Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

sanırım rapid yeni bir sistem peşinde free indirenlerin sayısını görmek ve ardından ona göre önlem almak için böyle birşey yapıyor olabilir

Şansını çok zorlarsa "free indirenler" tek müşterileri olacak yakında.
    Rapid akıllı olsun.
  • OPERA'DAN HIZ KESİNTİSİ SS'Sİ:

• quote:

Orjinalden alıntı: FCmitsss

benimde birkaç sorum olacak.
    10ayın4ünde (04.10.08) de paypal aracılığı ile premium aldım.paypalda 13ytl gözüküyordu.birgün sonra bankamatikten baktım 13.68 ytl idi.en son kredi kartı borcumu ödemeye gittiğimde tekrar hesaba baktım 15ytl kesilmiş.
    neden acaba ?yoksa hesap kesim tarihindeki kur ne ise ona göremi hesaplanıyor.eğer böyle ise birde bankamatik kartım var onla alsam nasıl olur???

kotanın 2.33 olduğunuda kim söylemiş.kota son 1 aydan beri 10gb.1mbit ile fazla bile geliyo.

anlamadığım bir nokta ise RapidPoints . RapidPoints PU 255 olmasına rağmen Rapidpoint kısma artmaya devam ediyor.Neden

Puan kazanabilmemiz için min kaç mb dosya eklememiz gerekiyor.

Ne zaman aldıysanız o anki kur geçerlidir.

Bankamatik kartı ile paypaldan işlem yapamazsınız.

Türkiye bayilerinden EFT & Havale ile alabilirsiniz ancak.

'' You are going to vs. '' türü olan uyarı süreniz bittiği zaman 2,66'ya dönmesi gerekiyor.

RapidPoints PU Premium üyelerden kazandığınız puanlar.Bir günde maksimum 255 olabilir.

Gün sonunda ana puana eklenir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

o zaman bu uygulama "hesabını uzatanlara değil" yeni hesap alanlara mı geçerli ?

quote:

The changes only apply to new Premium Account and extension.

Sitelerinde yazdığına göre onlar için geçerli olması gerekiyor.

Onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Arkadaslar benim de hesabım 14.11.2008de bitiyor acaba bitmeden mi uzatsam yoksa bitince mi uzatsam ne dersiniz???

Kurallar belli ancak uygulanmıyor.

Kafanıza göre takılın.

• teşekürler
  • bilgi için teşekkürler...
  • rapidde 5200puan var sanırım 1ay daha uzatcm sonra 1 ay daha kazanırım.
    Alternatif olarak para kazanabileceğim hangi upload sitesini önerirsiniz.
    Rapid artık herşeyin cılığını çıkarttı.
    Hem rapid belki akıllanır hemde free kullanıcılar rahar eder.
  • gerçekten de bu kadar yapılmaz rapid e sikayet mailleri yağıyordur bu ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FCmitsss

rapidde 5200puan var sanırım 1ay daha uzatcm sonra 1 ay daha kazanırım.
    Alternatif olarak para kazanabileceğim hangi upload sitesini önerirsiniz.
    Rapid artık herşeyin cılığını çıkarttı.
    Hem rapid belki akıllanır hemde free kullanıcılar rahar eder.

www.warez-bb.org

Bu site baya puan kazandırır.
  • Eyvah eyvah şimdi yandım
    Hesabımın bitmesine 4 gün vardı uzatayım dedim uzattım hala aynı uyarı duruyor premium sayfamda,

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 12.11.2008. It is 4 days remaining.

Olmaz böyle bu ya
  • Kendi adıma şunu yapacağım: Madem rapid fiyatlarına %500 zam yapıp bizleri kobay olarak kullanıyor ..Üyeliğim bitince uzatmıyacağım ;indirdiğim filmleri izleyeceğim uzunca bir süre ..Eğer böyle düşünen Dünya dediğimiz yerde çoğunluksa rapid denilen şımarık şirket fiyatlarını makule çekmek zorunda kalır ..Sende kaldığın yerden devam edersin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow3804

Eyvah eyvah şimdi yandım
    Hesabımın bitmesine 4 gün vardı uzatayım dedim uzattım hala aynı uyarı duruyor premium sayfamda,

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 12.11.2008. It is 4 days remaining.

Olmaz böyle bu ya

Rapide belli olmaz, süre geçsin hele bakalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Eyvah eyvah şimdi yandım

Olmaz böyle bu ya

Doğru diyorsunuz rapide belli olmaz 2.66gb olan kotayı nasıl olsa bu hesabını uzattı deyip 1gb'a düşürürse şaşırmam

• Burdaki bazı arkadaşlar şu konuda yanılıyorlar: Üyeliği uzatırsam 10 gb 'dan devam ederim diye düşünüyorlar..Bence bu rapidin bir tuzağı ,bunlarda hiç ama hiç ticaret ahlakı yok ..

