Şimdi Ara

Radar cezası peş peşe geliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
4
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 kişi fiat doblo ile sakaryadan adıyamana gidelim dedik bize çok fena pahalıya patladı dönüş yaparken 2 kez adana-ceyhan ve adana-pozantı otoyollarında gece saatlerinde radara girmişik. Benim merak ettiğim bu cezalar nasıl yazıldı? Yol kenarında polis radarı yoktu ve o bolgede gece gece nasıl ceza yedik. İnşallah 3. ve arkası gelmez...

• EDS varsa fotokopisini çıkarıyor aracın ve plakanın.Onlardan olmasın?
  • Adana otobanından geçtik orda EDS varmıdır ki? Benim bildiği EDS kalabalık kavşaklarda oluyo.
  • İptal sureci baslatin. Kanitlari varsa kanitlasinlar yoksa iptal olur cezalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz fark etmemişsinizdir. Yolların kenarı radar doludur Adana da!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

İptal sureci baslatin. Kanitlari varsa kanitlasinlar yoksa iptal olur cezalar

fahri trafik müfettişlerinin yazdigi cezalar iptal edilebilir mi?

• gece karanlık bir oratama radar konuluyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Radar her zaman kurulabilir. Gün ışığına göre çalışmıyor neticede.

Radar, RAdio Detecting And Ranging (radyo [ile] tespit etme ve menzil tayini) sözcüklerinin akronimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 29 Temmuz 2013; 23:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

evet. bir arkadaş iptal ettirmişti. forumda paylaşımı ve örnek dilekçesi vardı
  • bunda sinirlenecek bir durum yok..

hız sınırını aştıysanız cezayı yersiniz bu kadar basit..

haksız yere ceza yazıldığnı düşünüyorsanız itiraz edin ama sonuç çıkacağını sanmıyorum, çünkü mutlaka kayıt altına alınmışsınızdır..
  • radar araçı nekadar mesafeden algılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

gece karanlık bir oratama radar konuluyormu

Maalesef. Bir tanıdık gece 03:30 civarında radar cezası yemişti.
  • Cezalar kac para geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Siz fark etmemişsinizdir. Yolların kenarı radar doludur Adana da!

Katılıyorum ki bölgemizin en önemli gelir kaynakları arasına girer yakında
  • Adana otobani dogu cikisina yakin trafik araci resmen otobanin ortasindaki refujde agaclar arasinda saklaniyor.
    Gordugumde hem gulmustum hemde garipsemistim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

evet. bir arkadaş iptal ettirmişti. forumda paylaşımı ve örnek dilekçesi vardı

biz de dilekçe yazdik. Sonuçlaninca paylaşirim.

• Gezici radar
    Artık yollarda sabit radardan çok gezici radar var ve 24 saat esasına göre çalışıyorlar. Yolların km sınırları sisteme yüklenmiş o an 50 km sınır yerde yakaladıysa yandınız... Uzun yolda Plaka söküyor millet onlar yüzünden cezası 77 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Gezici radar
    Artık yollarda sabit radardan çok gezici radar var ve 24 saat esasına göre çalışıyorlar. Yolların km sınırları sisteme yüklenmiş o an 50 km sınır yerde yakaladıysa yandınız... Uzun yolda Plaka söküyor millet onlar yüzünden cezası 77 tl

plaka sökersek polis durursa sadece 77 liramı ceza yiyiyoruz.plakaları bagajda taşıtacaklar bize

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Gezici radar

Ben o zaman ya gezici radardan yada yolun üstündeki levhaların altında bulunan kameralardan ceza yedim. Plaka çıkarma işi iyi fakat polis durdurursa iş sakat gibime geliyo :D Bu arada bana yazılan cezaların biri 23:55 biri 02:25 te yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokyuzu54 -- 30 Temmuz 2013; 13:51:00 >

• ticari araç oldugu için yakalıyorlar... sonuçta 20km binek araca göre daha yavaş seyir etmesi lazım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.