arkadaşlar okumun kondisyonu düşük görünüyor bunuda silahları yağladığımız gibi bir bakımı falan yokmu ? |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (730. sayfa)

-
-
-
Biraz benden kaynaklı bir durum. Oyunlara doydum artık. Oynanış olarak bir oyunun sunacağı çoğu şeyi gördüm.
RDR2 de şimdiye kadar tatmadığım bir deneyim sunmadı. Silahlı çatışmaya gir, at sür, avcılık yap, songun yap falan artık bana keyif vermeyen şeyler. Yıllardır farklı oyunlarda gördüğümüz şeyler. Hele bir de görevlere giderkenki çekeceğin yol falan vakit kaybı geliyor.
50 60 saat veresim gelmiyor artık bir oyuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zelda BOTW oynamadıysanız öneririm. -
Hocam chapter 4 ortalarına kadar ilerleyin sonra yan görevlerin hepsini yapın bitirin, çünkü o noktadan sonra acayip şeyler olacak yan görevler sarmayabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: evohanarkadaşlar okumun kondisyonu düşük görünüyor bunuda silahları yağladığımız gibi bir bakımı falan yokmu ?
Yazınızı yanlış okumuşum, silah temizlemeyi soruyorsunuz sandım cevabı o yüzden sildim yanlış anlamayın
-
Bu oyunun online tarafı tavsiye ediliyor mu? Oynanır mı? 40TL iken almak gerekir mi? Online tarafı hakkında hiç bir bilgim yok.
-
beyler bu videolarda görüyom adam şekilli kılıfa sokuyor silahı nasıl yapıyoz onu pc icin soruyorum
-
Tanıdığın kişilerle oynamak keyif verir.
Aslına bakarsan yalnızda oynayabilirsin , tıpkı story modundaki gibi online kısmında da storyler yan görevler mevcut.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Heliosaga
Başka bir redneck oyunu daha...
içinde vahşi batı kelimesi geçen herhangi birşeyi sevemiyorum. bu oyunda onlar arasına giriyor maalesef.Oynamadan bu yorumu yapmıştım.
Oyunsuzluktan dolayı bu oyuna bir şans vereyim dedim.
Sözümü yedim daha da önyargılı olamam. Harbiden güzelmiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: barisx3
Arkadaşlar oyuna başlıyorum 15 dk sonra hata vermeden oyundan atıyor sebebi nedir AMD ekran kartı var
quote:
Orijinalden alıntı: LycYa oyun iyi güzel hoşda, aşırı fazla uyuşukya.
Sürekli biriyle yan yana gitmek zorundasın aşırı yavaş yürüyorlar, dayanamayacağım gibi.
Sürekli yanımda biri var, gel sana birşey göstereceğim diyor 5 saat yavaş yavaş takip ediyorsun sonraki içerik 1 dakika sürüyor.
Tek başına yapabileceğim görevlerde fazla az. Özellikle oyunun başında sinir krizi geçirecektim, bitsede başlasa dedim düzelir dedim, oynda 15'i saatteyim, aynı kafa devam ediyor, inşallah aksiyonun bol olduğu görevler gelir.
Az önce fotoğrafcı görevinde Tekne sürerken bile delirdim, acayip daralttı o uyuşukluk beni.
Oyun genel olarak FAZLA YAVAŞ. Hani bi gerçek dışı hızlılık beklemiyorum ama gerçeklikten bile baya yavaş.
Ve görevlerin 20 dakikası at sürmek, 1 dakikası görevin içeriği. Biyerden biyere gitmek fazla zor, ışınlanacağım desen 2 saat kamp kurar(kamp animasyonu) ,gideceğin yeri seçersin, yolculuğu gösterir vs.
ahhhh içimi döktüm ^_^
Hikayeli oyunların en büyük tempo sorunlarından biri olan takip görevleri maalesef bu oyunda da var. Şu karakteri takip et diyor yürüme hızları kaplumbağa hızında. Bazı oyunlar oynadığımız karakterin hızını da sınırlamıyor kendimiz yavaşlamak zorunda kalıyoruz. En azından RDR 2 bu konuda hızı sınırlıyor da sıkıcı olsa da dur kalk, dur kalk yapmıyoruz. Bu konuda şahsi düşüncem bu yavaş hızda yürüme olaylarından konsolcular veya gamepad ile oynayanlar rahatsız olmadığı için oyunlardan kaldırmıyorlar. GTA'da 2 kere gamepad takmıştım onlarda da 20 dakika falan tır ve denizaltı sürdürmüştü bunları klavye fare ile o pozisyonda oynamak rahatsız edici. Bu yavaş yürüme olayları da aynı şekilde tam bir kahır oluyor. Yürüme hızlarının yavaşlığı kanser etse de at konusunda aynı düşünmüyorum çünkü bu oyun bir at sürme oyunu. Ne kovboy oyunu ne Arthur Morgan'ın hikayesi bu oyunun temel ögesi atlar hatta atlar karakterlerden daha detaylı; atın üzeri temizleniyor ama karakterin üzeri temizlenmiyor, kıyafet değiştirip geri giymek gerekiyor. Rockstar bu ağır tempoyu seviyor GTA'da bu ağır tempo bana sinir krizleri geçirtse de RDR 2'de o kadar rahatsız etmiyor RDR 2 daha içine çeken, daha parçası hissettiren bir oyun olduğundan bu yavaşlık can sıksa da temaya uyuyor.
Online kısımda sorunsuz olup hikayede yer yer sinirimi bozan 2 yer var bunlar için önerilere açığım.
İlk sorun atın çağırma menzilinin olması. Göreve atla gidiyorum görev beni atımdan ayırıp vagonla falan ilerletiyor görev bitince hiçliğin ortasında atsız kalıyorum. Online kısımda atı çağırınca yakınlarda spawn olup yavaştan geliyor ama hikayede bağım son olsa bile menzili var ve menzili fazla değil. Gerçekçilik desem değil tamamen işkence için yapmışlar. En yakındaki ahıra gidip haritanın öbür ucundaki atımla çıkmam gerçekçiliğe uygun değil sonuçta. Yakında ahır varsa oraya gidiyorum yoksa söverek ya at çalıyorum ya da biraz koşu antrenmanı.
Diğer sorun da silahların kaydedilmemesi. GTA'da silahların yer değiştirmesi sorunu vardı ama tüm silahlar üzerimde olduğu için sıkıntı değildi. RDR 2'de silah yerleri sınırlı olduğundan at üzerinde değiştirmem gerekiyor. Kamptaki lockerdan veya silah satıcısından silahlarımı ayarlamama rağmen görevin ortasında attan inip hızlı bir şekilde ilerlemem gerektiğinde bir bakıyorum üzerimde silah yok hemen ata geri koşup silah alıyorum. Online kısımda böyle bir saçmalık yokken ana oyunda olması garip. Bir de düşman ateş ederse at ürküp kaçıyor zaten direk önce ata sonra düşmanlara sonra da kendime sıkasım geliyor. Silahımı düzenlemişim yükseltmişim yerine koymuşum ama oyun resmen onu kullanma diyor. Bugün bir görevde de locker içinde kilitlediğim silah elime geldi. Rockstar hata çözme konusunda baya yavaş ilerliyor keşke şu çok bilinen ufak sorunlara da biraz el atsalar. Biraz da ben içimi dökeyim dedim.
-
Online da atın uzak ise en güzel çözüm başka bir atın varsa direk L tuşu işe stables dan horse u seçip başka ata geçersin yeni gelen at sana yakın bir yerde spawn olur.
silah işi maalesef çatışmaya girmeden halletmen lazım . -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreDFace
Online da atın uzak ise en güzel çözüm başka bir atın varsa direk L tuşu işe stables dan horse u seçip başka ata geçersin yeni gelen at sana yakın bir yerde spawn olur.
silah işi maalesef çatışmaya girmeden halletmen lazım .Online'da atım uzaktaysa bile geliyor onda sıkıntı yok hikaye modunda gelmiyor. Onun için öneri sordum ama sorduktan sonra buldum. Görev biter bitmez kayıt alıyor o yüzden son kaydı yükle deyince atın geldiğini yazmışlar redditte. Yakında ahır varsa sıkıntı olmuyor zaten ama yoksa bunu denedim artık.
Silah işi alışkanlık olması lazım ama 70 saat online oynadım hikayeye başlamadan o yüzden biraz zor alışırım gibi duruyor. Bazılarında da atımdan uzakta başlatıyor onlar hepten beter
-
-
Gamepadi oyuna okutmak için pek çok yol denedim, olmadı. Balık tutmak için gamepad bağlayacaktım ama başaramadım. Yapabilen varsa yardımcı olabilir mi? x360ce ile uğraştım biraz ama sonuç alamadım. program görüyor ama oyun görmüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: henrymorgan92Gamepadi oyuna okutmak için pek çok yol denedim, olmadı. Balık tutmak için gamepad bağlayacaktım ama başaramadım. Yapabilen varsa yardımcı olabilir mi? x360ce ile uğraştım biraz ama sonuç alamadım. program görüyor ama oyun görmüyor.
Kol nedir hocam f710 dan aşağısı bu tip sıkıntılar hep oluyor malesef
quote:
Orijinalden alıntı: henrymorgan92Gamepadi oyuna okutmak için pek çok yol denedim, olmadı. Balık tutmak için gamepad bağlayacaktım ama başaramadım. Yapabilen varsa yardımcı olabilir mi? x360ce ile uğraştım biraz ama sonuç alamadım. program görüyor ama oyun görmüyor.
Çok oyun oynayan biriysen xbox kolu al hocam
Uzun zaman önce aldığım no-name bir gamepad. Ama düzgün çalışıyor hâlâ. GTA V'te falan direkt kullanabiliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X