Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (592. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Uzun, m2 ssd de kurulu bende, ona rağmen loadingler uzun.
    120gb ssd var, sadece windows yüklü, yeni 2tb 256mb hızında normal hardisk aldım, rdr2 onda, loading ekranı ve açılış baya hızlı bende, birde 1tb var oda 32gb okuma ve yazma hızı var, bunlar normal hardisk, oyunu ben asla ssd kaydetmem, oyunlarda sorun çıkıyor, birde tavsiyem, bilgisarınızın sanal belleğini hızlı olan hardisk neyse ona en az 4 ve en fazla 8gb olarak tanımlayın oyunlardaki farkı görürsünüz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

120gb ssd var, sadece windows yüklü, yeni 2tb 256mb hızında normal hardisk aldım, rdr2 onda, loading ekranı ve açılış baya hızlı bende, birde 1tb var oda 32gb okuma ve yazma hızı var, bunlar normal hardisk, oyunu ben asla ssd kaydetmem, oyunlarda sorun çıkıyor, birde tavsiyem, bilgisarınızın sanal belleğini hızlı olan hardisk neyse ona en az 4 ve en fazla 8gb olarak tanımlayın oyunlardaki farkı görürsünüz arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    2 TB lik hdd nin linkini atar mısınız? Memnun musunuz? 1.5 tb SSD var ama yetmiyor bide HDD alayım performanslı bir şey diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

2 TB lik hdd nin linkini atar mısınız? Memnun musunuz? 1.5 tb SSD var ama yetmiyor bide HDD alayım performanslı bir şey diyorum.

Alıntıları Göster
    link:
    www.hepsiburada.com
    Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-2tb-7200rpm-256mb-sabit-disk-st2000dm008-p-HBV00000HCCYU?magaza=Elmac%C4%B1k

Oyunlar için bunu aldım..

• quote:

link:https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-2tb-7200rpm-256mb-sabit-disk-st2000dm008-p-HBV00000HCCYU?magaza=Elmac%C4%B1k

Oyunlar için bunu aldım..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• quote:

Alıntıları Göster
    Online kısımdan bahsediyorlar yalnız sanırım. Story modu yüklenir zaten. 2tb hdd var bendede ama 240gb ssd ve 2gb ram cache yaptım dahada hızlandı.

• Doğru söylüyorsun 1 gün iyi değer
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    1-2 tane de ben resim atayım dedim. (online kısmından)

• Arkadaşlar oyunu yeni kurdum. Biraz grafik ayarlarını kurcaladım. Ultra ayarlar 1920x1080 ama karakterlerin saç telleri yüzleri falan aşırı yapay duruyor. Sanki kart ayarları lowda ? Ne gibi bir sıkıntı var msaa 4x

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet günümüzde oyun boyutları coştuğu için en azından 240+240 ssd bir de orta şekerli 1 tb hdd yeterli gelir. Hdd ler çok pahalı değil zaten.

• Oyunu iade ettim. Grafikler ultrada olmasına rağmen suluboya gibi grafikler malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi de, burada bu konu epey konuşuldu. Grafikler için tamamen full yapmanıza gerek yok. Xbox One ayarlarını yapın. Ayrıca Grafik kartlarının ek özelliklerinden faydalanın. Kartınız çok iyiyse Resolution Scale 1.5 yapın düzelir.
  • Kartla ilgili asusla görüştüm. Bana vida ve kurulum kılavuzu göndereceklermiş. Vidalama işlemi yapacakmışım. Kargo süreci uzun surebileceginden bunu yapıyorlarmış.

Aslında benim de işime geldi ama bir nevi kartın kusurlu olduğunu da kabul etmiş oldular.

Vidalama yapıp kullanayım diyorum, hala sorun olursa bu sefer servise gönderirim artık. Ne dersiniz ?

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Vidamala işlemi nedir bilmiyorum. Eğer yapım sırasında karta bir zarar gelirse sorumlu kim olacak? Bu işlem yapıldıktan sonra düzelmezse Asus çaresine bakacak mı? Vidalama işlemi garantiyi ya da kartın ömrünü etkiler mi? Bunları sordunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19A4F5308

Oyunu iade ettim. Grafikler ultrada olmasına rağmen suluboya gibi grafikler malesef
    Ultra ayar ve sulu boya gibi grafikler 🤔 ben farklı bir oyun mu oynuyorum acaba?

• yabancı dil sebebiyle story kısmını erteledim yamayı bekleyeceğim.

bu arada online takılırım. en azından kontrollere alışırım.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Yani simdi kendimi Asus yerine koyup düşününce, karta zarar gelecek bı işlemi tüketiciye yaptırmam. Sorun düzelmezse gönderin inceleyelim derim ki ben de göndereceğim duzelmezse. Garantiyi etkilemez çünkü tüketiciye ben diyorum yap diye. Tabii bunlar ben Asus olsam.

Bir bilgi almak için aradım ilk olarak. Öğleden sonra tekrar aradığımda -bu sorular benim de aklıma takılmıştı cunku- soracağım.

Nette de baktığımda vidalama ile ilgili bı şey bulamadım. Bakalım, süreci paylaşacağım. Başka konu açarım olmazsa, daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr07

Kartla ilgili asusla görüştüm. Bana vida ve kurulum kılavuzu göndereceklermiş. Vidalama işlemi yapacakmışım. Kargo süreci uzun surebileceginden bunu yapıyorlarmış.

Aslında benim de işime geldi ama bir nevi kartın kusurlu olduğunu da kabul etmiş oldular.

Vidalama yapıp kullanayım diyorum, hala sorun olursa bu sefer servise gönderirim artık. Ne dersiniz ?
    Vidalama derken tam olarak ne yapmanızı istiyorlar hocam, biraz daha ayrıntı verir misiniz? Fikir yürütelim

• Valla onu ben de bilemiyorum muhtemelen basit bir şeydir. Kılavuz göndereceğiz dedi.

Hepsini paylaşacağım inşallah.

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Olur hocam bir bakın bakalım tam olarak ne isteniyormuş ona gore konusuruz. Etiketli bir vida vardır kartta onu açtırmak istemezler diye tahmin ediyorum garanti dışı bırakır çünkü. Haber edersiniz :)

• 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.