Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (733. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlışlıkla birilerine silah çekip vurmaktan dolayı oyunu oynayamıyorum  

• Arkadaşlar, kampta hayvan derileri ile geliştirme yapacağım ama istenilen hayvan derilerini zamanla hikaye de ilerledikçe toplamayı düşünüyorum. Sadece bu deriler için haritada dolaşmak yerine denk geldikçe, yolumun üstünde vs toplamak istiyorum ama daha önce edindiğim derileri at üstünde mi bekletmem gerek. At vs değiştiğimde ve ya öldüğünde kaybolabiliyor. Bu derileri nerede saklayacağız
  • Online sürümün indirimi bugün bitiyor almak isteyenler kaçırmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: takami59

oyun harika ama en çok ihtiyaç duyduğum şey bu oldu. klavye tuş ayarlarına da baktım ama göremedim o tarz bir şey.

Oyunu gamepad ile oynayabilmeyi isterdim. Gamepad taktım ama karakteri hareket ettiremedim. Diğer herşey çalışıyor ama karakteri hareket ettirme kısmında sorun var. Nette okuduğuma göre emiletör filan kurmak lazım mış.

Gamepad ile denemek isteme sebebim onla oynarken at üstündeyken filan nişan alıp adam vurmak daha kolaymış. Bir tuş sayesinde direk adamı hedef alıyormuşsun. Klavyede o olmuyor mesela.

• Xbox kolu ile sıkıntısız bir sekilde oynayıp bitirdim ps4 kolu bile çalısıyor sıkıntısız hocam nasıl bir gamepad ile ayar yapmaya calısıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdsi

Xbox kolu ile sıkıntısız bir sekilde oynayıp bitirdim ps4 kolu bile çalısıyor sıkıntısız hocam nasıl bir gamepad ile ayar yapmaya calısıyorsunuz.

Bende Logitech marka var yürüme, koşma ve sağa sola bakmayı yapamadım.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bende F310 var herhangi kol programına gerek duymadan oynayabiliyorum hocam sizinki bozuk olmasın?

Gemepad'da nişan alma yardımı özelliği büyük nimet cidden. Fare ile hengâme esnasında hedefi tutturana kadar canımız gidiyordu Gamepad'de ise LT tuşuyla hedefi karanlıkta göremesek bile buluyoruz.

• Steam'e gelen güncellemede ses sorununu çözdüler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Bende F310 var herhangi kol programına gerek duymadan oynayabiliyorum hocam sizinki bozuk olmasın?

Gemepad'da nişan alma yardımı özelliği büyük nimet cidden. Fare ile hengâme esnasında hedefi tutturana kadar canımız gidiyordu Gamepad'de ise LT tuşuyla hedefi karanlıkta göremesek bile buluyoruz.

Sağlam. Aynı gamepad ile Pes2021 de oynuyorum. Ama 6-7 yıllık belki o yüzden oyunla uyumsuz olabilir bir de bende oyun epic sürüm. Oyunların Epic sürümlerinde gamepad oynamak sıkıntılı olabiliyor galiba.

• Epic sürümde de ses kısıklığı sorunu vardı güncelleme sonrası onda düzeldi. Aynı güncelleme ise steamde de çözülmüştür.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 24 Şubat 2021; 18:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pxsel

...

Oyunda yeniyim şuan hikayeden ilerliyorum ama akşama bi online girerim ilk defa. Eklerim seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 16 Şubat 2021; 14:9:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Sağlam. Aynı gamepad ile Pes2021 de oynuyorum. Ama 6-7 yıllık belki o yüzden oyunla uyumsuz olabilir bir de bende oyun epic sürüm. Oyunların Epic sürümlerinde gamepad oynamak sıkıntılı olabiliyor galiba.

Alıntıları Göster

Arka bölümde DirectInput çekip sonra tekrar geri XInput çekmeyi denediniz mi? belki kendinde gelir.

• tab tuşuna basılı tutup silah vs seçtiğimiz açılır menü bende sabit durmuyor . açılır açılmaz kapandığı için seçim yapamıyorum. nasıl düzeltilir bilgisi olan var mı?

edit: klavyedenmiş sök tak yapınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 18 Şubat 2021; 21:36:46 >
  • Kusursuz bir oyun..

Aylara yaya yaya oynadım ve bugün itibariyle oyunu bitirmiş bulunmaktayım.

Senaryo, hikaye anlatımı, görevler, açık dünya, animasyonlar, mekanikler, mekanlar, atmosfer.. Her biri mi çok iyi olur

Senaryo anlamında tartışılır ama teknik olarak bu oyunun üstüne bir oyunu ancak yine Rockstar yapar bu bir gerçek.

Verdiğim her dakikaya helal olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pxsel

...

Üstadım,

Ekledim sizi steam üzerinden. Direk launcher üzerinden aldığım için oyun steamde gözükmese de aktif bir grupla genelde akşamları takılıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşlar, kampta hayvan derileri ile geliştirme yapacağım ama istenilen hayvan derilerini zamanla hikaye de ilerledikçe toplamayı düşünüyorum. Sadece bu deriler için haritada dolaşmak yerine denk geldikçe, yolumun üstünde vs toplamak istiyorum ama daha önce edindiğim derileri at üstünde mi bekletmem gerek. At vs değiştiğimde ve ya öldüğünde kaybolabiliyor. Bu derileri nerede saklayacağız

Oyunu haritasında 2 yerde Trapper isimli bir adam var. Ona vermeniz gerekiyor derileri. Biri Saint Denis isimli şehirde diğeri başka yerde. Ona satıyorsun derileri. Derileri maalesef saklama şansı yok ölünce gidiyor. Özel hayvanları öldürüp derilerini alırsan direk ona gidip sat çünkü o hayvanları tekrar avlama şansın yok. Haritada o hayvanların olduğu bölgede kocaman resimleri oluyor ve o hayvanları öldürüp derilerini aldığın an haritada resimlerinin üstü çapraz olarak çiziliyor.

• Online kısmında neredeyse 3 oyunun 1'inde hacker denk geliyor. adamı yere yatırıp kafasına sıkıyorum ölmüyor. Raporlama kısmı da ayrı bir işkence. Sanki inadına kimse kimseyi raporlamasın uğraşmayalım diye yapmışlar zaten raporlayamadım da. Tıklayamıyorum raporlamayı. Social Club'tan da ismi ya da avatarı üzerine rapor edebiliyorsun. Şaka gibi. Ayrıca AFK kalanlar da çok fazla. Oyunun multiplayer kısmı özellikle yakın dövüş animasyonlar harika. Çok can sıkıyor böyle bir oyunda bu tarz şeylerle karşılaşmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 20 Şubat 2021; 11:58:51 >
  • 
Sayfa: önceki 731732733734735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.