Şimdi Ara

Quicksilver 2009 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AlmosT

Quiksilver

Bunu yazmak için girdim. Çakma sandım..Güle güle giy bu arada
  • Billabong şortumda da var, tırtıklı kısım ne iş yapar bilmem ama açacakla bira açıyorum
  • ne kadara aldın sortu bende 3 tane almayı düsünüyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stroma

ne kadara aldın sortu bende 3 tane almayı düsünüyorumda

para dürttü heralde 1 tane yetmiyomu?
  • Kramp girerse diye ; batır o bölgeye ve geçsin
  • BEnde billabonng var , o cebindeki şey bira şişesi açacaklı...
  • Bendede Billabong var aynı cisim benim aldığım üründede çıktı

Sörf yapanlar içn Sörf bordunun üstünde bağzen kayganlaşma olur onunla o kaygan şeyleri alıyorsun sanırım benim bildiğim bilgi böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 16 Haziran 2009; 2:35:15 >
  • büyük numara terlik aldım yarın deiştiriyorum
  • Kramp giren yere batır mı?? Alemsiniz beyler yaw.. Sörf tahtasının altındaki yosunları temizlemek, birikintileri kazımak için kullandığımız şeyi kramp anında kullanıma sokmuşsunuz.. Öldüm gülmekten..
  • benim bildiğim o ön taraftaki cırt cırtlı yere kum kactıgında temizlemek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

benim bildiğim o ön taraftaki cırt cırtlı yere kum kactıgında temizlemek için

Onun için denize girsen daha kolay olmaz mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

benim bildiğim o ön taraftaki cırt cırtlı yere kum kactıgında temizlemek için

Onun için denize girsen daha kolay olmaz mı??

o cırtcırttaki kumlar gecmiyor yaw

öyle normal cırtcırtlardan deil koskoca QS arasına girdimi cıkarmak işkence valla :)

• 3-4 senedir her yaz Quiksilver'dan bir tane şort mayo. Çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Parasını hakkediyor. İlk Quiksilver mayomu aldığımda cebinden tarak çıkmıştı. Daha sonraki mayolarımda ise o siyah tırtıklı plastikten çıktı.

Quiksilver'ın bu tarz şortları sörfçüler için tasarlanır. Aslında bu mayolar sörf yaparken giyilir. Sörf yaparken belinize bir ip bağlanır ve ipin diğer ucu sörf tahtanıza bağlanır. Bunu yapmadaki sebep ise sörf tahtasının üstünden düşerseniz, sörf tahtasının sizden fazla uzaklaşmasını engellemek. Ama durum çığırından çıktı ve sörf tahtanız sizi sürüklüyor. Eğer ondan ayrılmazsanız kötü olucak. İşte bu durumda ipinizi kesmek için o tırtıklı aleti çıkarabilirsiniz.

Ben mayoyu aldıktan sonra onu çıkarırım çünkü, bir çok kişi de farketmiştir, zamanla cebi yırtmaya başlar. Hatta bacağınızı çizebilir.

Niye bu kadar uzun anlattım bilmiyorum.

Bu arada, Quiksilver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray5520 -- 16 Haziran 2009; 4:21:43 >

• o zımpırtıı cam şişelerin kapaklarını açmak için kullanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Billabong larda vardı demek Qicksilver ada koymuşlar. İki rivayet var;

1. Kramp tarağı (artık nasıl kullanılıyor, kramp giren yeremi sokuyon ne yapıyon bilmiyorum)

2. Sörçülerin sörf tahtaları ile ilgili bir dalgametre. (birisi sörf tahasındaki yosunları kazımak için demişti ama çok saçma gelmişti bana)

Tavsiyem kes çıkar, billabong da kesmeye ihtiyaç duyulmadığından ben kesmeden çıkarmıştım ama o şekilde durursa ter bir hareketinde şortun bi tarafını yırttar, deler falan canın sıkılır.

Hem yırtılma riski fazla birde yazın sık sık fırlamalık yapıyoruz.

O kadar sivriki ucu inanın dik bir şekildeyken baskı uygulasan çok hafif direk bıcak gibi keser...

ya abartma be kardeşim billabong quicsilver giymesek yiyecez de oyle bi anlatıyosunki sanki bıçak çıktı içinden

1.benim şortlardan da çıkmıştı bu ve hiç de sivri değil sonuçta polimer malzeme biyerine bişe yapmaz korkma
    2.bunlar dünyaca ünlü firmalar birinin canına kastedecek hiçbişeyi koymazlar türkiyede gorulmuyor ama dışarda o tarakla elini kesip dava açabilecek milyonlarca insan var bu firmala enayi değil

profilden anlamak lazım niyeti

• fiyat sormuşsunuz kurtköy viaporttaki quiksilver bayisinde 59 ytlden 89 ytl ye kadar var ub şortlardan bende aldım benimkinin cebindede var kramp için kullanılıyo o alet
  • bende kramp taragı diye biliyorum .

normalde kramp giren bir insan igne batırır kas gevşesin diye ,onlarda bu yontemden esinlenmiştir.
  • mayosunu vs bilmem ama diğer ürünlerini pek tercih etmem. Gereğinden pahalı. Onun yerine gider tommy alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: saldıray5520

3-4 senedir her yaz Quiksilver'dan bir tane şort mayo. Çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Parasını hakkediyor. İlk Quiksilver mayomu aldığımda cebinden tarak çıkmıştı. Daha sonraki mayolarımda ise o siyah tırtıklı plastikten çıktı.

Quiksilver'ın bu tarz şortları sörfçüler için tasarlanır. Aslında bu mayolar sörf yaparken giyilir. Sörf yaparken belinize bir ip bağlanır ve ipin diğer ucu sörf tahtanıza bağlanır. Bunu yapmadaki sebep ise sörf tahtasının üstünden düşerseniz, sörf tahtasının sizden fazla uzaklaşmasını engellemek. Ama durum çığırından çıktı ve sörf tahtanız sizi sürüklüyor. Eğer ondan ayrılmazsanız kötü olucak. İşte bu durumda ipinizi kesmek için o tırtıklı aleti çıkarabilirsiniz.

Ben mayoyu aldıktan sonra onu çıkarırım çünkü, bir çok kişi de farketmiştir, zamanla cebi yırtmaya başlar. Hatta bacağınızı çizebilir.

Niye bu kadar uzun anlattım bilmiyorum.

Bu arada, Quiksilver.

sen fazla sörf yapan birisin galiba ama bir dahaki sefere sörf tahtasının ipini beline değil ,ayak bileğine bağla.

• quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

Benim 4 sene önce aldığım şortumdan tarak çıkmıştı şaşırmıştım.
    Geçen sene aldığım şortta güya sörfçü şortuymuş cebinden senin plastiğin gazoz açacaklısı çıktı tırtıklı kısım kramplar içinmiş

bende geçen hafta aldım quiksilver dan bir şort. benim aldığım şortun cebinde de bu plastik vardı. hem tarak hem açacak hemde 3 numara allen anahtar var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.