün içinde yer alan ''controller-service exe'' çalıştırman gerekiyor.(Evet oyunu başlattıktan sonra,her defasında yapman lazımmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 22 Aralık 2021; 5:44:45 >

• Eyvallah dediğin gibi yaptım oldu. Yama çok iyi çalışıyor

• 8 gb ram var bu hatayı alıyorum oyun kasıyor lütfen yardım edin. laptopum lenovo 82ey00d3tx

• İlk başta kasmıyordu şimdi kasmaya başladı lütfen yardım edin Lenovo IdeaPad gaming 3 kullanıyorum Ryzen 5 4600H, GTX 1650ti ve 8 GB ram aynı laptopu kullananlardan önerebileceğiniz ayarlar var mı geforce un uygulamasıyla optimize ederek üst ayarlarda oynarken şimdi internette popüler olan düşük ayarlarda bile kasıyor, ekran kartı güncelledim ondan mı acaba dedim bir eski sürümünü indiremedim iki eski sürümü indirdim gene geçmedi, Windows 11 kullanıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 23 Aralık 2021; 1:22:1 >
  • NobleFighter kullanıcısına yanıt

Sıkıntınız ekran kartı ile alakalı değil. Ram hatası vermiş. O hataya göre 8gb olan raminizin yetersiz görünüyor. Bilgisayarınız arka planda çalışan bir şey 8gb raminizden tüketiyor büyük olasılıkla ve bu sebeple oyunun kullanımı içim yeteri kadar ram kalmıyor. Rami kullanan her neyse bulup devre dışı bırakmanız lazım. Her ihtimale karşı bir virüs taraması da yapın derim.

Bu hatayı almadım ama ram yeterli olmasına rağmen browser'larda yetersiz ram hatası aldığım olmuştu. Parçaları toplattığım bilgisayarcı iyilik yapmak için fason Windows yüklemiş, onu da KMS ile aktifleştirmiş. Ben de üşendiğimden bir süre bu Windows'u kullandım. Sorun bundan olsa gerek, format attıktan sonra bir daha aynı hatayı hiç almadım.

8 gb ram ile RDR 2'yi oynamışlığım var. O yüzden ya arka plândaki bir şeylerden ya da orijinal olmayan bir yazılımdan kaynaklı bu hatayı alıyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 24 Aralık 2021; 13:39:3 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Windows 11 yüklü KMS ile aktifleştirdim ondan olabilir mi acaba

Çok yüksek ihtimal KMS’den. Kullanmayın hocam kms çok sıkıntılı bir şey bilgisayarın anasını ağlatıyor. Ya hwid kullanın ya da 20-30 TL’ye Oem key denk getirin.

Dediğim gibi, olabilir. Yav fasona gerek yok, ben Amazon'dan 7-8 liraya aldım birkaç tane OEM. Basın formatı, temiz kurulum yapın.

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Onlineda şiddetli kar yağışının olduğu bir yer yokmu ilk açılışta bi var sonra kesiliyor.

• oyunu full bitirmeye çalışıyorum chapter 4 deyim ama challenge lara gözüm yemiyor.poker ve blackjack oynamayı hiç bilmiyom taktigi olan varmıRed Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• merhaba. oyunlarla ilgili pek bilgim yok. bu oyunu oynamak istiyorum. tr çevirisi var mı? yoksa da eklenti kurmak sıkıntı oluyor mu? epicte uyguna geliyor. teşekkürler.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Çok sağolun öyle yapıp tekrar deneyecem

• 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.