Bildirim
RCZ alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Beyler binen, kullanan var mı arabayı?
Peugeot ya kanım pek ısınmamıştı ama RCZ fena bi araba değil gibi...
Fikirleriniz ne dir?
bilinen bir sorunu problemi var mı?
İç aksam kalitesi tipik Peugeut mu yoksa biraz daha mı iyi?
Saygılar.
Araci bir gidin gorun derim, komple individual deri kaplama var aracin konsol ve devaminda, koltuklar zira harika, ic aksam ile ilgili tek bir kotu dusunce bile duyamazsiniz sanirim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Soylukan
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
Beyler binen, kullanan var mı arabayı?
Peugeot ya kanım pek ısınmamıştı ama RCZ fena bi araba değil gibi...
Fikirleriniz ne dir?
bilinen bir sorunu problemi var mı?
İç aksam kalitesi tipik Peugeut mu yoksa biraz daha mı iyi?
Saygılar.
Araci bir gidin gorun derim, komple individual deri kaplama var aracin konsol ve devaminda, koltuklar zira harika, ic aksam ile ilgili tek bir kotu dusunce bile duyamazsiniz sanirim.
Ben şahsen o fiyat aralığında bi araba arıyodum.
Bu RCZ yi görünce baya sevindim...
Fiyatı makul. 200 beygirliği 75-80 filan galiba tam bilemiyorum....
Gerçekten güzel araba. Gidip İzmirde inceliycem bi ara._____________________________
-
bir kere icine binip kullanin,etrafinizdaki bakislara bakin,motorun ic mekana yansittigi homurtulari duyun,ertesi gun siparisi vermis olursunuz zaten:) _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bu arabada motorun sesini içeriye ileten özel bir kaput kaplaması var. enteresan bir olay. _____________________________ -
artı yönlerini yazmışlar benimde düşündüğüm bi aractı ama vazgectim eksi bazı yönlerinide ben yazayım arka koltuklar yok gibi düşünebilirsin yetişkin biri oturamaz , ayrıca 70-80 bin lira pejo gibi bi arac için fazla geldi, aşırı bozulma ve oldukca kalitesiz servislerle ilgili deneyimlerini paylaşan arkaşları pejo bölümünde okuyabilirsin, ek olarak sert süspansiyonlar ise tr yolları ara sokakları vs.. bozukluklara göre konforsuz bi arac hissi vericek en son olarakta bi aracı alırken anı değil satıcağın anıda düşündüğünde piyasası olmıyan bi seri olduğu cok kaybettireceği için vazgectim _____________________________ Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cavador
artı yönlerini yazmışlar benimde düşündüğüm bi aractı ama vazgectim eksi bazı yönlerinide ben yazayım arka koltuklar yok gibi düşünebilirsin yetişkin biri oturamaz , ayrıca 70-80 bin lira pejo gibi bi arac için fazla geldi, aşırı bozulma ve oldukca kalitesiz servislerle ilgili deneyimlerini paylaşan arkaşları pejo bölümünde okuyabilirsin, ek olarak sert süspansiyonlar ise tr yolları ara sokakları vs.. bozukluklara göre konforsuz bi arac hissi vericek en son olarakta bi aracı alırken anı değil satıcağın anıda düşündüğünde piyasası olmıyan bi seri olduğu cok kaybettireceği için vazgectim
Bahsettiğin tüm eksiler spor bir araç olmasından kaynaklanan durumlar, bir spor aracın sert süspansyonları var diye negatif yorum yazmak ise sanırım sadece Türk insanına özgü bir abzürtlük. Türk insanında hayatı zevkli yaşama kültürü olmadığından oluyor bunlar. Siz ne aradığınızı bilmiyorsunuz diye aracın size uymayan niteliklerini sorgulamak bence doğru değil, Fluence alın, Golf alın, Mazda 3 alın siz çünkü Audi TT dahi alsanız bu eksiler aynen onun için de yazılabilir._____________________________
-
Bizzat inceleme fırsatım oldu. Kusursuz bir araç. Tabi Carbon donanımı bir başka. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cavador
