Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kutudamı key veriliyor ? :D e ozaman siteden keyli almak daha mantıklı
  • kendorf kullanıcısına yanıt
    kutudamı key veriliyor siteden almakla aynı şeye geliyor ozaman dimi
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam son durum nedir birde nasıl yaptınız anlatma şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

bir bekle bakalım mail attın cevap gelecek mi..ondan sonra diğer seçeneklere bakarsın.Benim bildiğim silmeden yeni bir karakter yaratamıyorsun.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam dediğin gibi yapacağım beklicem bir de bir şey daha danışacağım onlinele ilgili ben daha oyuna yeni açtığım zaman hemen onlinee girmiştim collecter de nazar diye bi Kadının yanına gitmiştim o bana altın karşılığı görev teklif etmişti ben kabul etmemiştim sonrasında ondan seçeneklerden o kadını göremiyorum artık haritada tam olarak nerede ondan tekrardan görev almak istiyorum da nasıl bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah aşkına kim içinde yeni çıkmış oyun olan hesabını 16 dolara satar? Neden 16 dolar biliyor musun? Social club hesabında mail değiştirebildiğin için 16 dolar. 9 dolarlık epic games hesabında mail, şifre değişmiyor. Sen o hesabın mailini değiştirince sahibine mail gidecek ve tekrar alacak hesabı. Buraya yazıyorum.

Edit: Gta 5 varmış birde içinde. Aynen çalıntı değil 2 tane 60 dolar oyun olan hesabı 16 dolara veriyor sahibi. Heralde hayirsever bir zengin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 9 Kasım 2019; 11:45:44 >
  • Plati marketteki ucuz oyunların hepsi çalıntıdır, hesabın içinde GTA V de olduğundan anlamanız lazım, vpn ile 220TL'ye almak varken riske girmeye değmez, daha da önemlisi böyle bir oyun için hiç değmez, ileride gerçek hesap sahibi kurtarabilir geri alabilir, 100TL kar ettim sanarken verdiğiniz para boşa gider, hiçbir hak da iddia edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Kasım 2019; 12:10:22 >
  • Arkadaşlar online'da verilen at çok kötü ve değiştiremedim. At satın alma yerinde de bütün atlar kilitli neredeyse collector rank yazıyor kırmızı değerlerle onlar tamamlanmdığı için açık değil sanırım ne yapmam gerekiyor?
  • Haritadan gideceğin yeri işaretlediysen ve zaten at koşuyorken sinematik moda geçerken at koşmaya devam ediyor. Bazen duruyor ama azıcık dehleyince yine koşuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas3869

kutudamı key veriliyor ? :D e ozaman siteden keyli almak daha mantıklı
    Aynen kutuda key veriliyormuş. Dediğiniz gibi siteden almak daha mantikli.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Onu da denediğimi söyledim zaten. Yok o da işe yaramıyor maalesef.
  • dostum soruma cevap vermedin. maili nasıl değiştirdin aktivasyon kodu diğer maile gitmiştir

• Red dead online da story mission ları nerden alıyoruz. Hikaye moduna Türkçe gelene kadar takılayım online da diyorum

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• PCGamer da bir makale yayınlanmış bu konuda. Özet olarak oradaki editörler oyunu oynarken genelde başlarda sıkıntı yaşamadıkları ama oyun ilerledikçe bahsedilen sıkıntıları yaşadıklarını yazmışlar, sağlam sistemleri olmasına rağmen haliyle. Ve genelde CPU ya aşırı yüklenmeden bahsetmişler, bizi ilgilendiren kısımda ise yazar R* a ulaşmış ve oradaki yetkililer sorunların farkında olduklarını ve düzeltmek için aralıksız çalıştıklarını söylemişler ama net bir tarih vermemişler.
  • Portagas kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevabınız için kutulu sürümler nezaman gelir bilginiz varmı bide onlar dahamı pahalı olur
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.