Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (590. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peaky

Hepimizde öyle. Benchmark yanıltıcı. Kampta o değerleri alıyorsanız valentine ve s.denisde 35-40ı görürsünüz.

Alıntıları Göster
    Bu durum hayal kırıklığı oldu benim için. Rx480 8GB, R5 3600, 16GB 3000Mhz RAM sistemimle oyuna başlamadan önce benchmarkta çok zaman geçirdim ve Xbox One X’ten gayet yüksek ayarlarda 50 altını görmeyince çok mutlu olmuştum. Sonra oyunda bi baktım 35-40 ları görüyorum yoğun yerlerde. Bazı ayarları düşürdüm ve üstte dediğim gibi kampta 45-50 arası değerler alıyorum. Eğer şehirlerde dediğiniz kadar düşerse sanırım Xbox One X’e çok yakın ayarlara döneceğim en az 45 fps alabilmek için

Bu arada benzer sisteme sahip olan varsa hangi ayarlarla yoğun yerlerde kaç fps ile oynadığını belirtebilirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam BF3 değerleri 40-45 dk oynama değeri bu. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

RDR 2 değerlerini de atacağım. İade sürecinde olduğu için oyun şimdi oynamıyorum. sırf şöyle işlerle uğraşmamak için 3 5 fazla veriyim dedim baştan, bütçeyi aştım, yine beni buldu.
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Bu dead eye ne oldugunu biliyorum ama bir turlu kullanma aliskanligi kazanamadim. Surekli duz mantik oynuyorum.

Bende 3800x islemci, 16gb 3200mhz ram ve 1080ti var. Oyunda m2 ssd kurulu. Fakat hangi ayarda olursa olsun fpsde bir istikrar saglayamadim. Bannerlord gibi oyunda optimizasyon sorunumu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr07

hocam BF3 değerleri 40-45 dk oynama değeri bu.

RDR 2 değerlerini de atacağım. İade sürecinde olduğu için oyun şimdi oynamıyorum. sırf şöyle işlerle uğraşmamak için 3 5 fazla veriyim dedim baştan, bütçeyi aştım, yine beni buldu.
    :) önce 76 yı gördüm fena değilmiş dedim sonra yanındaki 90 ı gördüm aboo dedim. 76 anlık 90 maksimum yükseldiği derece sanırım değil mi?

Siz hocam paranızla rezil olmayın, ucuz şeyler değil bu parçalar. Yüksek paralar ödeniyor bunlara. Garantiye başvurun gitsin. Aldiginiz yerlede gorusun iade / degisim istediginizi tamir istemediginizi belirtin. Tuketici haklarina giderim falan diyin.

Yani afterburnerla da amd nin radeon ayarlariyla da fanlari basitçe hızlandırıp daha dusuk dereceler gorursunuz ama niye uğraşasınız ki? Sorunu paspas altına atmak olacaktır.

• Ya hocam valla uğraşmak zor geliyor, git gel kim bilir ne kadar sürecek.

Şu haftayı atlatayim göndermeyi düşünüyorum ama yine de. Bir elim sürekli kasa camında oyun oynamak da eziyet.

Sitesine baktım "Üstün soğutmaya sahip güçlü bir ekran kartı arıyorsanız sisteminize bir TUF Gaming X3 RX 5700 XT takın." yazıyor. Te allaam 🥴

Asusu aradim. Şimdi merak ettiğim bana doksan yüz derece normal deyip geri gondermesinler kartı. O da sıkıntı.

• Arkadaşlar sizce gtx 1050 ile pcde mi yoksa ps4 pro'da mı daha güzel oynanır iki platforma birden para yetişmiyor zaten indirim bekliyorum almak istesem de

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Mesajı aldım bilsem girer miyim bu işlere ya

• Merhaba. Sistemim GTX1050, i7 2600k, 8gb ram şeklinde. Oyunu orta düşük ayarlarda 35 fps dolaylarında çalıştırabilir miyim sorunsuz şekilde? İndirimden faydalanıp almayı düşünüyorum hazır evdeyken. Fakat yine de çok yüksek bir fiyat, oyundan tat alabilir miyim?
  • Valla gtx 1070 kullanıyorum Xbox One X ayarları ile 55-100 fps alıyorum. Bilmiyorum ama, bu mantıkla sen de 30 fps üstü alırsın galiba.

• Xbox One X ayarlarında ekran çözünürlüğü nedir acaba? One X ayarları kadar bir görüntüyü 30fps civarında alacaksam benim için yeterince tatmin edici olur, alırım sanırım oyunu.
  • tamamdır teşekkür ederim
  • i7 4770K, 16gb ram ve GTX 980 ile neye güvenerek bilmiyorum, aldım gitti oyunun Ultimate Edition versiyonunu. Umarım oynanmayacak kadar kötü performans almam.
  • NefretZm N kullanıcısına yanıt
    dead eye kullanmaya alışmanız lazım. Bunun için sık sık kullanın. 1080ti ile rahat oynamanız lazım. Size önerim geforce experince a girin. RDR 2 için optimum ayarları otomatik olarak programa yaptırın. Ben bu şekilde RTX 2060 ile 60fps üzeri alıyorum. Ağaçlarla alakalı bir ayar çok fps düşürüyor onu kapatın eğer açıksa. Ayrıca MSAA kapalı olsun ve su kalite seviyesini ortaya ya da daha aşağıya çekin.
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    90-100 derecelere anca stress testlerinle ulaşması lazım kartın. Normal oyun oynarken bu sıcaklıklar kartın ömrünü azaltır. Hadi 80 falan olsa idare edin diyeceğim ama 90 fazla. Kartta bir problem olduğu belli. En kısa sürede gönderin bence.
  • Arkadaşlar ben intel pentium G4560 + gtx 1050ti+ 16 gb ram ile çok rahat kasmadan medium ayarlarda oynuyorum sizin sistemler hayli hayli açar rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

i7 4770K, 16gb ram ve GTX 980 ile neye güvenerek bilmiyorum, aldım gitti oyunun Ultimate Edition versiyonunu. Umarım oynanmayacak kadar kötü performans almam.
    Hocam profilinize girip attığınız mesajı görünce yazayım dedim, hayırlı olsun. Ben de oyunu i7 4790k, 16 GB Ram ve GTX 1060 ile oynadım güzel bir performans - grafik dengesiyle. Siz de rahat oynarsınız grafikten ödün vermeden grafik ayarlarını ince bir şekilde ayarlayıp.
  • satın aldık bakalım nasıl olcak.. ingilizce çok iyi değil... yama çıkana kadar dolaşırım sağda solda :)

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

100 gb. 3 saate indiriyo gayet iyi.
  • [simage]
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    [/simage]

Bu sistemde nasıl oynarım sizce ? baktık çok kasıyo iade ederim.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.