artı yönlerini yazmışlar benimde düşündüğüm bi aractı ama vazgectim eksi bazı yönlerinide ben yazayım arka koltuklar yok gibi düşünebilirsin yetişkin biri oturamaz , ayrıca 70-80 bin lira pejo gibi bi arac için fazla geldi, aşırı bozulma ve oldukca kalitesiz servislerle ilgili deneyimlerini paylaşan arkaşları pejo bölümünde okuyabilirsin, ek olarak sert süspansiyonlar ise tr yolları ara sokakları vs.. bozukluklara göre konforsuz bi arac hissi vericek en son olarakta bi aracı alırken anı değil satıcağın anıda düşündüğünde piyasası olmıyan bi seri olduğu cok kaybettireceği için vazgectim
spor aracta niye konfor ariyorsunuzki?safkan bir spor aracta konfor olmaz,aramakta yanlis,yol tutus ,zevkli surus ve performans ariyorsaniz konfordan odun vermek zorundasiniz.konfor ariyorsaniz bentley bakinkaldiki rcz de tas gibi bir suspansiyon yok kutuk gibi bir arac degil,piyasadaki cogu spor aractan daha konforlu.platformu audi tt oldugu icin tt dede arka koltuklari unutun yada bu kadar sey istiyorsaniz arkadasin dedigi gibi yukarda, normal binek araclar bakin. bence tt den daha gosterisli bir tasarim tt nin yari fiyatina satiliyor hic te pahali degil, ayrica rcz conceptten cevrilmis bir otomobil,sadece ic kismindaki bazi parcalar 308 le ortak geriye kalan tum kisimlar ozel uretilmis bir otomobil klasik eski peugeot sorunlari yasayacaginizi sanmiyorum cunku yeni nesil araclarin hepsinde eski sacma sapan sorunlar ortadan kalkti.servisler biraz ilgisiz ama revizyona gidiliyor.2.el kaybi yasanirmi bunu zaman gosterecek,ona bakarasaniz audi tt alin 2 sene sonra rcz den cok daha fazla zarar edersiniz.sifir luks sinif butun araclar satarken cok deger kaybediyor,araci alacakken satmayi niye dusuneceksiniz onuda anlamis degilim,megane fluence falan alin o zaman iyiki almamissiniz araca haksizlik etmis olurdunuz.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
RCZ - 308CC arasında kaldım yaklaşık 1 ay kadar düşündükten sonra 308CC aldım Cabrio her zaman başkadır tabii bu zevkinize kalmış birşey. _____________________________ -
Bence aracı görmeyi.Yoksa almak zorunda kalırsınız.Ben fuarda bindim, zor indirdiler _____________________________ -
Benim ruhum hala onda _____________________________ 2013 Peugeot 3008 Allure 1.6 e-HDI Sedefli Beyaz -
Forum Bornova'da otoparkta gördüm bu arabayı ilk olarak. Resmen diğer arabalar araba mı dedirtiyor. Şahane. _____________________________ -
2. ellere düşsünde alak 1 adet _____________________________ -
sioux, afedersin ne işle meşgulsün? _____________________________ -
2. ele üştü zaten. 55000 civarına bisürü rcz var.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: oomerozer
2. ele üştü zaten.55000 civarına bisürü rcz var.
55bine nerde varsa göster bende alıcam???
http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[search]=vasita&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=153172&c=153172&sKlasik=1&b[page]=1&c=153172&c2=153172
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 11 Aralık 2010; 4:50:40 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
bugün anakrada aracı inceleme fırsatı buldum. suan seat leon kullanıyorum ve aracımı satıp RCZ almayı planlıyorum. diğer baktığım araç ise Mazda RX-8 R3. ikisinin arasındayım aslında. mazda daha güçlü bir araç. RCZ ise daha şık geliyor. bence pejo çok kaliteli duruyordu incelediğimde. eksi yön olarak sadece kavuniçi ekran diyebilirim. onun dışında tüm detaylar kaliteli. şöle diyim bu arabanın üzerine bmw amblemi koy 70.000 TL değil 70.000€ eder.
aslında daha önce pejo kullanmadım. dediğim gibi alman arabalarına bindim daha çok ancak çok uzun süre inceledim. koltuklar. iç göstergeler. krom kaplamalar 19 jantlar. hepsi çok kalite. bu fiyata böyle bir araç alamassınız kısaca. bazı forumlarda sirocco ile v.s kıyaslanmış. ben çok komik buluyorum. vw'da baz fiyatın üzerinde her şeye para alırlar. pejo tek fiyat. tekrar sölim seat leon aşığıyımdır. pejocu değilim yani. ama çok beğendim başarılı.
