Şimdi Ara

R9 390'dan gtx 980ti upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle islemcim i5 4690 gtx 980ti'a darboğaz yapmaz diye dusunuyorum 390 iyi bir kart sikayetim yoktu ama gta V oynayana kadar. Bütün ayarlari yukselttim msaax8, fxaa, textureler filan hepsi sonuna kadar yuksek vram kullanimi ise sehir icinde yolda giderken genelde 4500-5000mb oluyo o ama ormanlik bir alana geldigim zaman fps 15e kadar dusuyor grass filan dustum yine ayni bu sefer 21 civari veriyo ormanlik ayarlarda. Bende ayarlari duserek oynamak istemiyorum o yuzden gtx 980ti almaya karar verdim sizce deger mi almaya fazla fark olur mu dx 12 ciktigi zaman duzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o oyunda titan x bile sorun yasiyor cayir cimen gezelim derseniz.yani zannetme ki o kartta kotu 980 ti alinca super olacak onda da yavas olacak.aa niye aciyorsun ki goruntude bozulma yapiyor sag altta noktalar cikiyor.bence gereksiz bir yukseltme olur sifr bu yuzden degistireceksen ama amd'den biktim diyorsan sen bilirsin gecemezsin diye bir sey yok.980 ti ile de sorun yasadim gta5'te diye gelme o yuzden dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

o oyunda titan x bile sorun yasiyor cayir cimen gezelim derseniz.yani zannetme ki o kartta kotu 980 ti alinca super olacak onda da yavas olacak.aa niye aciyorsun ki goruntude bozulma yapiyor sag altta noktalar cikiyor.bence gereksiz bir yukseltme olur sifr bu yuzden degistireceksen ama amd'den biktim diyorsan sen bilirsin gecemezsin diye bir sey yok.980 ti ile de sorun yasadim gta5'te diye gelme o yuzden dedim.

Sorunu bitek gta V ile yasadim witcher3 crsis3 gibi oyunlari ultrada oynadim sorun olmadi gta Vde sorun yasadim bende karttan diye zannettim witcher 3 grafikleri gtaVden daha iyi gozukmesini ragmen gta Vde ormanda kasiyo, birde amd'den memnunum bu zamana kadar ne bozulma filan olmadi hd 5770 kullaniyodum daha once.

• gta5'i sanirim titan x sli ile oynamislar 40 fps'ye dusuyormus bazen yani o oyun ariza bence witcher 3 cok daha guzel bir oyun goruntu olarak.bak o oyunda kasiyorum daha iyi goruntu fps alayim diye ama gta5'te cahillik erdemdir diyip sey yaptim mesela vsr ile 4k yaptim butun ayarlari normal ve kapali yaptim 60 fps oynaniyor.ne farki oluyor dersen bir farki da yok sadece kiriklari aliyor biraz 4k olunca.1080p biraz ayar acarak oynuyorum post fx shadow normal olarak yine yuksek fps veriyor yani gta5'te cok takilmamak lazim guzel grafikli baska oyunlar var project cars dene mesela yarista firtina secerek.benim kartta surunuyor ama takilmiyor.senin kartta daha guzel olur goruntu baya guzel.
  • sırf gta v icin degistirme o oyunda hala bircok optimizasyon sorunu mevcut . bende 980 ti amp extreme var ben bile bazen cayır cimende 35 fpsleri goruyorum
  • metecana sorarsan 390 ı allayıp pullayıp sakın 980 ti ye downgrade yapma der.
  • quote:

gta5'i sanirim titan x sli ile oynamislar 40 fps'ye dusuyormus bazen yani o oyun ariza bence witcher 3 cok daha guzel bir oyun goruntu olarak.bak o oyunda kasiyorum daha iyi goruntu fps alayim diye ama gta5'te cahillik erdemdir diyip sey yaptim mesela vsr ile 4k yaptim butun ayarlari normal ve kapali yaptim 60 fps oynaniyor.ne farki oluyor dersen bir farki da yok sadece kiriklari aliyor biraz 4k olunca.1080p biraz ayar acarak oynuyorum post fx shadow normal olarak yine yuksek fps veriyor yani gta5'te cok takilmamak lazim guzel grafikli baska oyunlar var project cars dene mesela yarista firtina secerek.benim kartta surunuyor ama takilmiyor.senin kartta daha guzel olur goruntu baya guzel.

Yakinda oynarim o oyunuda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 yada gtx 1070
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillacenk

sırf gta v icin degistirme o oyunda hala bircok optimizasyon sorunu mevcut . bende 980 ti amp extreme var ben bile bazen cayır cimende 35 fpsleri goruyorum

Dx 12 gelse oyuna duzelirmi acaba onuda merak ediyorum simdi.

• Güzel bir upgrade olur verdiğiniz farktan daha fazla performans kazancınız olur.

