Şimdi Ara

RCZ alınır mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
39.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winterice

scirocco vardı aklımda ama bu arabayı gorunce kafam karıstı.peugeot ıcın cevremde soylenenler benı rahatsız edıyor sadece..ama arabaya hasta oldum desem yerıdır.temmuzda elımde olacak sekılde ne zaman bayı ıle gorusup anlasmam gerekıyor acaba..daha once vw polo almıstım elıme 4 ay sonra gectı oyuzden soruyorum.

şekil olarak senin kararın, göz zevkin önemli ama scirocco da RCZ de spor araçlar bunlarda motor özellikleri de önemli sonuçta ikiside sağ şeritte 60 km/h ile kullanılcak araçlar değil sağlamlık olarak bence scirocco RCZ den çok daha önde.

Orijinalden alıntı: kerrrems
    Şu anda yeni olduğu için talep görüyor ama bütün kupon otomobiller gibi bu da 2-3 sene sonra eskiyince rağbet görmeyecek

Bugün mersin forumun orada beyaz RCZ gördüm. (Zaten şehirde bir tane RCZ var geçen sahibinden.com'da görmüştüm aynı aracı satılık 67.000 TL ye) her neyse , bence sriccodan daha geniş , göz alıcı duruyor. Sricco bana biraz Mini Coupe havası verirken RCZ tam bi coupe görüntüsü veriyor. Peugeot sahibi olduğum için demiyorum ama fikrim gerçekten RCZ den yana olurdu.

Bu arada burada çok sricco görüyorum ama RCZ bir tane var. Şunuda unutma TEK olan araç daha fazla GÖZ alıcıdır

• Scirocco nun fıstık yeşili bir rengi var.. alacak olsam ikisi arasında sabaha kadar düşünürüm.
  • Aracın tek sıkıntısı ikinci elde yaşatacağı değer kaybı olacaktır. 307cc'ler ikinci elde 4 senede yarı fiyatına satılmaya başladı. Uzun süre kullanırım diyorsan hiç düşünmeden alınacak araç. Ama şahsi tavsiyem 308cc alman yönünde, cabrio başka bir dünya valla
    Hele hele RCZ için asla diyebilirim.

Daha Fransız almayacağım zaten, 2 Peugeot eskittim. Burada Peugeot'ya laf ettirmeyenler sadece kör fanatiklerdir diyeceğim kısaca.
    Abuk subuk sorunlar çıkarır, ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

RCZ yerine her şekilde 2.el Audi TT falan bakarım.
    70-80 bin TL şaka gibi rakamlar, Peugeot için asla

Peugeot'nun "kaliteli üretim" anlamında daha çooooooooook fırın ekmek yemesi lazım. Kaliteyi güya artırıyorlar, yeni araçlar daha tok ama problemsizlik anlamında sıfırlar...

RX8 diyen bir arkadaş vardı yukarılarda, RX8'i al hocam kafan rahat etsin. Yalnız motorunun kullanım tarzı bambaşkadır, gündeliğe vuramazsın.
  • Arkadaslar 1+1 daire ile takas düşünen olursa bana ulaşsınlar.
  • Bugun kucukesat tarafinda birden arkamda beyaz rcz belirdi.bu araca beyaz daha cok yakisiyor siyahtan.ama 200bg motorda siyah renk tek secenek maalesef
  • Her sabah görüyorum aracı önümden süzülerek geçiyor. İç çekiyorum moralim bozuluyor bir an ama bigün benimde olacak
  • yok ya bu aracı aslında jantları gösteriyor, bu aracın normal jantlı versiyonunu gördüm aracı zor farkettim, gerçekten güzel jantları var ama jantları olmadan benim pek hoşuma gitmedi, böyle kurbağa gibi duruyor ön tarafı, ön kaput zaten bildiğimiz pejo, bundan dolayıda önden pek spor araç görünümü yok, bence rx-8, s2000 gibi araçlar çok daha çılgın ve spor görünüme sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the walking dead is dead -- 14 Şubat 2011; 21:56:32 >
  • kesinlikle aracı teste gitmiştik çevredekilerin hepsi erkek bayan ama hepsi bakıyor kısacası çok dikkat çekici ve zengin donanımı,kalitesi,performansı fiyat etiketini haklı çıkarıyor (TEK KUSURU BENZİNLİ o da fazla yakmıyor amaYİNE DE DİZEL KEŞKE TÜRKİYEDE DE OLSAYDI

• arkadaşım neresi alıntı o arka camı daha önce kim yaptı söylermisin

Orijinalden alıntı: karantina61
    içinde navi ekranlı olan versiyon varmı acaba...

Musteri hizmetlerine sormustum.standart gelen donanim disinda hicbirsey eklenemedigi soylendi(aksesuarlar haric).oysa tanitim kitapciginda opsiyon olarak belirtilmis.bu durumu soyledigimde yine ayni cevabi verdiler.
  • karantina61 var arkadaşım ama opsiyon 3d navigasyon hemde ama almaya değer

bak arkadaşım en üstteki kapalı olan 3d ekran

Dizel motor ise 2,0 olduğu için bir üst vergi dilimine tabii oluyor haliyle fiyatı oldukça çıkıyor. Bu sebeple Peugeot Dizel RCZ yi Türkiye'ye getirmedi.

2001 Peugeot 406 ST 2.0i BVA Semerkand Mavi

320.000km
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerG

RCZ de maalesef Navigasyonlu modeller Türkiye'ye gelmiyor.

Dizel motor ise 2,0 olduğu için bir üst vergi dilimine tabii oluyor haliyle fiyatı oldukça çıkıyor. Bu sebeple Peugeot Dizel RCZ yi Türkiye'ye getirmedi.

Pejo TR yi pek kaale almıyor o zaman... Ne yani naviyi neden getirmiyor ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: OmerG

RCZ de maalesef Navigasyonlu modeller Türkiye'ye gelmiyor.

Pejo TR yi pek kaale almıyor o zaman... Ne yani naviyi neden getirmiyor ki...

Sora sora bağdat bulunur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.