Şimdi Ara

r90 ile x in farkı almaya değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1200 e 290 buldum bmw nikli arkadaş satıyor vatanda 1700 e 290 x buldum acaba bunlar almaya değer mi

• Bence bekleyin referans tasarımlar fazla ısınıyor ve çok ses üretiyor özel soğutuculu modelleri çıkınca alırsanız daha mantıklı olur.Bende r9 290 almayı planlıyorum r9 290x ile arasında 600tl vermeye değecek bir fark yok en iyi seçim özel soğutuculu r9 290 olur.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • trablon T kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farkına değmez vehttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6113 bunu da düşünebilirsin Son olarak powercolor önermiyorum Ama sadece bildirmek istedim buradan da bunu alabilirsin diye hani Aklında bulunsun.
    Anakart: Asus Rog Strix B550-A Gaming İşlemci: Amd Ryzen 7 5800X3D İşlemci Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II 360 Ekran Kartı: Asus Dual GeForce RTX 3060 Ti V2 Mini OC Edition Ram: Corsair Vengeance RGB Pro SL 32 GB Beyaz SSD: Samsung 980 Pro 1 TB SSD: Samsung 970 Evo Plus 1 TB Güç Kaynağı: Fsp Hydro PTM PRO ATX 3.0 (PCIe 5.0) 1200W Kasa: Corsair 5000D RGB Airflow Beyaz Monitör Asus VG259QM 24.5" 280Hz 1ms Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 RAPIDFIRE Cherry MX Speed Mouse: Razer Deathadder V3 Mousepad: Steelseries QcK XXL Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless Hoparlör Logitech Z200
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Aradaki fiyat farkına değmez vehttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6113 bunu da düşünebilirsin Son olarak powercolor önermiyorum Ama sadece bildirmek istedim buradan da bunu alabilirsin diye hani Aklında bulunsun.

etikette powercolor yaziyor diye yanacak mi kart?asus yazsa degisen hicbir sey olmaz.referans kartlarin hepsi foxconn gibi bir yerde uretilir sadece bios etiket kutu icerigi garanti gibi seyler farkli olur markaya gore.kartlarin hepsi ayni.yurtdisi garantili karta 1200 verilecegine linkteki icat markasina filan takilmadan tr garantili alinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Kasım 2013; 22:42:17 >

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Bence nvidia kartlara yönelin amd driver konusunda sorunlu yeni aldığım asus r9 280x matrix kartı iade ettim bu sorunlardan dolayı bugün yerine 780 aldım belki ilerde çıkacak sürücülerle sorunum düzelirdi ama oyun oynayabilmek için yeni sürücümü bekliyecez neyse iyi araştırın kart almadan önce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Corsair 4000X-Asus tuf B550 plus wi-fi -Ryzen 5800x3d-corsair h115 cappellix-Zotac RTX 4080 Trinity oc -Corsair 3200mhz cl16 lpx 2x8 16gb -xpg 1tb NVMe m.2 ssd - WD Black sn750 m.2 NVMe 500gb - crucial 2 tb BX500 2.5 sata 3.0 ssd -Seagate 2 tb baracuda 3.5 hdd.
  • değmez alacaksan x siz r9 290 ı alacaksın
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orhancub kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sorunu neydi acaba kartın,dediğiniz gibi amd'nin artısı fiyat, nvidia'nın artısı yazılım ama şu 1-2 haftada amd bisürü driver çıkardı onlardamı çare olmadı sorununuza

Orijinalden alıntı: orhancub

Bence nvidia kartlara yönelin amd driver konusunda sorunlu yeni aldığım asus r9 280x matrix kartı iade ettim bu sorunlardan dolayı bugün yerine 780 aldım belki ilerde çıkacak sürücülerle sorunum düzelirdi ama oyun oynayabilmek için yeni sürücümü bekliyecez neyse iyi araştırın kart almadan önce..

Driver sorunu neydi tam olarak?! Tam olarak anlatirsaniz sevinirim, ben en az 10 tane orta ve ust seviye AMD kart kullandim ve ufak sorunlar disinda driver sorunu yasamadim, forumda da benim gibi cok insan var

Fakat , kutu içeriği olarak Shapphire beklemeni tavsiye ederim , daha kalitelidir , kutu içeriği ve overclock performansı olarak...

