Binbaşı
12 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese iyi bayramlar.

Birkaç saat önce mobilden hangi sayfaya girersem gireyim sayfa içerisinde herhangi bir bölüme tıkladığımda (mesela forumun mobil sayfasında herhangi bir bölüme tıklama) yeni bir pencerede supper oyun onaylama sayfası açılıyor ve hiçbir şekilde engelleyemedim. Birkaç defa denedikten sonra bu sefer direkt onaylandı sayfası açıldı ve servise istemeden üye olmuş oldum... Üyeliği hemen iptal ettim ve para kesilmedi sanırım onu faturada anlayacağım artık.

Sorun bu sayfanın açılmasını hiçbir şekilde engelleyemiyorum, bunun bir çözümü var mı acaba? İlk önce virüs olduğunu düşündüm ama turkcellin servisi çıktı...

Konu hakkında bilgisi olani daha önce yaşayan oldu mu acaba? Çünkü mobilde internette hiçbir şekilde gezemiyorum...
Hiç yapmam ama torrentten dosya indirirken hedef olarak harici diskimi seçtim, indirmeye başladım ve öyle bıraktım. Eve geldiğimde nasıl olduysa disk kendini kapatmıştı(elektrik kesintisi falan olmadı, başka kimsede dokunmadı). Tekrar çıkarıp taktım, bilgisayardaki birkaç dosyayı diske yükledim ve HDD'yi WDTV'ye taktım fakat cihaz diski görmedi.

Bilgisayardan kontrol ettiğimde windows(win8) "diskte bir sorun var" uyarısı veriyor(ki tüm disklerimde aldığım bir uyarı) fakat tara ve düzelt dediğimde "disk taranamadı" uyarısını alıyorum. Disk menüsünde(sağ tık-araçlar) "hata denetimi ekranında disk bağlı olmasına rağmen görünmüyor). Buna rağmen disk windows gezgininde görünüyor. Diskin içindeki dosyaları rahatlıkla kullanabiliyorum(içindeki filmler hatasız çalışıyor), diske dosya yükleyebiliyor ve diskten dosya alabiliyorum.

Daha önce başıma gelmemişti, çözemedim. İçinde 2TB'lık arşiv olmasa format çekeceğim ama elim kolum bağlı :) bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Marka model, SEAGATE BACK-UP PLUS 3TB.
Arkadaşlar salı günü iphone 5 kullanmaya başladım fakat kullanmaya başladığımdan beri 750mb civarı kota kullanımı olmuş. Yüksek boyutlu uygulamaların hepsini Wi-Fi ile indirmiştim. Nedeni ne olabilir acaba? Bir önceki telefonum HTC sensation idi, bir ay içinde hiçbir şekilde 1GB kotayı dolduramıyordum video seyredip, birçok fotoğraf yüklemesi yapmama rağmen.

Arka planda çalışan uygulamarı ve internet kullanım miktarlarını görmem mümkün müdür acaba?
Merhabalar.Sorun şu; tuş kilidi varken ekrana dokunduğunda ekran açılıyor fakat tuş kilidini açtıktan sonra görüntü gidiyor,siyah ekran görünüyor.Telefonun pasaport kaydı daha yapılamadı ve süresi geçti.Acaba sorun donanımsal mıdır yoksa telefonun kayıt yapılmamasından mı kaynaklanıyor?Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar öncelikle ilk defa iphone kullandığımı söyleyim.Bugün yurdışından gelen iphone 3g'yi 3.1.3'ten 4.2.1'e yükselttim telefon kitlendi(güncellemenin telefonu kitleyeceğini bilmiyordum) Daha sonra RedSn0w v0.9.6b4 ile JB yaptım,kilit açıldı,telefon simi görüyor fakat operatörü görmüyor,arama yapmıyor.Sorun nedir?Çözümü var mıdır?
Selamlar.

Bir arkadaşım İngiltere'ye gidecek, oradan 330pound'a htc legend aldırmaya değer mi?Sanırım telefon yurtdışında çıkalı yaklaşık 1 yıl olmuş, bu fiyata almak mantıklı mıdır?
Arkadaşlar son faturam 130TL geldiğinden yeni bir hatta geçmeyi düşünüyorum.Kontörlü bir hat istiyorum.Şu anda en ucuz kampanya hangisinde var acaba?Hatunla beraber geçicez yani aynı operatörden tek numarayla kullanmak için bakıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar genel(günlük) kullanım için canon 18-55 is'yi satıp yerine sigma 18-200 alsam nasıl olur?18-55'in yanına canon 70-300 olmayı düşündüm ama tak çıkar ile uğraşmak istemiyorum.Merak ettiğim 18-55'e göre görüntü kalitesinde düşüş olur mu?18-200 aralığı çok fazla ve bunun önerilmediğini biliyorum ama dediğim gibi genel kullanım için alıcam.Zaten merakım portre ve makro çekim üzerine,bunun için ayrıca canon 100mm makro lens düşünüyorum.
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp270.html
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv361.html

http://www.sony.com.tr/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-ddwg800

Arkadaşlar hangi set daha iyi olur sizce?İkisinin fiyatları birbirine yakın (1000TL civarı).Yamaha fiyatlarını doğubanktan aldım,hop. seti için 300TL amfi için 600TL istiyorlar.Max. 1000TL civarı başka önerilere de açığım.
Bu muhteşem grup tekrar Türkiyede.Merak ettim acaba DH'de konsere gidecekler var mı?!

16.09.2009-İstanbul
17.09.2009-Muğla,Fethiye
18.09.2009-İzmir

http://www.haggard.de/

Bilmeyenler için birkaç video ;

Hakkında
Forum İmzası:
İmza yok
Forum İkinci El İmzası:
Referanslarım: @goflaz, @Kymophobia, @Mr.Engineer
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.978
İkinci El Bölümü Mesajları: 121
Konularının görüntülenme sayısı: 49.872 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.