Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
17.379
Cevap
148
Favori
818.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu online mod’da F6’ya basıyorum basıyorum fotoğraf moduna geçmiyor neden? Story moda girmediğim için orda denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda merakınız üst düzeyde olsun. diyelim bir göreve gideceksiniz direk gidemiyosunuz illaki yolunuzda byardım bekleyen biri ya da lootlyapabileceğiniz küçük klübe veya yeni görevler mutlaka çıkıyor ve siz ana görevi yapmayı unutuyorsunuz . oyunun güzelliğini yapan random olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Plati marketteki ucuz oyunların hepsi çalıntıdır, hesabın içinde GTA V de olduğundan anlamanız lazım, vpn ile 220TL'ye almak varken riske girmeye değmez, daha da önemlisi böyle bir oyun için hiç değmez, ileride gerçek hesap sahibi kurtarabilir geri alabilir, 100TL kar ettim sanarken verdiğiniz para boşa gider, hiçbir hak da iddia edemezsiniz.
    boş ver 1-3 ay içinde hesap uçunca anlarlar plati denen siteden çöp alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Oyunu konsolda oynamamis ve ilk defa PC’de oynayacak olanlar gercekten cok sanslisiniz. RDR 2 harikulade bir oyun, inanilmaz bir dunyasi ve cok degisik NPC’leri var. inanilmaz akillilar.

Konsolda oyunun dunyasini kesfederken kel alaka bir yerde karsima bir tane NPC cikmis, “ Avlaniyorum, gurultu yapma! “ demisti. Pesine dustum bunun sessizce takip ediyorum ne yapacak filan derken agaclarin arasinda bir anda bir boz ayi belirdi, paramparca etti bizim avciyi. Ayi kacti gitti sonra elemanin itemlerini de ben lootlamistim cok ilginc bir enstantaneydi.

Oyun acayip random yani.. doya doya oynamak lazim.
    Oyun gerçekten çok güzel ama sorunlu çıktı insan yama gelmeden oynamaya kıyamıyor , biraz performans iyileştirmesi birde şu kenar yumuşatma olayına el atmaları gerekiyor o da yamayla düzelir mi bilmem, gönül isterdi ki gta 5 gibi bir performans sergilesin ama bildiğim kadarıyla gta 5 de ilk çıktığında sorunlu çıkmış ben sonradan oynamıştım optimizasyon harikaydı...

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    genel konuşmam ama 2 sene önce bf 1 hesabı aldım, hala hiçbir sorun yok.
  • şu beklenmedik kapanmaları bir çözseler artık. ne yaptıysam her oyun bir kapanma var. rog strix 1080 kullanıyorum oyun arada bir saçma sapan droplar yiyor :(
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    at satın al, ben öyle yaptım. 10 altına arap atı satın aldım. oyunun verdiği ilk atı discard ettim.
  • dgn61 kullanıcısına yanıt
    f6 online da çalışmıyor. sadece single.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas3869

teşekkür ederim cevabınız için kutulu sürümler nezaman gelir bilginiz varmı bide onlar dahamı pahalı olur
    Ne zaman gelir bilmiyorum malesef.Gelirse de fiyatin değişeceğini düşünmüyorum.Ayni fiyata satılır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu port olayını yapıpda çözüme kavuşan var mı oyundan atmaları falan kesilen varsa bir yardımcı olabilir mi?
  • çok pis gaza geliyorum türkçe yama çıkınca alacağım artık steam de anca çıkar zaten vnp işlerini beceremem çünkü,ama msı gp72 6qe leopart pro i7 6700hq cpu @2.60ghz ddr3/4 @2133 mhz ram gtx 950m da oynanır mı anlıyalar bi elatın lütfen...
    Edit : 8gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 9 Kasım 2019; 14:0:0 >
  • Oyundaki stuttering sorununu çözebilen varmı?
  • ilk gün 3 stabil online'da atmayan şey şimdi atmaya başladı
  • Portagas kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim bekleyip görcez ozaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -kanunadamı-

Oyundaki stuttering sorununu çözebilen varmı?
    Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings klasöründe system.xml dosyasını not defteri ile aç

<asyncComputeEnabled value="false" /> kısmını true yap
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • gece eve gelince oyle yapayım , ama bana oyun 50 altın vermedı işin garip tarafı
  • oktarbey4242 O kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdaki ikinci el mantigi o sekilde zaten. Once parayi gonderirsin ondan sonra alirsin hizmeti. Ha tam tersini yapanlar da var ancak ben o sekilde hic alisveris yapmadim. Satarken once parayi aldim, alirken once parayi gonderdim. Ne bileyim dediginiz degisik geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.