Şimdi Ara

RCZ alınır mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
39.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: OmerG

RCZ de maalesef Navigasyonlu modeller Türkiye'ye gelmiyor.

Dizel motor ise 2,0 olduğu için bir üst vergi dilimine tabii oluyor haliyle fiyatı oldukça çıkıyor. Bu sebeple Peugeot Dizel RCZ yi Türkiye'ye getirmedi.

Pejo TR yi pek kaale almıyor o zaman... Ne yani naviyi neden getirmiyor ki...

Sora sora bağdat bulunur

Her türlü yoruma açıktır...

http://www.kirsehir24.com/haber/6577/Adresi-Gece-Sorunca-camasir-Suyuna-Bulandi

http://www.sancaktepehaber.tk/2010/12/adres-sordu-kursuna-dizildi.html

• Navigasyon harita sağlayıcısı Navteq henüz Türkiye haritası oluşturmadı. Haliyle verilen maliyet navigasyon olmayan ünite için sorun ve gereksiz görülüyor.

2001 Peugeot 406 ST 2.0i BVA Semerkand Mavi

320.000km
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OmerG

RCZ de maalesef Navigasyonlu modeller Türkiye'ye gelmiyor.

Dizel motor ise 2,0 olduğu için bir üst vergi dilimine tabii oluyor haliyle fiyatı oldukça çıkıyor. Bu sebeple Peugeot Dizel RCZ yi Türkiye'ye getirmedi.

Pejo TR yi pek kaale almıyor o zaman... Ne yani naviyi neden getirmiyor ki...

Sora sora bağdat bulunur

Her türlü yoruma açıktır...

http://www.kirsehir24.com/haber/6577/Adresi-Gece-Sorunca-camasir-Suyuna-Bulandi

http://www.sancaktepehaber.tk/2010/12/adres-sordu-kursuna-dizildi.html

Bizim insanlarımızın navigasyonu bu işte , fazla söze gerek yok

RCZ alınır mı?

• @OmerG

Hocam Navteq Türkiye haritası hazırlamadıysa bu durumda 508'de de navigasyon olmayacaktır buda Peugeot için büyük bir dezavantaj değil mi?

2001 Peugeot 406 ST 2.0i BVA Semerkand Mavi

320.000km
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

@OmerG

Hocam Navteq Türkiye haritası hazırlamadıysa bu durumda 508'de de navigasyon olmayacaktır buda Peugeot için büyük bir dezavantaj değil mi?

bugun bayiye gittim bizzat bayi muduru navigasyon garantisi verdi.o garantiyle satiliyormus en fazla 1 aya tamamlanir dedi.
  • güzel araç fakat iç mekana ben ısınamadım . geçenlerde peugeot showroom unda aracın sağını solunu kurcaladım biraz ama iç mekana ısınamadım nedense megane coupe nin iç mekanı daha güzel daha kaliteli gelmişti bana . ama dış tasarım göz alıcı gerçekten.
    Bugün şirket arabası ile 10:30 sıralarında İstanbul tarafına doğru gidşte Kurtköy'de çok büyük bir kaza geçirdik. Aracı görenler sağ salim çıktığımıza şaşırdılar, bizde dahil.
    Önemli nokta ise, biz kaza geçirdikten hemen sonra beyaz bir RCZ ile genç bir arkadaş geldi yanımıza, çok yardımcı oldu.
    Gerçekten böyle bir devirde bu şekilde davranan insan sayısı görmek az. Güzel kardeşim.
    Eğer bu foruma yazıyorsan ve bu yazıyı görüyorsan bana lütfen ÖM at. Senile tanışmak isterim.

Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77
  • Ben bilgi vereyim biraz en yakın arkadaşımda var sürüş keyfi çok güzel arabanın kendi sesi spor bir araba için motoruna göre tatminkâr ön koltuklar oldukça konforlu fakat arkaya mümkün olduğunca kimseyi bindirmemek lazım aşırı sıkışıyor.. eğer bir aile arabanız var da spor araba tutkunuysanız kesinlikle piyasadaki en şekil arabalardan biri yanından bmw m3 geçti kimse tınlamadı M3'ü..
    Biz RCZ deyken M3'ü izledik millet bizim arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 15 Nisan 2012; 1:09:02 >

SONY Playstation 4

Apple iPhone 6

• DİKKAT DİKKAT !!!! DÜN İTİBARİYLE ZOMBİ MOTOR WANKEL TARİHE KARIŞMIŞTIR.SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

artı yönlerini yazmışlar benimde düşündüğüm bi aractı ama vazgectim eksi bazı yönlerinide ben yazayım arka koltuklar yok gibi düşünebilirsin yetişkin biri oturamaz , ayrıca 70-80 bin lira pejo gibi bi arac için fazla geldi, aşırı bozulma ve oldukca kalitesiz servislerle ilgili deneyimlerini paylaşan arkaşları pejo bölümünde okuyabilirsin, ek olarak sert süspansiyonlar ise tr yolları ara sokakları vs.. bozukluklara göre konforsuz bi arac hissi vericek en son olarakta bi aracı alırken anı değil satıcağın anıda düşündüğünde piyasası olmıyan bi seri olduğu cok kaybettireceği için vazgectim

sen spor otomobilmi alıyorsun yoksa binek otomobilmi? bu saydığın eksilerin hiçbiri spor araba alacakların umrunda bile olmaz.

• merhaba bende 1.6 200thp var gayet severek kullanıyorum eğer ikinci bi araban varsa yada bekarsan kesinlikle tavsiye ederim scirocco falan hikaye yaninda işiklarda durunca herkes buna bakiyor o varken fakat iki kişilik düşün arabayi arka koltuga 3 yaşinda çocuk zor siğar hizlanmalari gayet iyi daha dün akşam 3.30i ile dalga geçtim özellikle 3000 devirden sonra motor sesi mukemmel fakat bozuk yollarda kullanmani pek tavsiye etmiyorum zıplamaktan bi hal oluyosun 1.6 hareketli koltuk ısıtma vs iyi yani parasının hakkını veriyor ibrede gösterdiği kadar gidiyo ayrica ben 260 ı görüşüyosun rahatça otobanda ayrıca isteyene satabilirimde veya yeni kasa camaro takasi olabilir 2013 12000 km hatasiz :) RCZ alınır mı? RCZ alınır mı?
     RCZ alınır mı? RCZ alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.