GTA V de çimenlerde bir sıkıntı mevcut , fps inanılmaz düşürüyor , ondan çok daha fazla çimenli ve ormanlık yapıya sahip oyunlar mevcut alan genişliğide benzer lakin performansa böyle etkisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ekim 2015; 17:39:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barçalı-batu

quote:

sırf gta v icin degistirme o oyunda hala bircok optimizasyon sorunu mevcut . bende 980 ti amp extreme var ben bile bazen cayır cimende 35 fpsleri goruyorum

oyuna dx12 patch gelmesi lazim yoksa dx12'nin cikmasinin bir faydasi olmaz.yamanan oyun da ne kadar guzel olur direkt dx12 icin yapilan oyun kadar iyi olur mu ayri mesele.gta5 ariza bir oyun bunu kabul edip oynamak ya da oynamamak lazim.kabul edip oynamak nasil olur benim yaptigim gibi kapatirsin bir kac ayari yapistirirsin yuksek fps oynarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Güzel bir upgrade olur verdiğiniz farktan daha fazla performans kazancınız olur.

GTA V de çimenlerde bir sıkıntı mevcut , fps inanılmaz düşürüyor , ondan çok daha fazla çimenli ve ormanlık yapıya sahip oyunlar mevcut alan genişliğide benzer lakin performansa böyle etkisi yok.

Arada yaklasik 2000 tllik bir fark var bu farka deger mi

• quote:

quote:

quote:

oyuna dx12 patch gelmesi lazim yoksa dx12'nin cikmasinin bir faydasi olmaz.yamanan oyun da ne kadar guzel olur direkt dx12 icin yapilan oyun kadar iyi olur mu ayri mesele.gta5 ariza bir oyun bunu kabul edip oynamak ya da oynamamak lazim.kabul edip oynamak nasil olur benim yaptigim gibi kapatirsin bir kac ayari yapistirirsin yuksek fps oynarsin.

Aksam birkac ayar daha kisip oynarim o zaman

• barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    980 ti parasnın hakkını veren bir ekran kartı. 1080 p deki fark icin bazıları icin deger bazıları icin degmez ama 2k ve üstü icin verdiginiz her kuruş sizi mutlu edicektir bence :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Güzel bir upgrade olur verdiğiniz farktan daha fazla performans kazancınız olur.

Arada yaklasik 2000 tllik bir fark var bu farka deger mi

GTX 980 Ti , R9 295 X2 nin genelde önünde yer alıyor öyle düşünün.

R9 295 X2 2 adet R9 290X gpu içeriyor.

R9 290X , R9 390X ile aynı performans düzeyine sahip bir gpu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ekim 2015; 17:55:25 >

• gta 5 optimize sorunu olan bir oyun.980ti gibi bir kartta 40 fps çimlerde alıyor.Yapılcak iş bütün ayarlarınızı fulleyin çim ayarını kısın.Baktınız oynamaya uygun olmuyor başka ayarlarıda kısmaya gidin.Oyun görsellik açısından uçurum oluşturmayacak düzeye kadar geriletebilirsiniz.Hareketli oyunlarda genellikle grafik farkının anlaşılması oldukça güçtür fakat durup duraksayıp etrafa baktığınızda ciddi fark yaratacak durumlar oluşabilir.Kendi ayarlarınızla oyunu en iyi optimizasyona getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

gta 5 optimize sorunu olan bir oyun.980ti gibi bir kartta 40 fps çimlerde alıyor.Yapılcak iş bütün ayarlarınızı fulleyin çim ayarını kısın.Baktınız oynamaya uygun olmuyor başka ayarlarıda kısmaya gidin.Oyun görsellik açısından uçurum oluşturmayacak düzeye kadar geriletebilirsiniz.Hareketli oyunlarda genellikle grafik farkının anlaşılması oldukça güçtür fakat durup duraksayıp etrafa baktığınızda ciddi fark yaratacak durumlar oluşabilir.Kendi ayarlarınızla oyunu en iyi optimizasyona getirebilirsiniz.

Grass quality: normal yaptim 29-32 arasinda veriyor fark goremedim very high ile arasinda boyle oynamaya devam edebilirim zaten ormanda fazla isim olmuyo

• Cebinizden çok para çıkacak, bence değmez aradaki farka. 8msaa fazla, 4 yapın, gölgeyi ve çimleri düşürün biraz, oynarsınız sıkıntısız.
  • gta 5 de 60 fps hata 70-80 fps de bile akici diil oyun cok sorunlu san andreas 60 fps de yag gibi akio ama bu oyunda akici hissedemedim biturlu.

• barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size bazı açıklamalar yapayım.Kart değişimi yapmanız durumunda eline hiç bir şey geçmez sadece cebinize 2000bin tl kadar fazla para vermiş olacaksınız ve sadece gta 5 de fps düştü diye yapacaksınız,yazık günah hocam elinizdeki kart çok kaliteli bir kart sırf yüksek fps alacam diye boşuna masrafa girmek çok gereksiz olur.980 ti aldınız ne olacak yani eski kartınızdan 15 fps yüksek alacaksınız yaw zaten yüksek fps alıyorsunuz yok yani orta seviye karttan geçmiyorsunuz ki ben değiştirmeyin yalandan diyorum.Bu arada witcher 3 de fark ettiniz mi? bilmiyorum ama son patch ile artık e3 2014 de gösterilen grafiklerle aynı seviyeye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 28 Ekim 2015; 21:46:23 >
  • Yarın bir gün dx 12 çıkınca tam destek vermeyen bir karta bu kadar para vermeyin. En azından bu sene elinizdeki kartla idare edip illa nvidia alacağım derseniz pascal serisini bekleyin ve alın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.