< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ey gidi ölücülerin ölücüsü... 980 ti için daha geçen bana attıgın teklife bak... yatacak yerin yok senin öbür dünyada.. kendin 980 ti alacaksın diye milleti gaza getirip ölü fiyattan alma peşindesin. şeytandan betersin.
![]() |
Yahu ne oluyor? uzayda hayat ya da kansere çare mi bulundu? memleket adına önemli bir gelişme mi var? bin yılda bir denk gelen enteresan bir olay mı gerçekleşti? ne oldu da burada zibilyon tane insan birbirini yiyor? memleket mi kurtarıyorsunuz?
Altı üstü kıçı kırık bir ekran kartı çıkacak ve millet gene milyarları bayılıp PC başında 567898877564 fps oyun oynuyorum diye egosunu tatmin edecek. Az sakin olun ya. |
Biz hala 6850'yle güncel oyunları oynuyoruz. Adamların derdine bak. 980ti almış da yenisi çıkacakmış satıp onu alacakmış haspam. Öbürü de 980ti alan adama enayi diyor. Ulan bi yetinmeyi bilin artık. Tamam paranız var, harcayacak yer bulamıyosunuz anlıyorum ama gelip burda bunun için yakınmayı bırakın. Yaşadığınız hayat başkasının hayali olabilir bunu unutmayın.
|
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA5753NN3744
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA5753N86954 Size diyecek laf bulamıyorum. Siz 650$'a çıkmış, şuanda da 600$ seviyesinde olan karta gidip 850$ para mı veriyorsunuz? Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani kartın olmadık fiyata satılanını arayıp bulup onu mu alıyorsunuz? Sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım. Kartın çıkış fiyatı 650$. Konu kapanmıştır. Üstüne fiyat biçenler kendi bilir. Kimse gidip almaz. Yani siz ne demeye çalışıyorsunuz ben hiçbir şey anlayamıyorum. Mesela şu kart varken: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814487142&cm_re=gtx_980_ti-_-14-487-142-_-Product Siz gidip o verdiğiniz linkteki 900$'lık kartı mı alıyorsunuz? Allah akıl fikir versin. |
Konu başlığından "TITAN X" çıkarabilirsiniz zira "Geforce" un bir üyesi değil bu kart , nvidia "Titan" adlı yeni bir seri oluşturdu , titan konusu ayrı olarak açılabilir , GTX 1060 da bu konuya dahil edilebilir.
![]() |
Bkz.https://eksisozluk.com/donanimhaber-oluculeri--3279497 |
hay sizin 144 hz nize monitörünüze gdin başka yerde kavga edin sizin yorumlarınız arasında acaba kartlarla ilgili bir haber varmı diye seçmece mi yapacaz
|
O sanal imza ile değil, kağıda son imzayı atacak olanların kafasının değişmesi ile olur. Olan altyapıyı söküp kira ücreti kat kat fazla olan başka birilerinin altyapısını kullanmaya zorlayan bir kafa olduğu sürece internet kalitesi falan artmaz. Artmıyor da. Daha fazlası siyasete girer diye yazmıyorum.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Temmuz 2015; 13:24:05 > |
AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Temmuz 2015; 14:54:14 > |
Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
|
|
|
|
_____________________________ |
|
DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
|
|
_____________________________ |
|
AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Temmuz 2015; 15:22:07 > |
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Temmuz 2015; 15:38:23 > |
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |