Şimdi Ara

Quicksilver 2009 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kramp giren yere batır mı?? Alemsiniz beyler yaw.. Sörf tahtasının altındaki yosunları temizlemek, birikintileri kazımak için kullandığımız şeyi kramp anında kullanıma sokmuşsunuz.. Öldüm gülmekten..

Yahu olabilir biz basket maçlarında da iğne batırıyorduk kramp giren adam olursa o şekilde kasları esnetebiliyorsun başka türlü ağır sporlar yapıyorsan zissen esnemez ki sörf bu vücut dengesini kuracam diye ölüm katılığı bile yaşatır adama

• adama sordum açacak dedi diğer kısmıda sörfçüler için tahta yosun filan oldumu kazımak içinmiş bide beyaz kısmını çıkardı ondanda allen anahtarı çıktı şaşırdım gerçekten açacak işe yarıyor sahilde kızların yanındaseviyorum billabongu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

Orjinalden alıntı: saldıray5520

3-4 senedir her yaz Quiksilver'dan bir tane şort mayo. Çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Parasını hakkediyor. İlk Quiksilver mayomu aldığımda cebinden tarak çıkmıştı. Daha sonraki mayolarımda ise o siyah tırtıklı plastikten çıktı.

Quiksilver'ın bu tarz şortları sörfçüler için tasarlanır. Aslında bu mayolar sörf yaparken giyilir. Sörf yaparken belinize bir ip bağlanır ve ipin diğer ucu sörf tahtanıza bağlanır. Bunu yapmadaki sebep ise sörf tahtasının üstünden düşerseniz, sörf tahtasının sizden fazla uzaklaşmasını engellemek. Ama durum çığırından çıktı ve sörf tahtanız sizi sürüklüyor. Eğer ondan ayrılmazsanız kötü olucak. İşte bu durumda ipinizi kesmek için o tırtıklı aleti çıkarabilirsiniz.

Ben mayoyu aldıktan sonra onu çıkarırım çünkü, bir çok kişi de farketmiştir, zamanla cebi yırtmaya başlar. Hatta bacağınızı çizebilir.

Niye bu kadar uzun anlattım bilmiyorum.

Bu arada, Quiksilver.

sen fazla sörf yapan birisin galiba ama bir dahaki sefere sörf tahtasının ipini beline değil ,ayak bileğine bağla.

abi çaktırmasana

• arkadaşlar o tarak değil! o gördüğünüz alet sörf tahtasının altını temizlemek için verilen bir alet,geçen hafta aldığım şortun cebindende çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moscow34 -- 14 Ağustos 2009; 20:08:16 >
  • Arkadaşlar o malzemenin hangi amaçla kullanıldığını bilmem, fakat işe yarayacağı kesin..

Kramp durumlarında kasılan kasın, açıcı kasını o malzeme ile uyarırsanız, kramptan kutulmuş olursunuz..

Kramp, kaslara aralıksız olarak uygulanan uyarılarca oluşur, yani kasın gevşemesine olanak vermeden uyarı alırsa kramp haline girebilir.. Kramp esnasında bu durumdan kurtulmanın tek yolu vardır; daha büyük şiddette uyarı vermek.. Ancak bu kasın gevşemesini sağlar..

Bunun gibi malzemeler bize bunu gerçekleştirmede olanak sağlıyor.. Ben en yakın zamanda temin edeceğim
  • Valla ben bilmiyorum nerenize batırırsınızda , yinede usa de olamadığımıza göre sörf tahtasının altını temizlemek için kullanamayıp sadece açacak olarak kullanacağız (yanında verdikleri stiker da yine sörf tahtasında kullanmak içindi ) . Arkadaş neden keseceksin şu ana kadar o lastiklerden her zaman çıkarttım. Sen neden kesmek istiyorsun? Yani çok net gözükmüyor fotoda ama lastikli gibi seninkide!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.