Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
837.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size kalmış tabi ama 50 ve üstünde buhar ve bulutlar çok iyi gözükmüyor. Benim tavsiyem 50 ve aşağısı olması yönünde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenomSV

Size kalmış tabi ama 50 ve üstünde buhar ve bulutlar çok iyi gözükmüyor. Benim tavsiyem 50 ve aşağısı olması yönünde.
    Diğer ayarlar bence daha kötü yapıyor hocam tavsiyem tek keskinleştirme açılması dediğiniz gibi 50de olabilir oda iyi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Filtre ayarları tamamen kişinin göz zevkine kalmış zaten.
    Aynen hocam ama resulation scale olmadan olması süper olur ya fps den baya avantajımız oldu senin sayende çok teşekkürler

• quote:

Ne demek efendim bu konu bunun için var sonuçta. Bir başka arkadaş resim atmıştı bende merak ettim nedir diye biraz araştırmayla güzel sonuçlar çıktı ortaya.
    Müsait zamanda kişisel ayarlarınızı paylaşırsanız bence daha güzel ve yol gösterici olur hocam tekrar teşekkürler

Filtre ayarları tamamen kişinin göz zevkine kalmış zaten.
    Bahsetyiğin ayarlar nvidia için geçerli sanırım

Aslında herkesin kendi zevkine göre deneyip kendi ayarlarını oluşturması daha iyi olur. Çünkü bu filtre ayarları aslında tamamen göz kandırmak gibi bir şey ve herkes sevmez. Bazı oyunlarda işe yarıyor bazı oyunlarda görüntüyü bozuyor. Daha önce atmış olduğum video işinizi görür ayar yapmak isteyenler varsa.

Evet Nvidia için. Kendi ekran kartım Nvidia olunca ona göre araştırma yapmıştım. AMD kartlarda Radeon Image Sharpening diye geçiyor galiba bu ayar.
    Deneyip bakmam lazım yarına anca

• 60 FPS hedefleyenler atacağım resimdeki ayarları kullanabilirler. Resimdeki düşük tutulmuş ayarların çoğunu gözle neredeyse fark edemiyorsunuz. Yani görüntü kalitesinden ödün vermeden en iyi ayarlar bunlar diyebilirim. Benim şuan kullandığım ayarlar da bunlar. Resimdeki ayarları yaptıktan sonra tek yapmanız gereken çözünürlüğünüz ne ise onu ayarlamak. Yani iyi kartı olanlar 2K hatta 4K daha düşük kartlar için 1080p. Resolution Scale açmanıza gerek yok ama size kalmış tabi sistem iyi ise açın. Bir çok test yaptıktan sonra bence bu ayarlar 60 FPS için en ideal olanları. Denemek size kalmış artık.

Bu ayarlar ile çektiğim bir kaç resimde atacağım. Bu resimlerde Game Filter özelliği kapalı bu arada, tamamen native görüntü.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Hocam rx570 için uygulanabilir mi bu ayarlar?
    Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • Arkadaşlar onlinede trader rolünü nasıl aktif ediyoruz. Bedava diye geçenlerde duvardaki panodan bounty lisansını almıştım. Trader için de 8 altınım var. İndirimdeymiş ama nereden aktif etmem gerektiğini bulamadım.

• Kampındaki amcayla konuşuyorsun önce eğer o birşeyler anlattıysa daha önceden sana herhangi bir dükkanın önünde bundan sonra kampındaki lootbox da mektup yada sertifika gibi birşey var onu alıp okuyunca aktif oluyor..
    O amcanın yazdığı mektubu okudum, "bana güven güzel fırsat bu" falan yazıyordu. Ama haritada birşey çıkmadı. Acaba tüm bu online story görevlerini bitirmek mi gerekiyor önce bu haritada sarı gözüken? Onurlu olmayı gerektirenler bitti. Onursuz olmayı gerektirenleri yapıyorum şu an.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • ---spoiler--

beyler, arthur malum sonu yaşadıktan sonra, satılmamış altınlar ne oluyor? john olarak geldiğimde herşey satchelin içindeydi ama altın yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 13 Şubat 2020; 21:19:8 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.