Bildirim
Punto verip C elysee almak mantıklı mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kucuk geldigi icin mi dusunuyorsun usta? Degistirmeye sebep dusundugun sey nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hafta boyunca kullanmistim C-elysee yi
Abartmiyorum,Punto ondan daha iyi
Bagaj vs ihtiyaciniz yoksa gecmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Model yükseltmeyi düşünüyorum. ESP nin standart oluşu ve seri oluşu beni cezbetti c elysee de :) aracın önden görünüşü güzel de arkadan pek iç açıcı durmuyo
punto satılıp c elyse alınmaz punto c elyse'nin yanında mercedes gibi kalır.quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Kucuk geldigi icin mi dusunuyorsun usta? Degistirmeye sebep dusundugun sey nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: soa
Model yükseltmeyi düşünüyorum. ESP nin standart oluşu ve seri oluşu beni cezbetti c elysee de :) aracın önden görünüşü güzel de arkadan pek iç açıcı durmuyo
Hocam celysse b sinifi. Yukseltmek istiyorsan degmesi icin c sinifi arac bak derim usta. Uc asagi bes yukari sembol ayarinda arac celysse ve 301
Hocam büyük şehirde yasiyorsan aracın hem dizel hem hatchback hem de city modda serçe parmağı ile dönebilen direksiyonu var.
Bagaj sorun değilse kesinlikle geçmeyin.İlla gececem diyorsan bile C sınıfına yönel.
Motordan dolayı tercih edilebilir, aslında yeni symbol dci daha şık duruyor 301ve elleseye göre ama hep beyaz bulunuyor ,hepside şirketlerin tercih ettiği araçlar.
Punto gibi evrensel bir araçtan, C-Elysee gibi 3. dünya ülkeleri için üretilmiş vasatın da altında bir araca geçilmez.quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Motordan dolayı tercih edilebilir, aslında yeni symbol dci daha şık duruyor 301ve elleseye göre ama hep beyaz bulunuyor ,hepside şirketlerin tercih ettiği araçlar.
Bravo veya 308 dizellere bakabilirsiniz. -
Punto nun kalite hissi daha çok.
Bagaj sorunun yoksa geçme...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki arkadaşlar tavsiyenizi dikkate alacağım. İstanbul'da yaşıyorum trafik vs malum. Bu fiyatlara dusuk km li az yakan az km li araba önerisi olan var mı ?
Hiç tavsiye etmem.
Punto da bagaj sorunu yaşamıyorsanız geçmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: DoctorEconomy
Hiç tavsiye etmem.
Küçük araba sevmesem bile İstanbul'da böyle rahatlık veren başka araç yok örneğin. -
C elize cok muhtesem bir arac degil ama 2009 model bir arac satilip 4-5 yas daha genc, ekonomik ve genis bir arac olarak tabii ki tercih edilebilir.
2012+ euro5 fluence olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: _mp_
C elize cok muhtesem bir arac degil ama 2009 model bir arac satilip 4-5 yas daha genc, ekonomik ve genis bir arac olarak tabii ki tercih edilebilir. -
Katırdan inip eşeğe binersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: disparity
2012+ euro5 fluence olabilir.
Alıntıları Göster -
Hocam hangisi daha iyi oluyo yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: U.C.Y
Şahsi düşüncem Punto daha iyi. -
GEÇMEquote:
Orijinalden alıntı: ontheroute66quote:
Orijinalden alıntı: U.C.Y
Şahsi düşüncem Punto daha iyi.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 2 yıl değişmeyen motor yağı
- ankara pembe köpük
- hyundai accent blue 1.6 crdi
- subap arızası belirtileri
- dsg sıfırlama
- 2025 porsche fiyatları
- toyota supra 1994 fiyat
- peugeot fiyat listesi 2025
- bmw fiyat listesi
- km sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X