Şimdi Ara

accent era 1.4 97 hp lpg tuketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aracim 2010 model accent era tesm abs aracim 43 bin kmde servis cikisli brc lpg var kayseride ikamet ediyorum sehir ici en son 100 kmde 12.9 lt lpg harcamisim ve bu bana cok gibi geliyor genelde ortalama surerim yuzde elli agresif yuzde elli normal sizce bu degerler normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de 2009 model var geçen 40 tl ye 14 lt gaz aldım normal kullanımla 145 km gitti tabi bunun ne kadarı benzinle bilmiyorum bujiler ve hava filtresi yeni yenide lpg ayarı yaptırdım önceden daha çok yakıyordu şimdi gene iyi bence 1.4 era lar çok yakıyor
  • 2010 1.4 otomatik lpg

ankarada karma kullanım 10 lt/100 km tüketim var. uzun yolda 8 lt/100 km tüketime ulaşabiliyorum ama genelde istanbul-ankara otoyolda 120den aşağı düşmem. aracın benzin değerleride yüksek zaten. eralara lpg olmasa asla binilmezdi.
  • bu aksam depoyu yeniden doldurucam bakalim ne cikacak

• son olcumde 12.7 lt cikti arkadaslar

• Bizim 125 HP otomatik civic de bu kadar yakıyor. Çok yakıyor gibi. Eniştemde aynı motora sahip getz var. 7.5 LT benzin yakıyor taş çatlasa 10 lt de lpg yakması lazım ( biraz düz mantık oldu ama çok yaktığı aşikar )
  • Kontağa bastığınızda kaç km yapıyorsunuz ortalama olarak?Sanıyorum kayserinin soğuk iklimi ve kısa mesafe kullanımlarda bu durum ortaya çıkabilir.10 Lt normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Kontağa bastığınızda kaç km yapıyorsunuz ortalama olarak?Sanıyorum kayserinin soğuk iklimi ve kısa mesafe kullanımlarda bu durum ortaya çıkabilir.10 Lt normaldir.

taksiciyim kardesim araci izmirden getirdim aldigimda 23 bin km deydi ve yazdi lpg ayari fln yaptirmadim ama son zamanda,benzini fulledim 1350 km de benzin gostergesi yariya indi ve gaza asildigimda benzine geciyordu bu sikayetlerden oturu gaz ayari yaptirdim lpg gecme derecesi 50 imis bunu 30 yapti diger yuksek devirde benzine gecme olayida bitti benzin tuketimim normale dondu daha oncesinde ladtiklerim yazlikti (simdi sifir kislik sava eskimo) o zamanda 12 lt yakiyordu yazinda zaten 280 gibi yakiyor du zannedersem aracimin iyi bir lpg ayarina ihtiyaci var

• eraların yakıtı şimdi 25 kuruş la 30 kuruş arası değişiyor havalar soguyunca 35 kuruş olacagını bilin başka sorunuz varsa sorun birde size kesin bir bilgi daha asla ve asla yan sanayi buji kablosu kullanmayın orjinal diye alırsınız ama yan sanayidir illaki servisten alıpta dışard takın aracınızda sarsıntı ve sallama olmasın çalışırken yada 3 ten ikiye attığınızda
  • çok teşekkürler hocam şuan için aracımın yakıtı çok fazla o zaman iyi bir ayar yapmtırmam lazım galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.