Şimdi Ara

range rover 4.6 hse lpgli yakit tuketimi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
34.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o araçların mtv dahil senelik giderleri 5 bin tl den fazla tutar bence düşün derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Hocam siz o arabayı satın parasını da işinizde falan kullanın 150 kmyi de taksiyle gidin.Arabanın tek masrafı LPG değil.Kasko,sigorta,lastik,değer kaybı,muayene gibi birsürü masrafı da var.ayrıca arabanın değeri 20.000 tl olsa,bugün paranın aylık maliyeti 200 tl.Arabanın hiç maliyeti olmasa aylık 200 tl gideri var gibi birşey yani.O yüzden direk satın bence o arabayı.

Hocm bulunmasi gerekiyor o yakit olayinada gelince bir araba kmde 2 tl yaksa cok olur ama bir ucak km de 5 tl yaksa cok olmaz cunku o bir ucak bende range rover icin oyle diyorum bari verdigim paraya degsin o megana bir kere bindim takur tukuyr gidiyor yani bence 45 kurus yakit megane icin cok ama range rover icin 70 kurus cok degil ayrica karsilayacak paramda var hem ayda 100 tl fazla vererek kimse fakirlesmez. Range rover fikrinde yanildigim bi kisim var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

quote:

Hocam siz o arabayı satın parasını da işinizde falan kullanın 150 kmyi de taksiyle gidin.Arabanın tek masrafı LPG değil.Kasko,sigorta,lastik,değer kaybı,muayene gibi birsürü masrafı da var.ayrıca arabanın değeri 20.000 tl olsa,bugün paranın aylık maliyeti 200 tl.Arabanın hiç maliyeti olmasa aylık 200 tl gideri var gibi birşey yani.O yüzden direk satın bence o arabayı.

Hocm bulunmasi gerekiyor o yakit olayinada gelince bir araba kmde 2 tl yaksa cok olur ama bir ucak km de 5 tl yaksa cok olmaz cunku o bir ucak bende range rover icin oyle diyorum bari verdigim paraya degsin o megana bir kere bindim takur tukuyr gidiyor yani bence 45 kurus yakit megane icin cok ama range rover icin 70 kurus cok degil ayrica karsilayacak paramda var hem ayda 100 tl fazla vererek kimse fakirlesmez. Range rover fikrinde yanildigim bi kisim var mi ?

Yıllık vergisi de var 4.000 TL

• quote:

quote:

Hocam demek istediginizi anladim ama bu aracin sadece yakit masafi yok onun disinda bursuru masrafi var.Bunun yerine yine daha fazla yakan ama daha yeni ve kucuk hacimli bir araba tercih ederseniz daha iyi olur sizin icin.

Bu arada fazla yakan arac derken ucuz olmasi icin soyluyorum

• ayda 150 km yapiyorsanız aracın kasko, vergi ve bakım (arızayı hiç söylemiyorum) masrafları yanında yakıt çekirdek parası gibi kalır.
  • Megane once 40 krs sonra 45 krs yakıyor demissin ama Megane in yakacagi 10 lt lpg oda şu fiyatlarla 25 krs. eder.
    Mesaj sanki biraz cani sıkılmış ergen kokuyor.

• ayran fena çarpmış ...

msjlarınızın hiç bir noktası tuttarlı veya mantıklı değil ki size nasıl yardım etsin forum .

arabayı almakla bitse ohooo bakım yakıt vergi yakıt olası arıza ki yüksektir arıza oranı 96 range rover arıza yaparsa kendinizden nefret edersiniz .

bence bu maceraya girmeyin 35-40 bin tl ye accord - mazda 6 - avensis gibi arabalar bakın .
  • Şikayet yakıt ama 2-3 kat fazla yakan bir araca geçmek istiyorsunuz.
  • Liseli detected...

15 Ocak 2013; 9:07:43beyler okul basladigindan beri biktim ya yumruk falan atiyo bende mi vursam napsam . surekli rahatsiz ediyor cep telefonumu aliyor . deli etti :) 

Ciddiye alıp cevap yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 6 Temmuz 2013; 18:41:10 >
  • Senin meganın bir kere fazla filan yaktığı yok ne bekliyordun dizel araba gibi 30 kuruş yakmasınımı bekliyorsun allahım yarabbim sen büyüksün.
  • Ayda 150km'yi yürüyerek yapan var..
    Konu biraz absürt olduğundan yorum yapmayacam ama range'ler hakkaten kalantor duruyor.
  • quote:

Suan isyerimize yeni araba dusunuyoruz 2004 megane 2 1.6 var lpg li yakit tuketiminden sikayetciyiz 1996 range rover 4.6 hse alsak lpg Taksak yakitta ne kadarlik fark olur ayDa ortalama 150 km yol yappiyoruz .

Bence Sedona 701 Alın
  • zevkler ve renkler tartışılmaz içinizde uhde kalacaksa şu ölümlü dünyada alın binin inanın megane neresi range rover neresi ayrıca kasko bedeli oranıyla 6 aylık vergisi 1.300 tl bende 3.2 2001 model opel frontera var çokta memnunum
  • Maşallah ben benim araçla akşam trafiğinde 35 kuruş üzerine çıkamadım. Senin Megane 40 kuruş yakıyorsa;
     range rover 4.6 hse lpgli yakit tuketimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 6 Temmuz 2013; 20:10:14 >
  • Okul gezisinden Range'e terfi etmişsiniz çok kısa sürede.. Takdir edilesi..
  • quote:

babanem 250 tl para verdi , cep telefonum falan on numara tabletim falanda var ne yapayım ne alayım ?

edit : forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine iddaaya yatırdım 800 tl oldu , ama daha iddaa oynamıcam
    Bir tane de benden Babaanne parasıyla alıcan herhalde Range Rover
  • yine fake konu, Allahtan konunun tamamini okumadan son yorumlara baktim

• 96 model Range Rover'ın size çıkaracağı masrafı düşünemiyorum bile. Land Roverlar bozulmalarıyla meşhurdurlar...
    2 senede 2 tane Megane alırsınız çıkaracağı masraflarla.
  • en son düşüneceğiniz şey yakıt tüketimi.
    ayda 150 km yapıyorsanız yakıtı falan unutun diğer şeylere odaklanın.
    mesela vergisi,
    mesela ustası, parçası, bakımı, lastiği.
    alacağınız aracın en ufak bir parçası bozulsa cebinizden ne çıkacak bir araştırın.
    yakıt dediğiniz nedir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

en son düşüneceğiniz şey yakıt tüketimi.
    ayda 150 km yapıyorsanız yakıtı falan unutun diğer şeylere odaklanın.
    mesela vergisi,
    mesela ustası, parçası, bakımı, lastiği.
    alacağınız aracın en ufak bir parçası bozulsa cebinizden ne çıkacak bir araştırın.
    yakıt dediğiniz nedir ki

Ustad konunun son mesajlarini okumadin sanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.