Ayrıca bunuda burda söylemekte yarar var ,

O x eki 4K performansını temsil ediyor Full HD'yi değil.

Orijinalden alıntı: Zeiist

Powercolor seçilebilir ,

Fakat , kutu içeriği olarak Shapphire beklemeni tavsiye ederim , daha kalitelidir , kutu içeriği ve overclock performansı olarak...

Kutu içeriği derken?

Ajanda falan mı çıkıyor

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Powercolor seçilebilir ,

Kutu içeriği derken?

Ajanda falan mı çıkıyor

Kapı kolu askısı (Üstünde Oyun Oynuyorum Girme!) Yazıyor böyle değişik şeyler benim çok hoşuma gidiyor. , HDMİ kablosu , DVİ port dönüştürcüsü , güç kablosu dönüştürücü vb.. herşey...

Birde ürün kaliteli olunca Asus'u bile es geçebilirim , Shapphire için :)

Birde shapphirenin TriXX ovc programı vardırki MSİ Afterburner felan yanında sönük kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Kasım 2013; 19:18:46 >

• quote:

quote:

quote:

Powercolor seçilebilir ,

Kutu içeriği derken?

Ajanda falan mı çıkıyor

Kapı kolu askısı (Üstünde Oyun Oynuyorum Girme!) Yazıyor , HDMİ kablosu , DVİ port dönüştürcüsü , güç kablosu dönüştürücü vb.. herşey...

Pekte mühim şeyler değilmiş Hani kart tercihi yaparken mutlaka olmalı yoksa almam demem.

Oyun falan verseler neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Kasım 2013; 19:19:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Powercolor seçilebilir ,

Kutu içeriği derken?

Ajanda falan mı çıkıyor

Kapı kolu askısı (Üstünde Oyun Oynuyorum Girme!) Yazıyor , HDMİ kablosu , DVİ port dönüştürcüsü , güç kablosu dönüştürücü vb.. herşey...

Pekte mühim şeyler değilmiş Hani kart tercihi yaparken mutlaka olmalı yoksa almam demem.

Oyun falan verseler neyse.

Yani sonuçta , 2 ürün piyasadayken onu almalısın dedim , powercolor'da kötü bir marka değil ,

Shapphire sunum olarak ve ovc performansı olarak kaliteli , acelesi yoksa beklenmeli düşüncesindeyim

He oyun derseniz birde Battlefield 4 Edition'u var onu atlamışım :)

Ama o türkiyeye gelirmi bilmem ben R9 290X için Shapphire Battlefield 4 edition aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 10 Kasım 2013; 19:20:54 >

• Statistik S kullanıcısına yanıt
    Valla son sürüm driver yükledim olmadı son çıkardığı beta sürüm yükledim bu seferde dx11 hatası aldım oyun içinde araştırdım yabancı forumlar da aynı ekran kartını kullanan kişilerdede bu sorunlar vardı bende yeni sürücü beklemektense kartı iade edip 780 aldım..

Corsair 4000X-Asus tuf B550 plus wi-fi -Ryzen 5800x3d-corsair h115 cappellix-Zotac RTX 4080 Trinity oc -Corsair 3200mhz cl16 lpx 2x8 16gb -xpg 1tb NVMe m.2 ssd - WD Black sn750 m.2 NVMe 500gb - crucial 2 tb BX500 2.5 sata 3.0 ssd -Seagate 2 tb baracuda 3.5 hdd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

1200 e 290 buldum bmw nikli arkadaş satıyor vatanda 1700 e 290 x buldum acaba bunlar almaya değer mi

bütçeye gore ıhtıyaca gre her 2 kartta secılebılır. fakat benım nacızane gorusum

r9 290 cok ıyı ısler cıkartıcaktır.
    sayet su an 3d vısıon kullnmasami vede yenı kart sıparıs vermemıs olsa ıdım.
    2 tane bu karttan alıp oyun keyfıme bakardım.
    kaldıkı tek kart bıle süper netıceler vermekte.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.