Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Süper. Ben de oyunu zaten indirimsiz almayı düşünüyordum, indirime girince çalışmasa bile ekran kartını ileride yükseltirsem oynarım diye hiç düşünmeden aldım. Ayar yaparım.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam göndereceğim. Kısa zamanda gonderseler bari. Ramazan da oyunsuz kalmayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Stable'lar haritada nal şeklinde gözüküyorlar. Oraya gidip istediğiniz atınızı ahıra koyup istediğiniz atınızı yanınıza almayı ayarlayabiliyorsunuz.
    Çözdüm mevzuyu kendi atımın üstüne koyduğumuz şeyi almadığım için çağırınca başka dandik at geliyor
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Tabiki eyeri değiştirmeniz lazım. Ama yine değiştirseniz bile çağırma mesafesinde ise 2 at birden gelir. Tek at için ahıra gidip diğerini koymanız lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Çok ümitlenmeyin bu konuda. 1aydan önce beklemeyin, 1 aydan önce çözülürse sürpriz olarak düşünün kendinize. Tabi firma ile bu süreçte irtibatı koparmamak, sıkıştırmak çözüm süresini kısaltabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Mayıs 2020; 17:41:29 >
    Offf . Yerine başka bir kartım olsa sıkıntı yok da 1 ay da sıkıntı.
    Satip yeni kart almak daha mantıklı.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    1,5mb hızla iniyor benim halim duman gece anca inicek 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizce med settingsde resolution sclae 9/10 mu yoksa resolution off low settings mi?

• Thema kullanıcısına yanıt
    Hocam bende rx560x var 1050ti den bir tık aşağıda denilen bir kart. Fakat 1080p low da 30fps zor alıyor acaba oyunun başındaki kar sahnesinden sonra düzelir mi? Zahmet olmazsa ayarlarınızı atabilir misiniz?

• yav 299 liraya oyunu aldık 1 hafta olmadı 20 saat oynamışım. şimdi hayvan gibi indirime girmiş iade edemeyiz dimi :S
  • Merhaba arkadaşlar,
    Nvidia gtx1650 4 gb
    i7 işlemci
    8 gb Ram.

Nedir durum? nasıl oynayabilirim bu oyunu?
    Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
  • Single moda girmeden direkt online moda girebiliyormuyuz arkadaşlar bugün itibariyle steamden satın aldım tr yama çıkana kadar online takılayım diyorum

• oynayabilirsiniz.
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Edemezsiniz hocam olması gereken maksimum 2 saat oynanış siz 20 saat oynamışsınız

• Ttnet playstore unda normal sürüm bayadır 214 tl zaten faturayada 12 taksit oluyor niye steamdan alıyorsunuz ki

• Hocam bir soru daha soracağım yükleme süreleri gta v gibi uzunmu gta online bu konuda tabiri caizse kanser ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 12 Mayıs 2020; 22:31:9 >
    Ben en başta o programı kullanıyordum ama oyundan atıyordu. oyunu dx12 değil de vulkan diye bir şey ile çalıştırıyordu. msi afterburner ile gördüğüm. sonra ben sadece kendim oyun içi ayarlardan dx12ye getirdim, atma sorunu çözüldü. bu volkan ne ise artık.

Fps bende düşük değil sadece vsync açmadığım zaman 200 ile 50 arası değişiyor. Gerçi bu da ortama göre normal bir şey sanırım. benim monitörüm eski, 60hz. Drop falan yaşamamak için bazen açıyorum vsync ayarlarını. yoksa oynanışta bir sıkıntı çekmedim.
  • Forumda mutlak sıfır nikli bir arkadaş bir haftaya yakın beklemişti inmesini :) halinize şükredin.

• Uzun, m2 ssd de kurulu bende, ona rağmen loadingler uzun.

• 250 SSD vardı bir 250 yada 500 daha almak farz oldu

• 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.