Şimdi Ara

RCZ alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
39.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megatarik
    merhaba

200bg lik versiyonun sahibiyim. aracı alalı yaklaşık 2 ay oluyor . 200bg olan versıyon oldukca donanımlı gelıyor ingiltere sitesinde aracı olusturken koyabileceginiz Sıyah 19'' jant siyah fren kaliperleri gibi opsiyon özellikleri peugeot bu versıyonda standart olarak getırmıs. fiyat yapısıda motor hacmındekı avantajdan dolayı neredeyse yurtdısı ıle aynı fıyatta.

yakıt tuketımı ıle bılgı vermek gerekırse suanda 97 oktan ıle depo doldurdugumda 180-190 tl aralıgında doluyor 350-500 km arasında deısen depo menzılı var
    sureklı gazladıgınızda 350 km max goturdugunu soylemek lazım ancak sakın kullanımlarda gercekten dusuk tuketım soz konusu
    motor sesının ıcerı verılmesınden dolayı pek uslu gıtmek mumkun olmuyor.

navıgasyon dısında aracta hersey mevcut bluetooth ile telefonunuz araç içinde kullanmanın dışında ayrıca kablosuz olarak iphonenuzun ipodunu çalabiliyorsunuz. keyıflı suratlı şık bir araç bircok degisik peugeot modelı kullanmıs bırı olarak suana kadar malzeme kalıtesı ve ıscılık olarak en ust sevıye peugeot modelı dıyebılırım.

alacak olan arkadaslara sımdıden hayırlı olsun

Merhabalar araciniz hayirli olsun.araca opsiyon donanim ekletebiliyormuyuz yoksa standartmi almak zorundayiz(navigasyon dokunmatik ekran gibi donanimlari varmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 12 Ocak 2011; 1:02:00 >

• Bugun ankamallde iki tane beyaz gordum.guzel duruyor ama soylenene gore otomatik vitesli modelinin performansi dusukmus.o yuzden 200 bglik duz vites daha iyi.hem jbl ses sistemi mevcut jantlarida degisik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Bugun ankamallde iki tane beyaz gordum.guzel duruyor ama soylenene gore otomatik vitesli modelinin performansi dusukmus.o yuzden 200 bglik duz vites daha iyi.hem jbl ses sistemi mevcut jantlarida degisik.

200bg sadece siyah düz vites olarak geliyor,156 otomatiğini kullandım kısa süre ama 200lüğüde yapılan testlere göre 200hplik gibi gitmiyormuş, ama yinede performansının tatmin edici olduğu söyleniyor. 156hplik otomatiğin performansı pek düşük değil,beklentinize bağlı, 0-100 8.5sn o kadarda kötü değil

Orijinalden alıntı: Turquia
    Peugeot ya kanım pek ısınmamıştı
    bilinen bir sorunu problemi var mı?
    İç aksam kalitesi tipik Peugeut mu

Arkadaşım sen ilk önce aklında ki "peugeot" bakış açısını değiştir. Bende 307 var 2005 model hemde en baz versiyonu olan XR versiyonu. Ona rağmen çoğu aynı sınıftaki ( C ) araçlardan daha fazla donanıma konfora sahip. Ve krom set , çelik jantla gerçekten dikkatleri üzerinde iyi topluyor. Sorun kısmına gelirsen en son geçen sene aldığımızdan beri ilk kez akü bittiği için gittim . O günden beri ne ben servisi nede servis beni görüyor
  • Hacı se ilk başta RCZ yi salla da kendine şunu sor ? Pegueot alınır mı ?
    Fransız arabası değilmi al birini vur ötekine ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 15 Ocak 2011; 15:20:02 >

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

Hacı se ilk başta RCZ yi salla da kendine şunu sor ? Pegueot alınır mı ?
    İtalyan arabası değilmi al birini vur ötekine ..

İtalyan???

