Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darendeli

rapidde sorunmu var indirilenler durdu siteye de giremiyorum

Sitede sorun yok, downloadlarda devam ediyor.
  • Benim hesabın bitmesine de 3 gün var. Eğer günde 10gb indirmeye devam edebilirsek bende uzatıcam hesabı. Demin paypal'a üye oldum ve işlemlerin tamamlanması için 2-3 gün içinde kredi kartıma yansıtılan 4 haneli kodu girmem gerekiyormuş, şimdi benim sorum bu kodu tam olarak nerden öğreniriz.? İş bankasından öğrenebilir miyim pazartesi günü? İnternet bankacılığı kullanmıyorum belki ordan bakabilirdim ama onun içinde şifre falan almak gerekiyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 8 Kasım 2008; 0:18:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

Benim hesabın bitmesine de 3 gün var. Eğer günde 10gb indirmeye devam edebilirsek bende uzatıcam hesabı. Demin paypal'a üye oldum ve işlemlerin tamamlanması için 2-3 gün içinde kredi kartıma yansıtılan 4 haneli kodu girmem gerekiyormuş, şimdi benim sorum bu kodu tam olarak nerden öğreniriz.? İş bankasından öğrenebilir miyim pazartesi günü? İnternet bankacılığı kullanmıyorum belki ordan bakabilirdim ama onun içinde şifre falan almak gerekiyor sanırım..

Hesap ekstresinde geliyordu diye biliyorum.

Bankadan öğrenebilirsiniz elbette.

Bende 3-4 aydır Paypal kullanıyorum.

Ben hiç uğraşmamıştım 4 haneli kod vs. mailime gelmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

quote:

@Ctrlshft

Şu sıralar kesilmeler ve dalgalanmalar bendede var.

Genel bir sorun sanırsam.

@Gny*, @ogameci, @shadow3804,

Bende hesabımı uzattım 10 GB'dan devam ettim.

'' You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 12.11.2008. It is 5 days remaining. '' türü uyarı sıfırlanmıştı.

Başka bir arkadaş daha uzatmış onada 10 GB.

Herhangibir açıklama söz konusu deil nedense.

Peki son bir soru daha,eski hesabınızın süresi ne zaman doluyordu?

Hesabımı ayın 2'sinde uzattım.

Hesabımda 3-4 gün önce bitmişti sanırsam.

Tamam üstad,çok teşekkürler cevaplarınız için.O zaman durmak yok yola rapidshare ile devam...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

Benim hesabın bitmesine de 3 gün var. Eğer günde 10gb indirmeye devam edebilirsek bende uzatıcam hesabı. Demin paypal'a üye oldum ve işlemlerin tamamlanması için 2-3 gün içinde kredi kartıma yansıtılan 4 haneli kodu girmem gerekiyormuş, şimdi benim sorum bu kodu tam olarak nerden öğreniriz.? İş bankasından öğrenebilir miyim pazartesi günü? İnternet bankacılığı kullanmıyorum belki ordan bakabilirdim ama onun içinde şifre falan almak gerekiyor sanırım..

Hesap ekstresinde geliyordu diye biliyorum.

Bankadan öğrenebilirsiniz elbette.

Bende 3-4 aydır Paypal kullanıyorum.

Ben hiç uğraşmamıştım 4 haneli kod vs. mailime gelmişti.

Teşekkürler. Eskiden daha kolaymış yani, şimdi böyle...

quote:

Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge.
    Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.The charge will be refunded to your PayPal account after you confirm your card. When you confirm your card, your Sending, Receiving and Withdrawal limits will be lifted and you will be a Verified member.

• quote:

quote:

1 saattir durum bu şekilde sanırım bulunduğum bölgede sorun var

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

• quote:

quote:

quote:

1 saattir durum bu şekilde sanırım bulunduğum bölgede sorun var

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

Modeminize reset attınızmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

@ nKa

Aynısı bana da oluyor işte;dosyanın %30'una falan gelince "tak" hız kesiliyor ? oluyor.Haliyle download ölüyor.

Acaba Pre. için mi zorluyor Rapidshare?

Gerçi free alsan ne olcak premium alsan ne olacak öyle değil mi?

Sabahtan beri SuperNatural'ı indirmeye çalışıyorum. En sonunda alternatif download sitelerine yöneldim. Bende %50'lere gelince download duruyor. Bi ara tam %96 oldu yine download kesildi.

Rapid her zaman pre için zorluyor ama şuan ki 2.6 GB'lık kotasıyla pre filan alınmaz..
  • @Eh®imeN kardeş çok şükür düzeldi 3-4 kere attım ama modemden değilmiş bölgeden kaynaklanıyormuş ayrıca televizyondanda kanal d'yi izliyordum digitürk üzerinden internet ile aynı anda digitürkte gitti şimdi 2si de aynı anda düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

@ nKa

Aynısı bana da oluyor işte;dosyanın %30'una falan gelince "tak" hız kesiliyor ? oluyor.Haliyle download ölüyor.

Acaba Pre. için mi zorluyor Rapidshare?

Gerçi free alsan ne olcak premium alsan ne olacak öyle değil mi?

Sabahtan beri SuperNatural'ı indirmeye çalışıyorum. En sonunda alternatif download sitelerine yöneldim. Bende %50'lere gelince download duruyor. Bi ara tam %96 oldu yine download kesildi.

Rapid her zaman pre için zorluyor ama şuan ki 2.6 GB'lık kotasıyla pre filan alınmaz..

Kota durumuda muamma açıkcası.

• quote:

@Eh®imeN kardeş çok şükür düzeldi 3-4 kere attım ama modemden değilmiş bölgeden kaynaklanıyormuş ayrıca televizyondanda kanal d'yi izliyordum digitürk üzerinden internet ile aynı anda digitürkte gitti şimdi 2si de aynı anda düzeldi

• benimde birkaç sorum olacak.
    10ayın4ünde (04.10.08) de paypal aracılığı ile premium aldım.paypalda 13ytl gözüküyordu.birgün sonra bankamatikten baktım 13.68 ytl idi.en son kredi kartı borcumu ödemeye gittiğimde tekrar hesaba baktım 15ytl kesilmiş.
    neden acaba ?yoksa hesap kesim tarihindeki kur ne ise ona göremi hesaplanıyor.eğer böyle ise birde bankamatik kartım var onla alsam nasıl olur???

kotanın 2.33 olduğunuda kim söylemiş.kota son 1 aydan beri 10gb.1mbit ile fazla bile geliyo.

anlamadığım bir nokta ise RapidPoints . RapidPoints PU 255 olmasına rağmen Rapidpoint kısma artmaya devam ediyor.Neden

Puan kazanabilmemiz için min kaç mb dosya eklememiz gerekiyor.
  • o zaman bu uygulama "hesabını uzatanlara değil" yeni hesap alanlara mı geçerli ?
  • Paypal kartı verdikten sonra 3-4 gün bekleyin sonra paypal ile üyeliğinizi uzatın. 3-4 gün sürede sanırım kart banka tarafından onaylanıyor. Ben bu süre zarfı öncesinde işlem yapamamıştım. Mailinize kod filanda gelmiyor, kod kartın ekstresine geliyor onu girince kestikleri 1.9 doları karta iade ediyorlar.

10gb olayı şuan için hayal üyeliğimi uzattığımda ya hediye olarak 10gb veridiler yada biriken günlerimi toptan yüklediler. 10gb tüketince yine 2.66 denilen saçma sisteme geçiyorlar, şuan için bende öyle. Gelen gideni aratır sözünü unutup 4 gb kısıtlamaya gittiğinde laf etmiştim, bununardıda 1gb olmasın sakın...!!!

İngilizce bilen arkadaşlar yeni uygulamayı uygun bir dille kınayan bir mesaj yazsada topluca gönderelim. Elimizden başka bir şey gelmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

hesabı şimdi uzattım Traffic left: 8 377 MB

Merhaba üstad rapid hesabınızı uzatmışssınız.Premium sayfanıza girince herhangi bir bilgilendirme var mı ne zamana kadar günde 10 gb indirebileceğinize dair mesela bende şöyle bir yazı çıkıyor:
    You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 12.11.2008. It is 5 days remaining.

Sizde de böyle birşey var mı?

İyi akşamlar...

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 09.11.2008. It is 1 days remaining.

pazar günü 2.66 gb olacak sanırım

• Kredi yada garanti sanal kart sahibi olanlarınız varsa ayda 11$ astraweb de kampanya var.
    http://www.news.astraweb.com/specials/kleverig-11.html

Unlimited DSL - US$ 11 every month
    No Speed Limits
    No Download Limits
    Exactly the same as Unlimited DSL Plan
    You will pay $11 for every month as long as your subcription remains active. We will not raise the price.
    * This is a SPECIAL offer. Available for a Limited time only

Şu an kullanıyorum.Vede çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 8 Kasım 2008; 5:49:35 >

• sanırım rapid yeni bir sistem peşinde free indirenlerin sayısını görmek ve ardından ona göre önlem almak için böyle birşey yapıyor olabilir
  • arkadaşlar bende bi sorun mu var yanlış mı yapıyorum flahgetle flashgot sayesinde indiriyorum yüzde 15ten sonrası saniyede 5 kbyi geçmiyor....
  • Arkadaslar benim de hesabım 14.11.2008de bitiyor acaba bitmeden mi uzatsam yoksa bitince mi uzatsam ne dersiniz???
  • Hala aynı,düzelmiyor Rapid...

RAPID

Yine indirmeyi denedim yine hız ? oldu...

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.