Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (528. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
28 Misafir (14 Mobil) - 14 Masaüstü14 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
834.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer mektubu okuyup trader altını verdiysen kampındaki geliştirmelerde kasap tezgahı var onu almalısın. Onu da kamptaki Büyük at arabasının yanına gelince çıkıyor seçenekler ordan alabilirsin. ondan sonra trader görevlerini yapmaya başlayabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam, madam nazar diye bir işaret yoktu benim haritada. Youtube dan bakarım nerde olduğuna akşam. Sağolasın.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 15 Şubat 2020; 14:2:37 >

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Epic üzerinden 173 liraya normal sürümü alabiliyorum optimizasyon ne durumda düzeldi mi PC de berbattı bı de fiyat iyimi

Devam eden sorunlar neler dersen birkaç örnek vereyim online kısmında bağlantı, dc ve sonsuz yükleme hataları. Ve şimdilik çözüme tam kavuşamamış en baş ağrıtan err_gfx_state hata kodu ile oyunun donma sorunu.

Oyun kasıyor mu? evet sonuçta konsol portu sistemin kötü ise bulaşma, konsol kısmından daha leş bir bulanıklık ile oynarsın.. Ha orta ayar sistemin var ise idare eder bir fps ile iyi bir oyun keyfi yaşatır.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Biraz önce bitirdim oyunu.Herkese nasip olur umarım bu oyunu oynamak.

Bence The Witcher 3 ile beraber gelmiş geçmiş en kaliteli oyun yapımı. Ama buna rağmen GOTY alamadı.. Neden bilmiyorum ama Rockstar oyunlarındaki animasyonlara,fiziğe, vuruş hissine falan bayılıyorum. God of War oynarken o tadı yakalayamadım bir türlü. Vururken kol titriyor güzel vuruş hissi de var evet ama hepsi aynı fiziksel tepkiyi veriyordu birine balta sapladın mı. Yani bir canlıya değil de bir robota saldırıyormuş hissine kapılmıştım ben.

GOW'un hikayesi güzel evet ama RDR2 nin de hikayesi güzel spoiler vermiyim şimdi. Biri daha fantastik, mitolojik diye mi daha güzel oldu ben anlamadım. Satış başarısı olarak GOW dan çok daha iyi iş yaptı RDR2 ama GOTY yi alıp başarısını perçinlemeliydi diye düşünüyorum. Bu kalitede bir oyuna ayıp edildi. GOW'un nesi daha iyi RDR2 den anlayamıyorum. RDR2
    çok uzun bir yerden sonra sıkıyo yea diye mi yani. Upuzun, her anı dolu dolu oyun yapıyolar yine de yaranamıyor adamlar.

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    Rdr serisi goty ödülü almış bir seri, yenilenmiş olan gow verildi ödül. Her anlamda rdr daha kalite bir oyun zaten. Ödülü alan tekrar kolay kolay alamıyor genelde zaten.

• rockstar versiyonu 75 TL

Almaya değer mi sizce?

Orijinalden alıntı: pprodigyy

https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/red-dead-redemption-2-pc-rockstar-games_pdp_530789232#product-detail

rockstar versiyonu 75 TL

Almaya değer mi sizce?
    Sıfır değil sanırım hesap satıyo galiba 75 tl beleş çünkü şuanki fiyatlara göre.

16 gb ram ve 256 gb ssd var
    Rdr2 almayı düşünüyorum ama sistemim açar mi acsa bile drop vs alir miyim düzgün oynayabilir miyim oyunu sizce?
    Malum nerdeyse 300 lira oyun param yansin istemiyorum gtx 1050 ekran karti olup oyunu oynayan var mi varsa sizde durum nedir?

• Bulamadım hocam zahmet olmazsa atabilir misin?

Red Dead Redemption 2 on GTX 1050
    https://www.youtube.com/watch?v=FNy_j2MtwBo&feature=youtu.be

• Hmm teşekkürler hocam peki sence bu kadar para verilir mi rdr2 ye :) tabi çok güzel mükemmel bir oyun ama çok pahalı be

Orijinalden alıntı: golllum

Hmm teşekkürler hocam peki sence bu kadar para verilir mi rdr2 ye :) tabi çok güzel mükemmel bir oyun ama çok pahalı be
    75 tl yazmış üstte biri sıfır mı bilmem yada hesap satıyo olabilir belki o kadarını bilemem ama indirimlerle 200 tlye kadar düşüyor. Bazı arkadaşlar yurtdışı vpn si ile 170 tl lere kadar aldılar sanırım onlarında yazması lazım. Lakin parasını hakediyor diyebilirim. Günümüz kurlarına göre fiyatların bu denli uçuk olması dolar bazlı olduğu için tabi ki. :) geçen gün 13 tlye tom clancy the division 2 aldıydım. Beklenen satışı yapamadığı içim 269 tl den birden bire bu fiyata düşürmüşler. Rdr2 nin o kadar düşmesini bekleme :) gta gibi 4 5 sene geçecek ki anca fiyatlarda 2 haneli rakamları görür diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.