O kadar çok para birikiyor ki o parayla Tahiti'yi satın alsak yine üzerine bir şeyler kalır |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (732. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Charles BartowskiYoldan hiç at almadım ama yoldaki atları yakalayıp eyer takınca sahibi oluyorsun diye biliyorum. Benim dediğim beyaz Arap atı özel bir at tek bir yerde çıkıyor oraya gittikten sonra alması çok kolay. Ben oyunun 2.bölümünde aldım oradan finale kadar da bu atla gittim başka bir ata ihtiyacım olmadı.
Alıntıları GösterYalnız at bayağı iyiymiş. İşaretli alana gittim ancak orası karlı ve soğuk bir yer olduğu için oyun "üşüyebilirsin ve canın azalır" uyarısı verdi ve geri döndüm. Kendime kışlık kıyafet alıp öyle gideyim. Sağolasın bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: EzoBrideYalnız at bayağı iyiymiş. İşaretli alana gittim ancak orası karlı ve soğuk bir yer olduğu için oyun "üşüyebilirsin ve canın azalır" uyarısı verdi ve geri döndüm. Kendime kışlık kıyafet alıp öyle gideyim. Sağolasın bu arada
Alıntıları GösterRica ederim. Aslında Arthur'ın kışlık kıyafeti var. Kampta kıyafet değiştirme kısmında outfits kısmı var orada birkaç tanesi soğuk havalara uygun onları ata depolayabilirsin. At üzerinde yavaş giderken tab'a basıp r ile sekme değiştirip kıyafetlere gelerek outfit değiştirilebiliyor. Aynı şekilde şapka ve bandana da oradan takılıyor. Soğuk bölge oyunda çok az olduğu için para bol değilse harcamaya gerek yok. Sıcak veya soğuk havada yanlış kıyafet gitmek can core'unu ciddi hızda düşürüyor ama ölümcül bir etkisi de yok.
-
Benim bilgisayarda diğer oyunlar 15fps de anında kasarken Rdr2 15 fps hiç kasmıyor. Oyunu 15 ile 25 fps arasında oynuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarı Samsung TV bağlayıp oyunu oynuyorum. Fakat başka oyunlarda TV sesini çok açmama gerek kalmazken RDR2 de sesi en sona almam gerekiyor. Oyun içinde sesler en sonda. Pc ayarlarında da ses en yüksekte. Sıkıntı ne olabilir
-
Ses düzeyi karıştırıcısından oyunun sesini açmanız gerek. Oyun, maalesef her seferinde kısık sesle açılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Charles BartowskiRica ederim. Aslında Arthur'ın kışlık kıyafeti var. Kampta kıyafet değiştirme kısmında outfits kısmı var orada birkaç tanesi soğuk havalara uygun onları ata depolayabilirsin. At üzerinde yavaş giderken tab'a basıp r ile sekme değiştirip kıyafetlere gelerek outfit değiştirilebiliyor. Aynı şekilde şapka ve bandana da oradan takılıyor. Soğuk bölge oyunda çok az olduğu için para bol değilse harcamaya gerek yok. Sıcak veya soğuk havada yanlış kıyafet gitmek can core'unu ciddi hızda düşürüyor ama ölümcül bir etkisi de yok.
Alıntıları GösterAynen dediklerini yaptım hocam ve atı aldım biraz nazlandı ama sonunda ana atım olarak seçebildim. Vurdum eyeri sırtına
İnşallah ölmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: henrymorgan92Ses düzeyi karıştırıcısından oyunun sesini açmanız gerek. Oyun, maalesef her seferinde kısık sesle açılıyor.
Son güncelleme sonrası böyle olmuş sanırım. Öyle okudum dün bir sitede. Yeni güncelleme gelmeli diyorlar. Daha önce oynayıp bitirdiğimde oyunu ses sorunu yoktu. Büyük ekran Tv alınca pc bağlayıp ikinci sefer oynayım dedim. Gerçi benim sistem 4K yetmediği için oyunu Full HD de açıyorum yine.
-
Oyun 2. kez oynanmıyor çok sıkıcı
-
-
Bu atın bende hatırası var. Çok güzel atlar gördüm oyun boyunca ama bu at bir başka geliyor bana. Anılarım depreşti.