RX-8 de diğer gözdem. bence bu kapsamdaki tek rakibi. burada aklıma takılan tek nokta mazdanın uzun zamandır kasa değiştirmemesi ve renesis motoru._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: asimsenyuva
bugün anakrada aracı inceleme fırsatı buldum. suan seat leon kullanıyorum ve aracımı satıp RCZ almayı planlıyorum. diğer baktığım araç ise Mazda RX-8 R3. ikisinin arasındayım aslında. mazda daha güçlü bir araç. RCZ ise daha şık geliyor. bence pejo çok kaliteli duruyordu incelediğimde. eksi yön olarak sadece kavuniçi ekran diyebilirim. onun dışında tüm detaylar kaliteli. şöle diyim bu arabanın üzerine bmw amblemi koy 70.000 TL değil 70.000€ eder.
aslında daha önce pejo kullanmadım. dediğim gibi alman arabalarına bindim daha çok ancak çok uzun süre inceledim. koltuklar. iç göstergeler. krom kaplamalar 19 jantlar. hepsi çok kalite. bu fiyata böyle bir araç alamassınız kısaca. bazı forumlarda sirocco ile v.s kıyaslanmış. ben çok komik buluyorum. vw'da baz fiyatın üzerinde her şeye para alırlar. pejo tek fiyat. tekrar sölim seat leon aşığıyımdır. pejocu değilim yani. ama çok beğendim başarılı.
RX-8 de diğer gözdem. bence bu kapsamdaki tek rakibi. burada aklıma takılan tek nokta mazdanın uzun zamandır kasa değiştirmemesi ve renesis motoru.
tespitlerinizin hepsine katılıyorum. rx-8 düşünüyorsanız ve arkadan itiş sevdanız varsa, rx-8 den vazgeçmeyin fakat rx -8 in wankel motor gibi türkiye şartlarında bir dezavantajı var,km ömrü az ve bu motordan anlayan usta 1 elin parmaklarını geçmez ,o da sadece istanbulda ,ayrıca 100 kmde 20lt gibi uçuk bir yakıt tüketimi var,netten araştırabilirsiniz verileri... bunları gözardı edip arkadan itiş keyfini yaşamak isterseniz rx-8 tercih edin,yoksa geriye kalan herşey için RCZ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 12 Aralık 2010; 4:01:36 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
merhaba
200bg lik versiyonun sahibiyim. aracı alalı yaklaşık 2 ay oluyor . 200bg olan versıyon oldukca donanımlı gelıyor ingiltere sitesinde aracı olusturken koyabileceginiz Sıyah 19'' jant siyah fren kaliperleri gibi opsiyon özellikleri peugeot bu versıyonda standart olarak getırmıs. fiyat yapısıda motor hacmındekı avantajdan dolayı neredeyse yurtdısı ıle aynı fıyatta.
yakıt tuketımı ıle bılgı vermek gerekırse suanda 97 oktan ıle depo doldurdugumda 180-190 tl aralıgında doluyor 350-500 km arasında deısen depo menzılı var
sureklı gazladıgınızda 350 km max goturdugunu soylemek lazım ancak sakın kullanımlarda gercekten dusuk tuketım soz konusu
motor sesının ıcerı verılmesınden dolayı pek uslu gıtmek mumkun olmuyor.
navıgasyon dısında aracta hersey mevcut bluetooth ile telefonunuz araç içinde kullanmanın dışında ayrıca kablosuz olarak iphonenuzun ipodunu çalabiliyorsunuz. keyıflı suratlı şık bir araç bircok degisik peugeot modelı kullanmıs bırı olarak suana kadar malzeme kalıtesı ve ıscılık olarak en ust sevıye peugeot modelı dıyebılırım.
alacak olan arkadaslara sımdıden hayırlı olsun_____________________________
Benzer içerikler
- peugeot 107 alınır mı
- yeni peugeot 508 kullanıcı yorumları
- peugeot 208 1.2 vti yorumlar
- egr temizliği
- frangart nedir
- peugeot fiyat listesi 2025
- peugeot 508 2024
- peugeot 504 lakabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X