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper
    Hani bi laf var ya :D kedi ulaşamadığı ciğere Mundar dermiş
    O misal

Hayatında acaba kaç kez peugeot'a bindin bilmiyorum ancak şöyle bir durum var ki senin beyin yapın başkalarının kulaktan dolma bilgileriyle geçinen bir yapı. Bizim komşunun 307'si vardıda 3 ay geçmeden ilallah etti , yengemin 206'sı var aldığına bin pişman falan fistan.... Bence kedi uzanamadığı ciğere mundar der değilde MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR desek daha doğru olur... Peugeot güzel arabadır , ötekilerden bir farkı çekiciliği vardır. Bende 4 yıldır 2005 model 307 1.4 var servisin yolunu sorsan inan unuttum derim. Vakti gelince yağ,balata,filtrelerini değiştiriyorum başkada bakımını yaptırmadım. Kaç km'de diye merak edersen 157.000 Km'de aldığımda 60.000'de idi. Benden iyi bilemezsin sanırım PEUGEOT'u . 100.000 km yapmışlığım var o çok arıza veriyor denilen araçla hiçte durduk yerde arıza filan vermedi....

Ne demiş sagocumuz ; tavsiyeye uyanlar tavsiye ile yaşarlar

Bu arada madem ortada bi youtube videosu var şunu izlemeni tavsiye ederim...

• @kuatromen Dostum adam yapılan espriyi bile anlamamış ki tutmuş bi de üşenmemiş video linki vermiş.. beyin değilde vatandaşın kafa yapısı bir değişik çalışıyor Peugeot ya iyi dese ne kötü dese ne allasen?

Orijinalden alıntı: sioux
    @kuatromen Dostum adam yapılan espriyi bile anlamamış ki tutmuş bi de üşenmemiş video linki vermiş.. beyin değilde vatandaşın kafa yapısı bir değişik çalışıyor Peugeot ya iyi dese ne kötü dese ne allasen?

@sioux Kesinlikle katılıyorum Ben zaten peugeot'a laf söyleyenleri suçlamıyorum onları bu şekilde düşünmeye iten yalan yanlış , olmayan , hurafe diye tabir edeceğimiz laflarla insanların kafasına peugeot markasının çok kötü olduğunu sokan kişilere kızıyorum. Üstteki mesajımı okuduysan kendim 4 yıldır 307 kullanıyorum. Aracım siyah renkte , full krom set var daha geçen hafta 16" çelik jant taktım . Haftayada çift borulu egzoz taktıracam. Kısaca arabamı seviyorum ve bakıyorum , inanın bir sokakta geçtiğimde dolmuştaki insanlar veya yanımdan geçen araçların içindeki kişiler şöyle bi yavaşlayıp aracıma bakıyorlar. Binen herkes aracın ne kadar temiz diyor. Çünkü bakıyorum , başkaları gibi aman bugün işim var , vakit yok ki diyenlerden değilim. Araba alıyosan vakitte ayırmasını bileceksin. At değil bu samanını suyunu ver bin git diyim.

Renault'da fransız malı. Ama sorsan oooo renault harika araba derler? Noldu hani fransız arabaları güvenilmezdi şuydu buydu? Türkiyede bi dolu renault megane var. Ama söz konusu peugeot olunca galiba bazılarımız kıskançlık krizine girip çamur atmaya başlıyor.

Deneyimli bir PEUGEOT kullanıcısı olarak herkese PEUGEOT tavsiye ederim. Önermeyede devam edeceğim. Zaten aracımı görenler peugeot'a kanı ısınmaya başlıyor.

• Arkadaş yine kendini tutamayarak , insanlara hakaret ettiğinden uzaklaştırılmış sanırsam. Peugeot benim babamın fabrikası değil neden bu kadar koruyum ki biraz gerçekçi olalım lütfen. Ben gerçekleri söylüyorum , 4 yıldır 307'ye biniyorum araç diğer sınıfındakilere göre inanılmaz bir konfora ve donanıma sahip. Ayrıyetten söylendiği gibi durduk yerde arıza filan vermiyor. Daha 3 hafta önce köye gittik geldik (yaklaşık 600 km gidiş-geliş) yolda hiç banamısın demedi sağ salim götürüp getirdi yolda bırakmadan.

