Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psycho90

Benchmark ile oyun için fps’in birbirini tutmaması olayını benden başka yaşayan var mı? Benchmark’ta şehirdeki en yoğun aksiyonlu sahnelerde bile 50-55 fps arası alırken oyuna başladıktan sonra daha Chapter 2 başında kampta bile 45-50 fps civarında sonuç alıyorum. Yani kampta böyleyse şehirde 40’a kadar düşecek gibi görünüyor ve benchmark’ta 60 fps akarken oyunda bunu yaşamak çok tuhaf geldi
    Hepimizde öyle. Benchmark yanıltıcı. Kampta o değerleri alıyorsanız valentine ve s.denisde 35-40ı görürsünüz.
  • Offline modda mouse icin auto aim yapiliyor mu. Gamepad ile oluyor ama mouse icin bulamadim. Klavye mouse ile daha akici oynaniyor fakat ne tavsan ne geyik vurabiliyorum. Hele ki at ustunde. Ancak duran bir ayı vs vurulabiliyor. Gamepad ile cok rahat vurma olayi ama kontroller akici degil. Olmuyorsa gamepad ile devam edecez artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 11 Mayıs 2020; 23:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19A4F5308

Oyun steamda çok güzel indirime girmiş. Benim gibi almak isteyenlere duyurulur.
    Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition 269.40 :)
    Ultimate Edition farkı degermı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Ultimate Edition farkı degermı

Alıntıları Göster
    Benim araştırmama göre değmez online oynamayı düşünmüyorsanız hiç değmez.

• Ben de bir gün önce 300 TL indirimsiz fiyattan aldım. Şansa ya ?!

• adil07 kullanıcısına yanıt
    hikaye oynayacaksaniz sadece special ya da standart alin. special da ekstradan soygun gorevi falan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Benim araştırmama göre değmez online oynamayı düşünmüyorsanız hiç değmez.

Alıntıları Göster
    online da çok farkediyor mu?
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    2 saati geçmediyseniz oynama süresinde iade edebilirsiniz.

• Arkadaşlar düz alsak sonradan special a filan yükseltebiliyor muyuz? Bir de ininalimin süresi doldu 4 kuruşa ihtiyacım var halletmenin bir yolu var mıdır steamde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim kendi atım var ismini verdim. at yerine gidince kahverengi bir atım var özellikleri orta seviyede 1 tane atım gözüküyor. oyun içinde h ye basıp ne zaman at çağırsam benım olmayan bir at geliyor. bir türlü çözemedim bu işi birisi bana yardım etsin lütfen
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    envanterde item varsa satin 4 kurusa

• Steamde 239 lira şuan. GTX 1060 ryzen 5 2400g ortalam kaç fps alırım bu xbox ayarlarında.
  • Kafayı yiyeceğim ya :S
  • baribuga kullanıcısına yanıt
    Bende 1060 6gb ryzen5 1500x 16gb ram var. Xbox ayarlarında(Medium-High seçeneği verilen ayarları high olarak kullanarak.) genellikle 45-50 fps alıyorum.
  • Blackdik kullanıcısına yanıt
    Akıcılık olarak nasıl göze batıyor mu ? Oyunun ağır bi havası o yüzden droplar kötü gözükebilir gibi geldi

• baribuga kullanıcısına yanıt
    Oyunu 20 saattir oynuyorum şimdiye kadar %44'lük bir ilerleme kaydedebildim. Bunu söyleme sebebim oyundaki bir çok yan görevi yaparak ilerliyorum yani bir sürü yeri geziyorum. Toplam oyun sürem boyunca 2 veyahut 3 kere drop yedim. Onlarda şehirde ve arkaplanda birçok uygulama açıktı. Böyle ufak tefek şeylere pek takılmamak gerek diye düşünüyorum.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    İade talebi oluşturdum. Tekrar alacağım. Ama indirmeyi bı kez daha yapmam mi gerekecek peki ? Uzun sürüyor, internetim iyi değil

• GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Stable'lar haritada nal şeklinde gözüküyorlar. Oraya gidip istediğiniz atınızı ahıra koyup istediğiniz atınızı yanınıza almayı ayarlayabiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NefretZm N kullanıcısına yanıt
    Avlanırken dead eye kullanıp zamanı yavaşlatır ve hayvanın kafasına ya da kalbine hedef alırsanız (deae eye aktifken kırmızı olarak gözükür hayvan üzerinde) rahatça avlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Mayıs 2020; 8:37:27 >
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Hayır oyunu silmediğiniz sürece iade etseniz bile oyun silinmez. Tekrar "satın al" butonu aktif olur. Satın aldıktan sonra direk oyuna girersiniz.

• 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.