Şimdi Ara

C segmentinde KİA Ceed mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kez araç alcağım. 70 bin lira bütçem var. yılda 20.000 km yi görecek karma kullanım öngörüyorum.

1.6 dizel manuel Kia ceed concept plus istiyorum aslında ama fiyatlar 80e yaklaşıyor malum sitede.

2013 kasa 90 bin km’de bir araç buldum. Tramerde sadece far değişimi var. Bir de hata olarak sürtme kaynaklı sol kapı boyanmış. Araç temiz gözüküyor. 70 bine anlaştık. Alınır mı?

Alternatif olarak i30 düşündüm ama elite alınmıyor şuan. Style için de o para çok geliyor. Başka da alınabilir bir şey bulamıyorum.

Dizel olsun ve 5 yaşını geçmesin istiyorum.

Anlaştığım araç alınır mı? Aksi halde ne önerirsiniz?

Peşinen; dacia, renault, citroen ve pegeout almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıt muadil dizel araçlardanbi tık yakar ama güvenilir performanslu sağlamdır ben öneririm iyi bir makine temizse kaçırma 70 e iyidir

• 2013 concept sw manuel crdi 70k km aldık cuma günü arkadaşa. Boyasız 70 bin Tl. O fiyatlara güzel araç.

Dönüşte golfle 5.0 yaktım, Ceed 4.7 ile geldi. Hep derim manueli gayet az yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 23 Eylül 2018; 17:16:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Yakıttan dolayı çok eleştiri var. Dizel araç 7 litreyi görüyor ve hatta geçebiliyor diyorlar şehiriçi. Bu tuhaf cidden.

Belki sadece otomatikler için böyledir ama bilemiyorum ki

• Alınır mı bilmende. Swsi çok güzel be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemagrba

Yakıttan dolayı çok eleştiri var. Dizel araç 7 litreyi görüyor ve hatta geçebiliyor diyorlar şehiriçi. Bu tuhaf cidden.

Belki sadece otomatikler için böyledir ama bilemiyorum ki

Otomatiği yüzünden manueli de arada kaynadı.

Manuel 2012 ceed 50 bin km kullandım.
    Manuel 2011 astra 10 bin km kullandım. 1.3
    Manuel 2016 308 41 bin km kullandım.
    Manuel 2018 Golf 15 bin km kullandım.

Hepsi dizel.

Uzun yolda manuel ceed hepsinden az yakar. Şehir içi de hiçbirinden fazla değil.
  • 308 varken yüzüne bakmam şahsen
  • Dizel araç 10 lt de yakar şehir içi. Motor guclendikce yakıt artar. 7 lt normal kısa mesafe için. Uzun yolda hepsi az yakar. Az yakmak isterseniz fransız dizel lerden mümkünse 1.4 hdi 1.5 dci bunlar az yakar. Araç tavsiyesinde gelince egea dizel otomatik almıştım 84 e çok memnunum. 70 e 2016-2017 dizel manuel en dolu paket alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam yakıt harici performans nasıl?

• Cryin kullanıcısına yanıt
    Fransızlar malzeme kalitesi olarak o kadar güven vermiyor ki...

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Egea donanım ve performans olarak ceed den iyi midir?

• quote:

Hocam yakıt harici performans nasıl?
    128'lik ceed ve i30'ların ilk kalkışı biraz sakindir. 0-100 arasında 128 beygir gibi hissettirmez.
    Ama 100-200 güzel hızlanır :) 200'e kadar nazlanmadan hızlanıp 200'de kesiciye girer.
    136'lıklar kalkış ve 0-100'de daha güzel hissettirir ama 2015 ve sonrasına çıkmanız gerekir.

Egea daha yeni bir araç. Bazı yönlerden üstün olacaktır muhtemelen. Ceed'in zayıf yanı direksiyon sistemi. Yol ile bağlantısı çok iyi değil.
    Ama 1.3 Egea almaktansa 1.6 dizel ceed alınır her türlü.
  • Cee'd tavana kadar yumuşak kaliteli malzeme ile uretildi,Bana göre sınıfının en kaliteli iç mekan malzemesine sahip.

• O paralara ıstedıgı kadar dızel donanımlı falan olsun 2013 arac almam

Hele hele benzınlı sıfırı bu fıyatken

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sifir-km-yetkili-acentadan-teslim-extrali-fiyat-sondur-604855842/detay

• Diğer dizellerden 1 litre fazla yakar şehir içinde. Şehir dışı ise aynı yakıyor. Crdi motorlar.

140km hızdan sonra ise en az crdi yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 24 Eylül 2018; 12:46:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fransızlar malzeme kalitesi olarak o kadar güven vermiyor ki...
    işte beklediğim cevap şu ön yargılarınızı yıkın artık bi gidin inceleyin şu arabayı golften eksiği yok fazlası var 308 in
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

O paralara ıstedıgı kadar dızel donanımlı falan olsun 2013 arac almam

Hele hele benzınlı sıfırı bu fıyatken

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sifir-km-yetkili-acentadan-teslim-extrali-fiyat-sondur-604855842/detay
    Hocam Live paket ile concept plus paket arasında uçurum var. Araçlar dıştan aynı da içerdeki fark uçurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

işte beklediğim cevap şu ön yargılarınızı yıkın artık bi gidin inceleyin şu arabayı golften eksiği yok fazlası var 308 in

Alıntıları Göster
    Crush testlere bakmak lazım :)

Karar vermek ne zor. Araba yakışıklı çok ama olumsuz konuşan da çok. Böyle your da çok. Deneyimlemeden emin olamayacağız belli ki

• cemagrba C kullanıcısına yanıt
    2013 90bın km dekı araca yapmaya baslayacagınız masraf ıle bu araca yapmayacagınız masrafın da arasındakı ucurumu gorunce bana hak vereceksınız :) masraf derken arızadan bahsetmıyorum. Lastıgı, amortısoru, trıgerı, akusu derken bı anda dag olabılıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.