Ankara Bursa arası Dinlenme tesisleri
TŞOF Sivrihisar Dinlenme Tesisleri
(0222) 711 48 93
İçinde zes elektirikli araç şarj istasyonu bulunmakta, piknik masaları var.
Marketinde tüm ihtiyaçlarınızı karşilayacak güzel ürünleri var el değmeden girilen çok temiz tuvaletleri var..
2. Bozoyuk Bilecik Opet
https://www.google.com/maps/place/Ye%C5%9Filkent,+Opet,+Ye%C5%9Filkent+Blv.+No:62,+11300+Boz%C3%BCy%C3%BCk%2FBilecik/data=!4m2!3m1!1s0x14cbf14c04db570d:0x22c824e74f31868c?utm_source=mstt_1&entry=gps
Robot süpürgeler pet hayvanları algılayabiliyor mu
Merak ettim Instagram'da ki kedi videolarında robot süpürgelerin üstüne çıkan kedileri, robot süpürgeler ağırlık olarak görüyor mu?
Kanal geçişleri kararan değil donarak geçen receiver arıyorum
Eskiden SD hiremco vardı bu özellik vardı şuan next mini serisi kullanıyorum. Menüde böyle seçenek yok.
Menü görseli güzel ve donarak geçişli hd receiver arıyorum
Nakamichi 712bt uygulama ekran görüntüleri
Nakamichi 712 Bluetooth'lu teyp aldım. İnceleme görüşlerim.
Edit
Echelon apartman sakinlerinin yanında evet başlıyoruz..
Eğer kayıt cihazları hiç çalışmıyor güç gelmiyorsa cihazın adaptörünü kamerayı aldığınız yerden yenisini bozulmayanını alıp cihazı çalıştırın maliyet 50 60 TL
Cihaz çalışıp kameralar görüntü vermiyorsa, trafo bozuktur artık ömrünü tamamlamıştır. Büyük nalbur, yapı market veya eloktonikcilerden cata LED şerit trafosu alıp değiştirin 17 amperlik yeterli 90 100 TL civarı
DVR ve Nvr cihazları çok sık bozulan aletler değildir!.kayıt cihazlarınnın saati bazen 15 dakika şaşabiliyor ara sıra kontrol edip saati düzeltin
Cihaz bı UPS ile bağlı ise upsnin pilleri ölmüştür.
Baff diseqc sinyal verimi düşük dikkat edin
Baff 4x1 kapüşonlu diseqc almıştım 3sene önce diğeri bozulunca bunu taktım uyducu arkadaş 2 defa ölçtü sinyal seviyesini 69 a düşürüyor.
Bir daha tavsiye etmem..
Next 2000 HD fta alıcı gözüde bozulabiliyormuş
Kumanda dan kanalları değiştirmek istediğimde ya hiç görmüyor yada yakından basmakla ağır aksak işliyordu.
Pilini değiştirdim olmadı, torna vida ile içini açtım temizledim olmadı
Başka ilden yeni kumanda siparişi verdim. Oda anahtar gibi birbirine göstererek etkinleştiriliyormuş
Eski kumanda dan etkinleştirdim olmadı..yine görmedi
Sorun gozdeymiş yakındaki elektorikçiden yeni alıcı göz aldık çalıştı sizde dikkat edin!
İbo showdaki yeni repci çok yordun yedin bitirdin beni
Bu yeni rapçilerde fazla effect kullanımı metalik sesler çok yoruyor, jet audiodan çalınma efecklerle olmaz sayın yeni yetmeler.
Bu repcide Şarkıyı çok falzda duraklattı, cezaya özenmiş olmamış yordun yedin bitirdin beni evladım
Eti burçak gönlübol aldım test ettim görüşlerim
Çok kötü bir lezzeti var bisküvisi yanık içindeki maddlerde güzel kokmuyor tavsiye etmem
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.647
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 31.876 (Bu ay: 479)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 394 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic