Şimdi Ara

R9 390'dan gtx 980ti upgrade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum msaa 8x neden açıyorsun Allah aşkına 4x neyine yetmiyor? 8x açıp çimenlere giden kimse geri dönemiyor Sanma ki 980ti ile farklı olacak.
  • barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    arada fiyat olarak çok fark var fiyat olarak değermi bence değmez..
    elindeki kartıda aldığın fiyata satamıyacığına göre

2300 tl yakın zararın olucak değermi sence bir oyun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Hocam ben size bazı açıklamalar yapayım.Kart değişimi yapmanız durumunda eline hiç bir şey geçmez sadece cebinize 2000bin tl kadar fazla para vermiş olacaksınız ve sadece gta 5 de fps düştü diye yapacaksınız,yazık günah hocam elinizdeki kart çok kaliteli bir kart sırf yüksek fps alacam diye boşuna masrafa girmek çok gereksiz olur.980 ti aldınız ne olacak yani eski kartınızdan 15 fps yüksek alacaksınız yaw zaten yüksek fps alıyorsunuz yok yani orta seviye karttan geçmiyorsunuz ki ben değiştirmeyin yalandan diyorum.Bu arada witcher 3 de fark ettiniz mi? bilmiyorum ama son patch ile artık e3 2014 de gösterilen grafiklerle aynı seviyeye geldi.

Witcher 3ü alali 2 hafta filan oldu, oynadigim en iyi oyun diyebilirim senaryo grafik vs. Oynadigim en iyi bolum Battle of Kaer Morhen'dı o buyuk savas sahnesinde bile kasmiyodu gta Vde nasil kastiysa oyunu kutulu olarak aldim suana kadar oyunu hic guncellemedim bide The great escape görevindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barçalı-batu

Oncelikle islemcim i5 4690 gtx 980ti'a darboğaz yapmaz diye dusunuyorum 390 iyi bir kart sikayetim yoktu ama gta V oynayana kadar. Bütün ayarlari yukselttim msaax8, fxaa, textureler filan hepsi sonuna kadar yuksek vram kullanimi ise sehir icinde yolda giderken genelde 4500-5000mb oluyo o ama ormanlik bir alana geldigim zaman fps 15e kadar dusuyor grass filan dustum yine ayni bu sefer 21 civari veriyo ormanlik ayarlarda. Bende ayarlari duserek oynamak istemiyorum o yuzden gtx 980ti almaya karar verdim sizce deger mi almaya fazla fark olur mu dx 12 ciktigi zaman duzelir mi?

Dediklerinle şeffaflık örtüşmesi sorununu çözemezsin. Örneklem hatasından oluyor. Pikselin ortasından renk örneği alınıyor, bakıyorsun kenardan süzülen bir çimen hop ortayı bulunca koca piksel ve etrafındaki dörtlü işbirlikçileriyle beraber çimenin kıvrımını testere dişine çevirmişler. Çaresi renk örneklemi(yüksek çözünürlük veya ssaa/DSR/VSR).
    Onda da 390 ile 980Ti arasında çok bir fark yok, çünkü bantgenişliği konuşur renk örnekleminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 29 Ekim 2015; 3:17:48 >

• barçalı-batu kullanıcısına yanıt
    kardeş sen 980 ti yerine pascal serisini bekle
  • Elinizdeki kartla idare demiş çoğu kişi.

Elinizdeki kart idarelik bir kart değil ve resmen bazıları için hayal. Gerisini siz düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Elinizdeki kartla idare demiş çoğu kişi.

Elinizdeki kart idarelik bir kart değil ve resmen bazıları için hayal. Gerisini siz düşünün.

• 390 390x 970 980 980 ti.Bu kartlarin hepside 1080p icin cok iyi kartlar.Birisinden digerine gecmek sacmalik olur.Aralarinda 980 ti cidden kuvvetli ama bu karta gececegine 1 2 ayar kis tamamdir.En bastan 980ti olsa zaten sorun yok.Gececegin kart 2016 yeni seri olmali.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.