Bildirim
Ram Mhz Nasıl Düşürebiliriz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yanlış mı anladım : işlemcin 1333 mhz desteklemiyor ama sen 1333 mhz ram temin ettin.
bildiğim kadarıyla hızını düşürmen mümkün değil -
Anakartta benim işlemci serisine ram desteği 1066 mhz yazıyor.işlemci Amd Athlon II X2 260 3.2 GHz anakart ise Asus M5A78L-M LX V2.0 Amd 760G 1333MHz DDR3 . Bu yüzden rami 1066 da çalıştırmak istiyorum ama yolu yordamı nedir bilmiyorum.1066 mhz hızında bir ram ile kendi ramleri takıp pcden görüntü alarak bios da 1066 sabitlemesi yapabilir miyim acaba? -
biosa girebiliyosan işlemcinin fsb sinin ayarlandıgı yerde ram ile ilgili bölüm var ordan tek tek kontrol ederek bak bende 800,667,533 diye yazıyor ama her anakartta olur mu bilmiyorum.. -
Ah bir piyasada 1066 ddr-3 bulunsa :D Araştırdım ama yok gibi birşey -
Goruntuyu ondan alamadigina emin misin? bende neredeyse ayni sistemleri kullaniyorum 1600mhz ram bile takip kullaniyorum bir sıkıntım yok...
Ayrica bir cok ram in mhz olarak alt hizlarini da destekledigini soylemek isterim. 1600mhz ram 1066 da calisir mesela.. 1066 yi illa aramana gerek yok. 1333 de acilmasi lazim fiziksel olarak arizasi yoksa. -
1033 mhz diye bir hiz mi var ddr3 te? ozel uretimlerde bile rastlanmaz o hiza...
klasikler
800
1066
1333
1600
1866
2133 su anda standart hizlara cikilanlar... tabi bunlarin ureticiler tarafindan aralari cikti fakat 33 mhz icin ozel uretim kimse yapmamistir.. mesela 1866 yerine 1900mhz ddr3 yoktur. 2000 mhz vardir yada 2400mhz vardir gibi..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- the system has posted in safe mode
- monitör uyku modundan çıkmıyor
- crysis 3 failed to initialize hatası
- youtube otomatik çeviri türkçe yok
- secure boot nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
- zyxel modem kurulumu
- bağlantı sıfırlandı hatası
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X