Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
834.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hak ediyor zaten ödülleri, oyun değil de başyapıt olmuş. Şuan etkisinden çıkamadım ya bütün ödülleri almalıydı diyorum. Skyrim, Witcher 3, GTA IV, Call of Duty 4 Modern Warfare gibi hikayelerden sonra özlemişim bu hissi.

Orijinalden alıntı: VenomSV

Hak ediyor zaten ödülleri, oyun değil de başyapıt olmuş. Şuan etkisinden çıkamadım ya bütün ödülleri almalıydı diyorum. Skyrim, Witcher 3, GTA IV, Call of Duty 4 Modern Warfare gibi hikayelerden sonra özlemişim bu hissi.
    Aynen öyle. Verdiğim her kuruşun karşılığını veren nadir oyunlardan. Birde şu online disconnect hatasını çözerlerse tekrar geri döneceğim uzun bir aradan sonra wild weste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online kısmına hiç bakmadım daha. Hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Hikaye kısmını yüz de yüz yapınca girerim belki. O zamana kadar da sorunlar gider herhalde. Beklerken başka bir oyunu aradan çıkart hem özlemiş olursun.
    Rdr 1 inci oyun game of the year ödülünü almıştı, doğal olarak 2 inci oyuna vermek yerine gow u tercih ettiler daha önce bu ödülüde almamıştı ve güzel bi değişime uğradı. Zaten her halükarda rdr 2 daha iyi bir oyun ama zaten ödülü daha önce almıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş anladım olayı. Sadece GOW oynamadığımdan bu oyundan daha mı iyi ki diye merak etmiştim.

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Rdr 1 inci oyun game of the year ödülünü almıştı, doğal olarak 2 inci oyuna vermek yerine gow u tercih ettiler daha önce bu ödülüde almamıştı ve güzel bi değişime uğradı. Zaten her halükarda rdr 2 daha iyi bir oyun ama zaten ödülü daha önce almıştı.
    Olabilir lakin sezarın hakkını sezara vereceksin demekki sade bizim ülkede yokmuş bu olaylar

Buldum ne ayarı olduğunu merak edenler için yazıyorum. Nvidia konrtol panelinde 3D ayarları içerisinde Image Sharpening var (görüntü netliği olması lazım türkçesi) onu aktif edin. Oyunu daha düşük çözünürlükte oynarken ekran kartı oyunu yüksek kaliteye upscale ediyor. Videodan bakabilirsiniz bende deneyeceğim.

ReShade özelliği de güzelmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=lPRPeSjYiq8
    Videonun sonunda vsync ile ilgili bi ayardan bahsediyor o ne demek hocam gsync compatible daha iyi mi çalışıyor onu yapınca acaba ?

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla yalnızca DirectX 9 ve DirectX 11 kullanan oyunlarda gecikmeyi azaltıyor. DirectX 12 ve Vulcan ile olmuyor diye biliyorum ama bende emin değilim yanlış bilgi vermeyeyim. Yazının en sonunda sadece belli oyunlarda açmanızı öneririz falan demiş.

Bu siteden okudum sizde bakabilirsiniz.
    https://www.howtogeek.com/437761/how-to-enable-ultra-low-latency-mode-for-nvidia-graphics/

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Online' a girip 1 saat oynayıp çıktım hikayeden aldığım zevki alamadım sarmadı beni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sadece filtre ayarları ile oynayarak şöyle farklılıklar yapılabiliyor.

Hocam resoulation scale bulaşmadan nasıl bulanıklık farkediyor mu denedinmi ?

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Resimleri özellikle attım zaten netlik farkları için. Ayarlara dokunmadan sadece filtre ile netlik seviyesini yükseltebilirsin. İstersen parlaklık, renk tonu yada başkalarının filtrelerini kullanabiliyorsun.

Resimleri özellikle attım zaten netlik farkları için. Ayarlara dokunmadan sadece filtre ile netlik seviyesini yükseltebilirsin. İstersen parlaklık, renk tonu yada başkalarının filtrelerini kullanabiliyorsun.
    Nvidia denetim masasıdani image sharpening ayar tavsiyen varmı peki yoksa olduğu gibimi bırakalım sence bende eve gidince deneyeceğim birde yaptığın testlerde resolution scale açıkmıydı ?

Nvidia denetim masasından image sharpening açmana gerek yok çünkü Game Filter içerisinde aynı ayarlar var zaten. Tek yapman gereken oyunu açıp ALT+F3 ile Game Filter özelliğini kullanmak. Resolution Scale kapalı bende çünkü çözünürlük 2K zaten çok gerek duymadım. 1080p için kullanacaksan yada sistemine göre çözünürlüğü ayarlaman yeter. Game Filter özelliği içerisinde bir çok özellik var. Bir tane video atacağım oradan bakarak daha kolay yapabilirsin.
    Exodus Lightsyoutube
    How To Get The Best Graphics For Red Dead Redemption 2 WITHOUT Increasing Settings - Nvidia (4K)
    https://www.youtube.com/watch?v=mC8n3IuZh2o

• Rdr 1 i malum bir sitede gördüm bilgisi olan varmı

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.