< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdns -- 17 Şubat 2021; 12:53:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdns -- 17 Şubat 2021; 12:53:16 > |
Rapidos'un söyledikleri öngörülü ve sağ duyulu bir yaklaşım.. unoffical dediğimiz 3. Kişilerin paylaştiği romları yüklemek isteyen tecrubesiz bu konularda bilgi seviyesi düşük arkadaşlar telefonu bozduğu zaman sizinde başınız ağrır uzaktan çözüm üretemeyip cevap veremez halede gelebilirsiniz.konu benim olsun ben yönetiyim derken ateşler terler içinde kalabilirsiniz
Bu tür konulara cevap verebilmek için burda devaloper seviyesinde konuya hakim olmanız lazım Konuyu yönetmek için istekli hırslı bilgili olmak yetmiyor...siz istekli biçimde yardım edeyim derken 100 kişiye hata yaptırabilirsiniz..türkiye şartlarında 1700 tl öğle bir rakam ki, telefonu almış olan kişiler, başı ağrımadan vakti gitmeden kullanmak isteyen kişiler rapidos ondan çekinceli davranıyor o kadar.. Öngörü sahibi olan insanlar nerde sorun çıkabileceğini önceden hisseder onun için biz konulara DİKKAT DİKKAT diye hemen uyari yapıyoruz.. |
Bugün mediamarkete gidip realme XT ile bu modeli biraz kıyasladım.Kendim 5 pro kullanıyorum aktif olarak.İphone 7den geçtim.Şunu söyleyerek başlamak istiyorum.Xt modeli bu cihazdan çok daha hızlı.Aynı işlemciyi kullanıyorlar ama ramin 8 gb olması ve sanırım color OS 6.1 sürümünü kullanması baya farkettirmiş.Ekran zaten amoled burda farkını belli ediyor.Kasa kalitesi kesinlikle daha iyiydi.Arka kamerada pek bir fark göremedim.Farkettiğim birşey daha var.Dokunmatik ekranı daha stabil ve duyarlıydı.Bu telefonda sanki bi lag varmış gibi hissediyorum arada.Onun dışında bu telefon 1600 TL fiyatlara satılırken kimsenin o modele 3 bin TL vericeğini düşünmüyorum.2200 TL rakamları ideal gibi.X2 modeli olsaydı durum değişirdi tabi.5 prodan ise fiyatının sonuna kadar memnunum.Android 10 ile şu arayüz hantallığını da üstünden atarsa bu fiyatlarda tek alternatif olacağı kesin.
|
Dün akşam üzeri telefonu kutusundan çıkarıp gerekli testleri yaptıktan sonra kullanmaya başladım.
Okuduğum olumsuz yorumlar çok yersiz yapılmış. İncelemek için çok fazla zamanım olmadı aslında ama kısa süreli kullanımda ki izlenimlerimi sizlere de aktarayım. Cihazda 2 hat kullanıyorum. Biri Turkcell diğeri Vodafone. İşyerim giriş kat olduğu için bazı yerler iyi çekmiyordu. Bu cihazla neredeyse full çekmeye başladı. Bu beni çok şaşırttı. Çünkü o kadar telefon kullandık burada hiçbiri böyle iyi çekmiyordu. Wifi bağlantısı da gayet iyi çalışıyor. Dokunmatik ekran olması gerektiği gibi. Parmak izi okuyucu ve yüz tanıma çok ağır çalışıyor diye birkaç yorum okumuştum. Daha ne kadar hızlı olabilir bilmiyorum. Kullandıkça tüm bunlar biraz karalama gibi geldi. Yazılım tarafıda çok kötü değilmiş. Hiç güncelleme yapmadım. Kaldırmaya izin verilen google uygulamalarını kaldırdım. Diğer kullanmadığım uygulamaları da ADB üzerinden kaldırmayı düşünüyorum. Belki o şekilde daha çok alışabilirim. Batarya konusunda herkes çok iyi olduğunu söylüyordu. Fakat bende buna katılmıyorum. Derin uykuda bile 5-5buçuk saatte %20 harcadı. Belkide derin uykuya geçmemiştir. Başta söylediğim gibi çok fazla inceleyip kurcalayamadım şimdilik. Gerekli ayarları yaptıktan sonra tekrar denerim. Eğer RealmeUI geldiğinde de böyle olursa bazı şeyleri tamamen elden geçirmek gerekebilir. En kötü ihtimal LineageOS yada Havoc yükleyip kullanırım. Kamerayı çok kullanan biri değilim ama gerçekten güzel çekimler yapıyor. Alışmakta en çok zorlanacağım konu ekran. Bi tık daha iyi olabilirmiş.Gün ışığında biraz daha parlaklık istiyor. Yinede idare eder gibi ama alışmak zor alacak. Kasası plastik ama elde tutuşu kötü değil. Kılıfla beraber ele dahada iyi oturuyor. Renk yeşil tercih etmiştim. İyi ki öyle yapmışım. Çok güzel duruyor. Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Kullandıkça deneyimlerimi buraya eklerim. |
Ek olarak;
Gereksiz Kullanmadığımız Silinmeyen Uygulamaları Kapatmak için bir yöntem buldum. (Rootsuz) İsteyen varsa Resimli bir rehber hazırlayabilirim. @sosyalcaner , @zahidow Rica Ederim. Hayırlı Akşamlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|