Bildirim
range rover 4.6 hse lpgli yakit tuketimi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ayda 150 km. ? Tüpsüz bile binebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayda 150 km yapıyorsunuz, Buna rağmen 1.6 Megane'ın yakıtından şikayetçisiniz, 4.6 Range almayı düşünüyorsunuz
1500 mü yazacaktınız acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
megane 2 den şikayetçisiniz 4.6 range düşünüyorsunuz. bence hiç düşünmeyin.
km nin yanlış yazıldığını düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
Ayda 150 km. ? Tüpsüz bile binebilirsin.
Bencede km'de 1 TL yaksa bile 150TL yapar.
Bence araba almayın satıp taksiyle devam edin çünkü yakıt masrafından çok sizin vergi + sigorta + bakım masrafınız olur. -
Fabrika verisi şehir içi 22.9 L
LPG ile 28 L yaksa yaklaşık 70 krş yakar km'de.
Megane dan sikayetcisiniz ama range rover alacaksınız. Mantıgı kuramadım ;)
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Megane dan sikayetcisiniz ama range rover alacaksınız. Mantıgı kuramadım ;)
Hocam meganin yol tutusundan falan sikayetciyim f/p oranindan sikayetciyim ' 40 kurus yakiyor km de 150 km de. 60 tl yakar hani nasil olsa az bir yol yapiyoruz bari 100 tl olsun range rover alalim
Lpg ile km de kac kurus yaar
quote:
Orijinalden alıntı: donanimcini
1 TL
quote:
Fabrika verisi 22.9 L benzinle. LPG ile 28 L yaksa 70 krş yakar.
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
Fabrika verisi şehir içi 22.9 L
LPG ile 28 L yaksa yaklaşık 70 krş yakar km'de.
Kaynak makinesi -
ayda 150 km yol yapıyorsun
tüplü megane dan şikayetçisin
aylık tüp giderin olsun 30 TL
RANGE ALINCA olucak 90 TL
şikayetin 3 'e katlanıcak :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 6 Temmuz 2013; 15:17:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
ayda 150 km yol yapıyorsun
tüplü megane dan şikayetçisin
aylık tüp giderin olsun 30 TL
RANGE ALINCA olucak 90 TL
şikayetin 3 'e katlanıcak :)))
Kardesim yakittan sikayetci degilim konfor farki var simdi ben aylik 60tl veriyorum megana range rover olsa 120 falan olcak ama daha kaliteli bir araca binecegim megane gercekten kalitesine gore cok yakiyor 45 kurus yakiyor lpg ile cok kez denedim test ettim yoksa aylik verdigim para zaten cok cok cuzi bir miktar yani sunu diyorum bu kadar az yakit yaparken range rover almak mantikli degil mi meganim sifirdan beri bende inanmicaksiniz ama 35 bin km de :)) 27 28 gibi satarim onu 30 a guzel temiz range rover alirim iyi bir dusunce mi sizce ? 150 km de kac tl yakar lpg ile ? Vergiyi gider olarak gosterecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Suan isyerimize yeni araba dusunuyoruz 2004 megane 2 1.6 var lpg li yakit tuketiminden sikayetciyiz 1996 range rover 4.6 hse alsak lpg Taksak yakitta ne kadarlik fark olur ayDa ortalama 150 km yol yappiyoruz .
İlk mesajda yakıt tüketiminden şikayetçiyim demişsiniz şimdi değilim diyorsunuz.quote:
Kardesim yakittan sikayetci degilim konfor farki var simdi ben aylik 60tl veriyorum megana range rover olsa 120 falan olcak ama daha kaliteli bir araca binecegim megane gercekten kalitesine gore cok yakiyor 45 kurus yakiyor lpg ile cok kez denedim test ettim yoksa aylik verdigim para zaten cok cok cuzi bir miktar yani sunu diyorum bu kadar az yakit yaparken range rover almak mantikli degil mi meganim sifirdan beri bende inanmicaksiniz ama 35 bin km de :)) 27 28 gibi satarim onu 30 a guzel temiz range rover alirim iyi bir dusunce mi sizce ? 150 km de kac tl yakar lpg ile ? Vergiyi gider olarak gosterecegim
-
Nasıl bi zihniyet öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: muholan
Nasıl bi zihniyet öyle
Anlamadım ki -
alacaksanız 2002 model alın.. yani P38 kasanın son ve makyajli halini alin..
Hocam siz o arabayı satın parasını da işinizde falan kullanın 150 kmyi de taksiyle gidin.Arabanın tek masrafı LPG değil.Kasko,sigorta,lastik,değer kaybı,muayene gibi birsürü masrafı da var.ayrıca arabanın değeri 20.000 tl olsa,bugün paranın aylık maliyeti 200 tl.Arabanın hiç maliyeti olmasa aylık 200 tl gideri var gibi birşey yani.O yüzden direk satın bence o arabayı.
megan çok yakıyor?
range rover 4.6 almayı düşünüyorsun?
ayda 150km yapıyorsun?
yorumsuz ... ben anlamadım ..
Benzer içerikler
- suzuki swift yorum
- clio sport tourer joy 1.5 dci 75 bg yorum
- symbol otomatik vites yorumları
- e tsi nedir
- bedelsiz tramer ne demek
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X