-
hikayeyi 2 defa bitirince online modu pek alasım yok..neden bilmem ama online da yine karakter gelistir vs ugrasasim yok sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: EzoBrideAynen dediklerini yaptım hocam ve atı aldım biraz nazlandı ama sonunda ana atım olarak seçebildim. Vurdum eyeri sırtına
İnşallah ölmez
Alıntıları GösterAtlar çok kolay ölebiliyor envanterde birkaç tane "horse reviver" bulundurmak lazım
@lofer_freud oyunun sonuna kadar kullandım bu atı bende de yeri çok ayrı.
@Noctivagant ses 2 aydır o şekilde 2 satır kod yazıp bir hotfix atmıyorlar
-
Online da gamepad ile oynarken elde silahı nasıl çeviriyoruz. Şu hareketi öğrenmem lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Charles BartowskiAtlar çok kolay ölebiliyor envanterde birkaç tane "horse reviver" bulundurmak lazım
@lofer_freud oyunun sonuna kadar kullandım bu atı bende de yeri çok ayrı.
@Noctivagant ses 2 aydır o şekilde 2 satır kod yazıp bir hotfix atmıyorlar
Alıntıları GösterBen oyunu daha önce bitirdiğim de atım bir defa öldü ama kampa döndüğümde atımın ölmemiş olduğunu gördüm. Bir defa kaplan saldırdı öldüm canlandığımda atımında yenmiş ölüsünü yerde gördüm ama kampa döndüğümde ise ölen atım kamp bölgesinde sapa sağlam beni karşıladı.
Bu arada hala oyunu daha önce oynayıp bitirmiş şuan tekrardan oynayan biri olarak öldürdüğümüz hayvanları nasıl kampta teslim edeceğiz çözemedim. Derilerini satıyoruz onda sorun yok ama bedenlerini nasıl değerlendiriyoruz çözemedim.
Bu arada oyunu gamepad ile oynayım bu sefer dedim ama kamera ayarları tab tuşu ve bir kaç şeyi yapabiliriz ama karakteri hareket ettiremiyorum. Bu sebeple mecbur klavye ile oynuyorum yine
-
Öncelikle elinize pistol ya da revolver alın. Sonra gamepadde silah menüsünü açtığınız tuşa üst üste 2 kere basın. Sağ altta tricks işareti çıkıyor. Oradan yapabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NoctivagantBen oyunu daha önce bitirdiğim de atım bir defa öldü ama kampa döndüğümde atımın ölmemiş olduğunu gördüm. Bir defa kaplan saldırdı öldüm canlandığımda atımında yenmiş ölüsünü yerde gördüm ama kampa döndüğümde ise ölen atım kamp bölgesinde sapa sağlam beni karşıladı.
Bu arada hala oyunu daha önce oynayıp bitirmiş şuan tekrardan oynayan biri olarak öldürdüğümüz hayvanları nasıl kampta teslim edeceğiz çözemedim. Derilerini satıyoruz onda sorun yok ama bedenlerini nasıl değerlendiriyoruz çözemedim.
Bu arada oyunu gamepad ile oynayım bu sefer dedim ama kamera ayarları tab tuşu ve bir kaç şeyi yapabiliriz ama karakteri hareket ettiremiyorum. Bu sebeple mecbur klavye ile oynuyorum yine
Alıntıları GösterHep ölüyor diyorlardı, sol üstteki ip uçlarında da öleceği söyleniyor o yüzden bug olmuştur diye düşünüyorum ufak tefek baya bug var oyunda.
-
yiyecek ve dead eye veren tüketim malzemelerine kısa yol atayabiliyor muyuz? misal 4-5 gibi. TAB tuşuna basılı tutup mu kullanmak zorundayız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 13 Şubat 2021; 19:32:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: takami59yiyecek ve dead eye veren tüketim malzemelerine kısa yol atayabiliyor muyuz? misal 4-5 gibi. TAB tuşuna basılı tutup mu kullanmak zorundayız?
Onu bilmiyorum ama canımız çok azaldığında ve ölmeye yaklaştığımızda bazen ekranda bir harf çıkıyor (I harfi) ona bazınca bir tüketim malzemesini alıp kullanıyor karakterimiz. Gerçi bu çoğu zaman işimize yaramıyor çünkü genelde ateş altındayken ve vurulurken denk geldiğinden biz onu fark edip kullanana kadar ölüp gidiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Şubat 2021; 22:58:35 > -
oyun harika ama en çok ihtiyaç duyduğum şey bu oldu. klavye tuş ayarlarına da baktım ama göremedim o tarz bir şey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X