Şimdi Ara

Pubg mobil için ek gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pubg mobilde oynayanlar için sadece pubgde kullanabilecekleri yeni paket yapmış turkcell. 5 gb 19 lira, 3 gb 9 lira. internet çabuk bitiyo zaten bence efsane olmuş

• Şu saçma sapan oyunlardan ne anlıyorsunuz. Hadi zevk için oynuyorsun belki boş zamanını kitap okuyarak film seyrederek değil de oyun ile değerlendiriyor olabilirsin ama böyle sanal şeylere nasıl para harcayacak düşünceye sahip olabiliyorsunuz anlamıyorum. Bu zamana kadar bir kuruş vermedim oyun için. Ne oyun için internet alırım ne de başka bişey. Bilmiyorum belki de sizi fazla para dürtüyor. Bende fazla para olduğu zamanlarda bile gidip araba kiralama zevki vardı en azından şehir şehir gezerdim sizinki sadece boş bir heves.
  • 5 gblık normal bi pamette var 10 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell efsane saçmalamaya devam ediyor.
  • Sokakta da oynamayıverin yolunacak tavuk gibi görüyor adamlar. O parayı kullandığın hatta versen sana aynı gb ı belki daha fazlasını verirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEçen konuda da yazdım, bu oyuna bu kadar rağbet olursa operatörde bunu değerlendirir.

O parası pakete eklesen zaten o cıvarlarsa bir pakete geçersin.
  • operatör internetiyle oynayanları vurmak zor oluyor
  • Şu saçma sapan oyunlardan ne anlıyorsunuz. Hadi zevk için oynuyorsun belki boş zamanını kitap okuyarak film seyrederek değil de oyun ile değerlendiriyor olabilirsin ama böyle sanal şeylere nasıl para harcayacak düşünceye sahip olabiliyorsunuz anlamıyorum. Bu zamana kadar bir kuruş vermedim oyun için. Ne oyun için internet alırım ne de başka bişey. Bilmiyorum belki de sizi fazla para dürtüyor. Bende fazla para olduğu zamanlarda bile gidip araba kiralama zevki vardı en azından şehir şehir gezerdim sizinki sadece boş bir heves.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hz.haha H kullanıcısına yanıt
    Aynen moruk. İnsanlar tek tiptir, benmerkezci düşünce hakimdir. Kendisi kırmızı sever ise herkes kırmızı sevmelidir, aksi halde hata yapmış olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Ahbap herkes benim düşündüğüm gibi düşünsün demedim. Git o parayla lokantada ziyafet çek daha yararlı olur elin sanal oyun yapımcıları zengin olmaz en azından ekonomimize katkısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.haha

Ahbap herkes benim düşündüğüm gibi düşünsün demedim. Git o parayla lokantada ziyafet çek daha yararlı olur elin sanal oyun yapımcıları zengin olmaz en azından ekonomimize katkısı olur.
    Sen filmde izlemiyorsun cd de almiyir muzikde dinlemiyorsun o zaman yada korsan takiliyorsun para vermeden izliyor oynuyorsun ?

İnsanlar sadece fizyolojik ihtiyaçlarla var olmazlar. Siz sürekli yemekten örnek veriyorsunuz, bu oyun olur, film olur yada sanatın herhangi bir salı olur. Bunlar fizyolojik ihtiyaçları hallettikten sonra ulaşılabilinen bir adım. İnsanlar nasıl ve neyden zevk alıyor ise ona harcasın parasını. Sen yemek yemekten hoşlanıyor olabilirsin, mesela ben oyunlara para harcayan birisi değilim ama harcayana da laf edemem ki. Onun zevki bu adı üstünde.

• Turk Telekom'danda bi hamle bekliyoruz.

Pubg candır

her konuya felsefik yani içi boş mesaj atıyon. daha bir tane somut katkın olmadı şurda.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    senin çok katkın oluyor bana gerek kalmadı

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Tamam harcayın paranızı tutan yok. Ben fikrimi söyledim.

• quote:

senin çok katkın oluyor bana gerek kalmadı
    profilimden bakabilirsin. en azından yardımcı oluyoruz birilerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

profilimden bakabilirsin. en azından yardımcı oluyoruz birilerine.

Alıntıları Göster
    Yardımcı olmak zorunda değilim kimse de değil isteyen istediğine yardımcı olur kimseye zorla bir şey yaptıramazsın ben de zorla size oyun almayın diye diretmedim uzatmayın. Benim gibi düşünen milyonlarca insan var sizin gibi düşünen azınlıktır. Git harca paranı elini tutan yok.

• quote:

Şu saçma sapan oyunlardan ne anlıyorsunuz. Hadi zevk için oynuyorsun belki boş zamanını kitap okuyarak film seyrederek değil de oyun ile değerlendiriyor olabilirsin ama böyle sanal şeylere nasıl para harcayacak düşünceye sahip olabiliyorsunuz anlamıyorum. Bu zamana kadar bir kuruş vermedim oyun için. Ne oyun için internet alırım ne de başka bişey. Bilmiyorum belki de sizi fazla para dürtüyor. Bende fazla para olduğu zamanlarda bile gidip araba kiralama zevki vardı en azından şehir şehir gezerdim sizinki sadece boş bir heves.
    30 gun calisip ucret alamamanla ayni bu dusunce biliyorsun dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

30 gun calisip ucret alamamanla ayni bu dusunce biliyorsun dimi.

Alıntıları Göster
    ne alaka uzatmayın boş boş muhabbet etmeye gerek yok

• quote:

Yardımcı olmak zorunda değilim kimse de değil isteyen istediğine yardımcı olur kimseye zorla bir şey yaptıramazsın ben de zorla size oyun almayın diye diretmedim uzatmayın. Benim gibi düşünen milyonlarca insan var sizin gibi düşünen azınlıktır. Git harca paranı elini tutan yok.

Alıntıları Göster
    ben zaten crack'ciyim, hiçbir oyuna daha para vermedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.