Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (734. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Şöyle bişey yapmışım zamanında şimdi karşılaşınca atayım dedim Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Cyberpunk'tan sonra bu oyuna geçiş yaptım... fakat oyunda aşırı derecede ayrıntı var...

avcılık yapayım diyorum. her hayvan için farklı silah gerekiyor... her hayvanın öldürüş biçimleri farklı olmalı. ayıyı okla öldürdüm... kötü et dedi.. tüfekle vurmalıymışım... bunları öğrenmek uzun sürücek :)

cyberpunk'ı 140 saatte bitirdim. bu oyunu bi 800-900 saati görürüm sanırım...

Türkçe yamada hiç yokken iyidir dedirtecek cinsten. Makine çevirisi sonuçta.... hayırlısı bakalım.

• bu altttaki tesla tower sanırım :)

• arkadaşlar dün rockstar launcher offline hatası veriyordu oyuna giremiyordum launcher ı sileyim tekrar yükliyim dedim bu sefer de launncher ı indir diyorum siteye ulaşılmadı diyor oyuna giremiyorum ne yapmam lazım

epic ten oyun dosyalarını doğrulattım belki kendi yükler dedim gene olmadı

• Ahırdaki atlarımızın 2 hatta 3'ü birden çıkarmamızın yolu var mı liderlik yaparak çıkaramıyor muyuz? eyerli atımı dışarda bırakıp içerdeki atımı çıkarayım diyorum eyerledikten sonra dışardaki içeriye giriyor.

• Arkadaşlar, çok enteresan bir durumla karşılaşıyorum. Oyun oynanılmaz hale geldi.

Oyunun ultra ayarlarındaki oerformansını görmek için herşeyi en full yapmıştım. Fps kaybından dolayı eski haline almaya kalktım. Tüm ayarları restore et seçeneğine tıkladım ve oyun birden 1 fps'ye düştü ve bir daha da eski haline dönmedi.

Oyunda grafik ayarlarında en ufak bir değişiklik yapsam birden oyun 1fps'ye düşüyor. Menülerde bile ilerleyemiyorum. Oyunu kapatıp açmam gerekiyor.

Grafik ayarlarını restore etmiş gözüküyorum ama durum hiç değişmiyor.

Oyuna ilk girdiğimde normal açılıyor. Ama en ufak bi değişiklik yapsam 1 fps oluyor yeniden. Ayarları düşürsem bile.

Bu durumu nasıl çözerim? Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nerede, hangi ayarda hata yapmış olabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 24 Şubat 2021; 22:35:35 >
  • switel kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de oluyor. O sorun tahminen oyun çıktı çıkalı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Directx12 yapınca öyle oluyordu bende. Vulkan'da olmuyor bu sorun.

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Evet ben de vulkan'ı directx 12'ye çevirmiştim. Ama directx 12 daha iyi değil mi? Windows'a daha uyumlu diye bildiğimden öyle yapmıştım.

Directx 12 pekte iyi gelişim sağlayamadı. Daha çok fps alayım diye directx 12 yerine 11 de oynadığım oyunlar oldu, ki bu oyunlarda directx 12'nin performans kaybına yol açağı uyarıları vardı. Normalde tam tersi olması gerekirken. Vulkan kullanmanızı tavsiye ederim.

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Pc de mtu ayarını 800-900 bandına getirip solo session açanlar var mı acaba? Ben de Online da arada denk geliyorum maalesef.

Bu oyuna acilen solo session gelmeli !

Acaba gelecek mi? O da bi soru işareti.
  • mtu ayarı hakkında bir bilgim yok. Sanırım siz pvpve den bahsediyorsunuz? yani normal görev yapılan online kısımdan. free roam. ben direkt deathmatch tarzı modları kastedmiştim.

free roam pek oynamadım. orada da muhakkak vardır ama dm,tdm modlarında çok can sıkıyor. gta online da da bu hack mevzusu ciddi problemdi. sanırım yapımcılar pek önem vermiyorlar. raporlama sisteminden belli gerçi.

Ekran kartı Nvida ise Vulkan sıkıntı çıkarabilir ama çünkü Vulkan başka chip set üreticisine ait teknoloji benim bildiğim. Bir de Vulkan açınca fps düşebilir.

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece free roam oynuyorum hocam. Trader, collector, bounty Hunter vs görevlerini yapıyorum. Stranger görevleri falan derken baya bi içerik çıkıyor aslında, daha hiç bi evet e girme şansım olmadı. Free roam da, hackerlar sizi hedef aldığında belirli bir yüksekliğe çıkmıyorsunuz, direk sanki orası dik bir bayırmış gibi at yada karakter kayıp geri düşüyorsunuz. Ölümsüzlük var Bildiğini gibi, bounty Hunter veya trader görevlerinin içine ediyorlar. Collector yaparken size bağlayıp bırakıyorlar kaçamıyorusnuz hiç bir şekilde vsvs.
  • free roam da bana da denk gelmişti. kendisini ufacık yapmış beni atımdan aşağı attı. başta oyunun bir özelliği sandım. hani gta da mantar filan yedikten sonra garip şeyler görüyorsun. o geldi aklıma nedense. sonra beni bağlayıp üzerime yanıcı madde döküp yaktı. o zaman hacker olduğunu anladım. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]  sanırım 10 yaşında bi veletti. gülme sesleri geliyordu. baştan boğuştuk tabi ama o kadar vurmama rağmen canı gitmiyordu. dediğin gibi free roam için solo bi seçenek olmalı sadece arkadaşlarımızı davet edebileceğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 25 Şubat 2021; 15:55:9 >
  • Oyuna 2.kez başlıyorum arkadaşlar.

Sound ayarlarından atımızın giderken ayağından çıkardığı sesi daha çok duyacağımız bir ayar bilen var mı arkadaşlar?

• Bluetooth kulaklık bağladığımda ses gelmiyor. Diğer tüm oyunlarda kullandığım kulaklık bu oyunda çalışmıyor. Bunun bir ayarı var mı?
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Nvidia kartlarda da iyi çalışıyor vulkan. Ben vulkan desteği olan oyunlarda vulkan ayarına getiriyorum hep. Hiç sıkıntı yaşamadım.

Peki fps ye etkisi ne oluyor vulkan api nin? Dx11-12 ye göre tercih edilebilir mi? Eğer aynı ayarlarda stail bir şekilde dx11-12 den daha iyi fps alıyorsak neden olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.