Bildirim
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (530. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
Tuş ayarları ile ilgili sıkıntı vardır büyük ihtimalle. Ben çok resim çektim hiç sıkıntı olmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Ben tuşları değiştirdiğimden default tuş ayarlarını hatırlayamadım. Çözdüyseniz sıkıntı yok.
Silahı yukarı doğrultma hangi tuş klavyede bi türlü bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
u tuşu ile uyarı ateşi yapabilirsiniz
Teşekkürler sağolasın gamepade göre o bölge tuşları sanırım. Gamepadle oynayanlar nasıl oynuyor merak etmiyor değilim. Bigün denemek istiyorum ama oynayamam sanırım :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF
u tuşu ile uyarı ateşi yapabilirsiniz
3.15 GB güncelleme gelmiş. Deneyen varmı acaba. Performans artışı falan olmuşmu? _____________________________ -
Ben denedim, oyundan attıquote:
Orijinalden alıntı: levo90
3.15 GB güncelleme gelmiş. Deneyen varmı acaba. Performans artışı falan olmuşmu?_____________________________ -
Böyle bir rezalet yok ya. Aylar geçmiş hala oyundan atıyor, bir tane oyunu düzeltmediler. 16 saat sorunsuz oynadım şimdi bir kaç saatte bir atıyor. Zaten yılda bir kaç oyun oynuyorum (Witcher, AC, RDR2 gibi) onu da Rockstar rezil etti. Korsan oyunlar bile daha stabil be ya _____________________________ -
_____________________________ -
NVIDIA ekran kartı kullananlar oyuna girişte "Please update your driver. Game requires version 442.29 or newer."şeklinde bir sürücü hatası alıyorlarsa aşağıdaki linkte paylaşacağım 442.37 Hotfix sürücüsünü yükleyerek bu hatayı giderebilirler.Oyun içinde çökme hatalarını gideren ve aynı zamanda son güncelleme sonrasında oluşan sürücü uyarısı sorununu bu Hotfixle çözebilirsiniz.En son sürücü güncellemesi 442.19 WHQL di fakat son güncelleme sonrası oyun 442.29 ve üzeri bir sürücü kurulumu gerektiriyor.442.29 üzeri çıkan tek sürücü 442.37 Hotfix olduğu için oyunu oynayanların bu sürücüyü yüklemesi gerekiyor.
GeForce Hotfix 442.37_____________________________ //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
-
Performans artışı yok galiba
442.29 uyarısına tamam dendiğinde oyuna giriyo. (442.19 son sürüm kullanıyom) Yabancı sitelerde Sorunu olmayanlar Nvidia nın yeni güncellemesini bekleyebilir demiş. Baktığım kadarıyla 442.37 hotfix sürücüsü. Yükleyen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Yeni güncelleme ile Performans artışı çok az da olsa var. (3-4 fps) 3gb update geldi deniliyo, ama bana gelen 400mb. Ne alaka anlamadım. Bide Vram kullanımı 9 mb düşmüş, bende 3551 mb den 3542 ye gelmiş:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Simdilik imzasiz -
Selam arkadaşlar. Arthur Morgan, Türk oyunculara selam gönderdi. 'nun yaptığı görüşmeler Türk oyuncuları sevdiğimiz karakter Arthur Morgan'a tanıttı.
https://www.rockstartr.com/arthur-morgan-turk-oyunculara-selam-gonderdi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtasevertr -- 13 Mart 2021; 17:22:8 >_____________________________
-
Yine düzelen hiçbir şey yok. loading ekranı ile ilk 5 dk arasında disconnect vermeye tam gaz devam. vpn siz oynanmıyor hiç. _____________________________ -
Uygulamada unknown software exception 0x80000003 özel durumu 0x00007FF79C6276B0 konumunda oluştu diye bi hata alıyorum oyundan atıyor arkadaşlar var mı başına gelen çözümünü bilen? _____________________________ Hep denedin hep yenildin.Olsun,gene dene gene yenil..Daha iyi yenil!
Samuel Beckett. -
Oyuna gelen son güncelleme sonrası Red Dead Online'da dc yemedim cidden Rockstar düzeltti mi sorunu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 22 Şubat 2020; 21:10:28 >_____________________________ -
Bu sorun Türkiye'den bağlanmayla mı ilgili? VPN açınca sorunsuz mu oluyor? _____________________________ -
Ben 1070 ti ile çok rahat oynadım 1440p'de ultra high medium karışık önemsiz şeyleri medium biraz daha önemlileri high en önemli olanı texture kalitesi gibi şeyleri ultra yaptım 45-60 fps arası genel itibariyle oynadım. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X