Şimdi Ara

2016 Model Toyota Hilux 4x4 yakit tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. 15 tatil nedeniyle memleketimiz orduda bulunuyorum. Bir arkdaşım ve onun aracı Toyota hilux 2.4 4x4 düz vites araç ile 70 km yol yaptim bugun. Sadece 30 km si asfalt geri kalani inişli cikisli dik ramlali toprak yolda kullanildi. Yeri geldi 4x4 ile gittim yeri geldi power moduna aldim aracı ama coğunlukla economy modunda kullandim. Aracı şehir merkezinden çıkarken km yi sifirladim yakit tüketimini de ayni zamanda sifirladim dikkatsiz bir şekilde yeri geldi bastim yeri geldi yavaş gittim , 70km kullanim sonucu ortalama 100 km de ortalama 7.7 litre bir tüketim değeri gösterdi acikcasi 9 litre civari bir ortalama bekliyordum. Sizce yakit tüketimi nasil aracin ? Bu araçdan almaya gücümüz olsa sanki yakiti üzmez gibi duruyor. Resim almayi unuttum malesef inerken. Görüslerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Masallah hocam.Benim findik 1.4 crdi yokuslu yerlerde hafif performansli sursem 7,5 yakiyor.Koca hilux 7,7 yakmis.Bravo toyotaya.
    Su ulkey daha guzel yerlere getirsekte keske herkes isteklerine kavussa.
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    aynen hocam keske mutis bir guc var ayagimizin altinda o koca motor 7.7 yapti cok sasirtti

• tasarım olarak güzel bence yeni hilux. tüketimi başarılı...
  • Evet hocam bende size katiliyorum ic mekanda tek takildigim nokta dokunmatik ekran biraz emanetmiş gibi duruyor o. Birde normal kullanim modu yok herhalde economy ve power modu var , economy de araç köy yollarinda biraz tam istediginiz güç de olmuyor biraz eksik kaliyor power da ise şaha kalkiyor resmen bozuk yolda ayagin gaz pedalindayken bile titrediğinde sallandiginda onu bile anlayip hemen atliyor arac normal bi mod olsa guzel olurmus yada ilk defa kullandik alisamadik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki GL+ 4x2 yakıt tüketimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.