Şimdi Ara

Punto verip C elysee almak mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usta arkadasinda dedigi gibi 308 veyahut bravo derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Segment yukseltilmedigi surece ayni sinif arac almaya gerek olmadigini dusunuyorum.
    H kasa astralara bakin, bravolara bakin 308 lere bakin. en azindan konfor kazanirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Hocam hangisi daha iyi oluyo yani :)

• Bravo daki düşüncem 2. El sıkıntısı ve buna bağlı olarak parça sıkıntısı. Yoksa çok güzel çok kaliteli görünüşü var Yarın öbür gün paraya ihtiyacım olduğunda hemen elimden çıkarabileceğim araç almam lazım. 308 de km olarak yüksek bulunuyor bu paralara. Bakalım düşük km bulabilirsem 308 dikkatimi çekiyor. Kia Ceed te bir yandan göz kırpıyor. Kararsızlık kötü bakalım ne çıkacak karşıma. C elysee yi eledim. arabamdan memnunum aslında tek amacım daha yeni araca binmek

• Şirket aracı olarak 120 bin km 3 sene punto kullandıktan sonra 5 aydır citroen c elysee kullanıyorum. Objektif yorum yaparsam

Punto artıları : city direksiyon modu
    , Açık ara yol tutuş,
    kasa kaporta daha oturaklı

C elysee artıları: Açık ara yakıt,
    motor güç performans çekiş ,
    c sınıfı gibi iç mekan ( şirketin büyük çoğunluğunda linea var benim araca binince aradaki iç mekan farkını bariz anladı iş arkadaşlarım)
    Bagaj hacmi

Bana göre c elyse almak mantıklı. Hafta sonları çok gezerim benim için çok avantajlı oldu. En basitinden bagaj. Punto bagajına bebek arabasını koydum mu biterdi. Mutlaka test sürüşü yap öyle değerlendir.

Hocam kafana takılan bir şey olursa da sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat08 -- 16 Mayıs 2015; 23:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat08

Şirket aracı olarak 120 bin km 3 sene punto kullandıktan sonra 5 aydır citroen c elysee kullanıyorum. Objektif yorum yaparsam

, Açık ara yol tutuş,

c sınıfı gibi iç mekan ( şirketin büyük çoğunluğunda linea var benim araca binince aradaki iç mekan farkını bariz anladı iş arkadaşlarım)
    Bagaj hacmi

Bana göre c elyse almak mantıklı. Hafta sonları çok gezerim benim için çok avantajlı oldu. En basitinden bagaj. Punto bagajına bebek arabasını koydum mu biterdi. Mutlaka test sürüşü yap öyle değerlendir.

öncelikle yapmış olduğunuz açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Arkadaşların büyük bir kısmı yaptığı yorumlarla beni c elysee den soğuttu. Biraz daha kaliteli hissiyatı oluştursaydı kuşkusuz c elysee alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: soa

quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat08

Şirket aracı olarak 120 bin km 3 sene punto kullandıktan sonra 5 aydır citroen c elysee kullanıyorum. Objektif yorum yaparsam

, Açık ara yol tutuş,

Bagaj hacmi

öncelikle yapmış olduğunuz açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Arkadaşların büyük bir kısmı yaptığı yorumlarla beni c elysee den soğuttu. Biraz daha kaliteli hissiyatı oluştursaydı kuşkusuz c elysee alırdım.

Rica ederim. Bu iki araç aslında birbirinden çok farklı değildir. B sınıfı sonuçta. Olumsuz konuşan arkadaşlar acaba hiç c elysee kullandılar mı yada koltuğuna oturdular mı sorgulamak lazım tabi. Karar sizin hayırlısı olsun.

• lazkopat08 kullanıcısına yanıt
    Yok oturmadık bir tek sen bindin c slysee midir nedir o şirket aracına bindilermi diyeceğine binmeyen varmı de zibil gibi dolu ortalıkta sokakta tükürsem tükürüğüm c elysee'yee çarpıyor duyanda zannecek 200-300.000 tl'lik E Sınıfı araç neyine binmeden yorum yapacaz onu anlamadım bindim biner binmezde indim midem kalktı bayii'deki çalışan elemazndan lavo'nun nerede olduğunu sordum oda gülümseyerek lavaboyu gösterdi içini bildiğin B*k götürüyor Punto'yu soyarsan 2 tane c elysee dayar döşersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Motordan dolayı tercih edilebilir, aslında yeni symbol dci daha şık duruyor 301ve elleseye göre ama hep beyaz bulunuyor ,hepside şirketlerin tercih ettiği araçlar.

sümbül gibi bir ucubeyi şık bulan ilk defa sizi gördüm ilginç gerçekten
  • Önce saygılı olun. Yaptığınız yoruma bakılırsa arabadan falan anladığınız yok. İş olsun diye yazılmış.Ben yorumumda aynen siz ve sizin gibilerden bahsettim. Oturmuşda kalkmış Yok tuvaleti sormuş yok mide bulanmış. Zorunuza gittiyse takılmayın buralarda. Daha fazla yazmıyayım yoksa sizden bir farkım kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat08 -- 17 Mayıs 2015; 7:59:18 >
  • Son yorumlar beni benden aldı. Forumun yaş ortalamasını merak ediyorum..

• 10 senedir kıçı başı makyajlanmaktan folofolloik asite dönmüş, hatta artık farklı makyaj bulunamayınca çaktırmadan ilk haline çevrilmeye çalışılmış Punto ile birkaç yıllık C-Elysee'yi bir tutmak için ne içmemiz gerekiyor, yukarıdaki arkadaşlar söyleyebilirler mi?

Merak içindeyim.
  • puntodan memnunsan devam deilsen c-elesy
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.