Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baymanyak

@shadow3804

sen onların sitesine mecbur olabilirsin ama onlar senin parana hiç mecbur değiller Ayrıca "senin vaktin daha değerli ise paradan" alırsın 100 gb ek kota yada 500 gb ek kota devam edersin kullanmaya eğer rapid eski sisteme geri dönerse kota satın alanlar isyan ederler bu sefer

Ayrıca rapid bu yeni sistemle kota satarak belkide karını 2 ye 3 e katladı bilmiyoruzki

En olmadı zaten alırım 500gb'lık kotayı...

• Biraz önce girdim hesabıma, 2.66 GB'a dönmüş benimkide..

Banada mı rapid?

• quote:

Orjinalden alıntı: ACND

quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

hesabı şimdi uzattım Traffic left: 8 377 MB

Merhaba üstad rapid hesabınızı uzatmışssınız.Premium sayfanıza girince herhangi bir bilgilendirme var mı ne zamana kadar günde 10 gb indirebileceğinize dair mesela bende şöyle bir yazı çıkıyor:
    You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 12.11.2008. It is 5 days remaining.

Sizde de böyle birşey var mı?

İyi akşamlar...

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 09.11.2008. It is 1 days remaining.

pazar günü 2.66 gb olacak sanırım

Benim yazı kalkmış Traffic left: 10 000 MB

inşallah değişme olmaz

• bende de bu şekilde, eski hesap bitiş tarihinde bahsettikleri kısıtlamaya geçiyorlar, uzatsanız da yeni hesap da alsanız durum aynı...

quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

Eyvah eyvah şimdi yandım
    Hesabımın bitmesine 4 gün vardı uzatayım dedim uzattım hala aynı uyarı duruyor premium sayfamda,

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 12.11.2008. It is 4 days remaining.

Olmaz böyle bu ya

• Bir de şöyle bir şey var; Adamların premium satışlarında azalma falan yok.
  • ??? extend ve logout ??? 1ay üyeyim son 2 gün kaldı. indirme menüsünde extend ve logout çıkıyor ve indiremiyorum?? bundan hesanımın süresi bitmiş gibi mana çıkıyor ama hala toplamda şuandan itibaren 18gb indirme hakkım var..??
  • satışlarında azalma olmadığını nereden çıkarıyorsunuz? sanki rapid tutupta sana ne kadar premium sattığını mı açıklayacak...
  • ben de limitsiz sanıp abone olmuştum, baktım ki bür gün full indirsen ertesi 4 gün indiremiyorum

sanırım en iyi ip değiştirmek
  • tekel olmanın avantajlarını sömürüyorlar sonuna kadar
  • ben 7 kasımda uye oldum rapıde 1 aylık 5gb yazıyor acaba 5gb cıkarttı rapıd sınırını 2.66 bıraktılar galıba
  • yanı sunu demek ıstedım gunluk 2.66 kaldırıp 5gb cıkarttılar
  • arkadaslar flashget yerıne bır yıllık 35 ytl verıp ınternet download manager 5.15 alın derım flashgetten cok daha ıyı ındırıyor dosyaları flahget 50 ındırıyorsa bu programla 100 cok yakın ındırım yaparsınız
  • valla ben okulda arkadaş topluyorum

10 kişi falan olunca yıllık netload almayı düşünüyorum

UNLIMITED DOWNLOAD ve rap-id kadar hızlı ve performanslı

//arkadaşın premium hesabı ile tek ettim hem 1mb bağlantıda hemde 10mb bağlantıda FULL HIZ
  • netload.in gerçekten performans olarak baya iyi.

diğer upload sitelerinden çok daha iyi hızda

benim okulda rapid izni yok proxy'i değiştirdim ama performans düştü net bilgi elde edemedim ama netloadla 500kb/sn ile indiriyorum ona izin var hem dosya kapasiteside geniş

uploaded falan daha yavaş leitbit keza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 9 Kasım 2008; 21:34:17 >
  • Anladığım kadarıyla buraya yazanların çoğu babası zengin lise öğrencileri ..Bizim yazmamız hata ...500 gb satın alacakmış ..al !!
  • her yeni hesap açılışında extra 50 gb trafik veriyormu rapid?
  • quote:

Orjinalden alıntı: civalı sokak lambası

her yeni hesap açılışında extra 50 gb trafik veriyormu rapid?

50gb olduğunu sanmıyorum 5gb veriyor diye okumuştum sanki ama emin değilim
  • Arkadaşlar saat 1'i geçti ve kotama SADECE 2,66GB eklendi!!!Üyeliğimin bitmesine daha 37 gün var ve o kırmızı renkte olan uyarı halen duruyor.Rap-id iyice sapıtmaya başladı.Üyeliğim bittikten sonra netload'a geçmeyi düşünüyordum ama bu gidişle netload'a erken geçiş yapıcam.
  • Hesabıma 10 gb eklenmemiş dunden kalan miktarım devam ediyor

Traffic left: 5 744 MB
  • 10 gb eklenmiyor, kullanmadığınız kotalar ertesi güne devrediyor fakat bu devretme işi 10 gb olunca daha fazlasını devretmiyor, yani 10 gün kullanmayayım sonra 26 gb download ederim diyemiyorsunuz, devreden kotaların toplamı en fazla 10 gb oluyor
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.