Şurdan biliyorum: Üye olduğumda 10 gb günlük kota vardı 3-5 gün sonra 5 gb a düşürdüler..Bunun üzerine mail attım ..Hukuki anlamda suç işliyorsunuz ..Ben size üye olurken 10 gb olarak üye oldum ve verilen hakkı geri alarak sözleşmeyi bozuyorsunuz diye ...

GELEN CEVAP AYNEN ŞÖYLEYDİ: Rapidshare istediği zaman üyelerine haber vermeden,istediği uygulamayı yapar:

Böyle bir şirketten ,üyeliğimi uzattım 10 gb devam ediyor uygulamasının ne zamana kadar süreceğini zannedilir ?

Bunların tek anladığı "Hadi lan ordan ,aklını başına al "cümlesinin uygulamasıdır ,yani bu aralalar üye olmayacaksın,uzatmıyacaksın üyeliğinide...

• quote:

quote:

quote:

Eyvah eyvah şimdi yandım

Olmaz böyle bu ya

Doğru diyorsunuz rapide belli olmaz 2.66gb olan kotayı nasıl olsa bu hesabını uzattı deyip 1gb'a düşürürse şaşırmam

• quote:

Orjinalden alıntı: Behken

Burdaki bazı arkadaşlar şu konuda yanılıyorlar: Üyeliği uzatırsam 10 gb 'dan devam ederim diye düşünüyorlar..Bence bu rapidin bir tuzağı ,bunlarda hiç ama hiç ticaret ahlakı yok ..

Şurdan biliyorum: Üye olduğumda 10 gb günlük kota vardı 3-5 gün sonra 5 gb a düşürdüler..Bunun üzerine mail attım ..Hukuki anlamda suç işliyorsunuz ..Ben size üye olurken 10 gb olarak üye oldum ve verilen hakkı geri alarak sözleşmeyi bozuyorsunuz diye ...

GELEN CEVAP AYNEN ŞÖYLEYDİ:**** istediği zaman üyelerine haber vermeden,istediği uygulamayı yapar:

Böyle bir şirketten ,üyeliğimi uzattım 10 gb devam ediyor uygulamasının ne zamana kadar süreceğini zannedilir ?

Bunların tek anladığı "Hadi lan ordan ,aklını başına al "cümlesinin uygulamasıdır ,yani bu aralalar üye olmayacaksın,uzatmıyacaksın üyeliğinide...

Ben mecburum bunların sitesine,her türlü yolu denemem lazımdı denedim.Eğer denemeyip de yeni üyelik alınca 2.66 dan başlasaydım o koyardı işte bana.En azından denedim kendimi rahatlattım.Bir ümit var hala belki 10gb'dan devam ederim....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvah eyvah şimdi yandım

Olmaz böyle bu ya

• quote:

Teğmen

8 Kasım 2008; 23:03:50

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Burdaki bazı arkadaşlar şu konuda yanılıyorlar: Üyeliği uzatırsam 10 gb 'dan devam ederim diye düşünüyorlar..Bence bu rapidin bir tuzağı ,bunlarda hiç ama hiç ticaret ahlakı yok ..

GELEN CEVAP AYNEN ŞÖYLEYDİ:**** istediği zaman üyelerine haber vermeden,istediği uygulamayı yapar:

Ben mecburum bunların sitesine,her türlü yolu denemem lazımdı denedim.Eğer denemeyip de yeni üyelik alınca 2.66 dan başlasaydım o koyardı işte bana.En azından denedim kendimi rahatlattım.Bir ümit var hala belki 10gb'dan devam ederim....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla ben parayı zor kazananlardanım ..film,dizi hobilerimdendir ..Ben beklerim ..Böyle devam ederse rapid denilen dandik şirket ,başka seçenekler düşünürüm mecbur değilim rapide ..Zaten amacıda bu şirketin "hesabını uzatanlara 10 gb uygulamasına devam ediyor "dedirtmektir..

Keşke babam sağ olsaydıda ,babam ödeseydi bu tür uçuk ücretleri,o zaman hiç sesim çıkmazdı

• quote:

quote:

Teğmen

8 Kasım 2008; 23:03:50

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla ben parayı zor kazananlardanım ..film,dizi hobilerimdendir ..Ben beklerim ..Böyle devam ederse rapid denilen dandik şirket ,başka seçenekler düşünürüm mecbur değilim rapide ..Zaten amacıda bu şirketin "hesabını uzatanlara 10 gb uygulamasına devam ediyor "dedirtmektir..

Keşke babam sağ olsaydıda ,babam ödeseydi bu tür uçuk ücretleri,o zaman hiç sesim çıkmazdı

Uçuk ücret dediğiniz fiyat aynı fiyat.Ben mecburum rapide diyorum çünkü benim vaktim daha değerli paradan.Ayda veririm 15 lirayı paşalar gibi yaparım download'ımı 2 saatte inecek şeyi de 1 günde indirmek zorunda kalmam.Benim umudum var hala 10gb'dan indirebileceğime,olmasaydı almazdım zaten.

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.