Şu hurafeleri , iftiraları kafanızdan silin. Peugeot bambaşkadır , farklıdır , diğer araçlardan bir çekiciliği var. Doğal olarakta çekemeyeni çoktur. Buraya bu kadar yazıyorsak birşey bildiğimizden yazıyoruz
  • Sonucta herkes begenecek diye birsey yok.arkadas begenmeyebilirde.ama bunu belirtirken insanlara hakaret etmek onlari asagilamak yanli bir davranistir.zaten mesaj silinmis
  • bizim arka sokakta biri almış , geçen hafta yürüyorum , arkadan bi homurtu şeklinde bi ses duydum kulak ucuyla , gaza bi asıldı yanımda geçerken , arabayı görmeme rağmen irkildim hiç sürmedim ama motoru devirlenmeyi seviyomuş gibime geldi , böyle devirlenen bi motor sesisi bi mazda rx-8 de gördüm , bide rcz de .
    CPU : i7 4790K / MB : ROG Maximus VII Formula with Asus ROG Front Base / GPU : Evga GTX 780 Classified / Ram : 16 GB G-Skill / Case : Corsair 780T / Cooler : CM Nepton 280L / SSD : 120 GB Samsung 840 EVO / TTeSports Challenger Ultimate / Corsair M65 Vengeance White Mouse
  • Pug un ucuz spor arabası işte beklenti yüksek olmaması lazım 2-3 sene ömürlü kupon araç. Façası bugün için güzel ama daha sonra 206 cc misali ortalardan kaybolacak gibi görünüyor.

Orijinalden alıntı: kerrrems

Pug un ucuz spor arabası işte beklenti yüksek olmaması lazım 2-3 sene ömürlü kupon araç. Façası bugün için güzel ama daha sonra 206 cc misali ortalardan kaybolacak gibi görünüyor.

*sizin gibilere çok gülüyorum,*sizde olmasanız biz neye güleceğiz acaba:)

(*sizin gibiler)=bakınız 3 post önce fransız aracına italyan diyen insan tipi.

Pug un ucuz spor arabası işte beklenti yüksek olmaması lazım 2-3 sene ömürlü kupon araç. Façası bugün için güzel ama daha sonra 206 cc misali ortalardan kaybolacak gibi görünüyor.

Bundan bir kaç sene önce toyotanın milyonlarca aracı basit bir hata yüzünden geri çağırdığını unuttun sanırım (İmzanda toyota yazıyorda o manada dedim)
  • scirocco vardı aklımda ama bu arabayı gorunce kafam karıstı.peugeot ıcın cevremde soylenenler benı rahatsız edıyor sadece..ama arabaya hasta oldum desem yerıdır.temmuzda elımde olacak sekılde ne zaman bayı ıle gorusup anlasmam gerekıyor acaba..daha once vw polo almıstım elıme 4 ay sonra gectı oyuzden soruyorum.

Orijinalden alıntı: winterice
    scirocco vardı aklımda ama bu arabayı gorunce kafam karıstı.peugeot ıcın cevremde soylenenler benı rahatsız edıyor sadece..ama arabaya hasta oldum desem yerıdır.temmuzda elımde olacak sekılde ne zaman bayı ıle gorusup anlasmam gerekıyor acaba..daha once vw polo almıstım elıme 4 ay sonra gectı oyuzden soruyorum.

Sansliysaniz hemen gelir.ben bayiyle gorusmustum 2 gun icinde gelecegini soylediler yoksa 2 ayi buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

Bundan bir kaç sene önce toyotanın milyonlarca aracı basit bir hata yüzünden geri çağırdığını unuttun sanırım (İmzanda toyota yazıyorda o manada dedim)

benim söylediğimle senin dediğin arasında ne gibi bi alaka var. yorum olsun diye yazmışın

• quote:

Orijinalden alıntı: driftspec

quote:

*sizin gibilere çok gülüyorum,*sizde olmasanız biz neye güleceğiz acaba:)

(*sizin gibiler)=bakınız 3 post önce fransız aracına italyan diyen insan tipi.

millete sırıtcağına git bi iki bişeyler öğrende manasızca ona buna gülme

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.