Şimdi Ara

Vodafone’dan herkese 25 GB mobil internet hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone’dan herkese 25 GB mobil internet hediye!
    2025 Voleybol Milletler Ligi İstanbul etabı başladı. Uzun yıllardır kadın voleybolunun ana destekçilerinden Vodafone Türkiye, Voleybol Milletler Ligi’ne özel çeşitli hediyeler dağıtıyor.

18-22 Haziran'da günlük 5 GB toplam 25 GB internet hediye

Vodafone, Voleybol Milletler Ligi İstanbul etabının heyecanını birlikte yaşamak için tüm müşterilerine 25 GB mobil internet hediye ediyor. Tüm Vodafone müşterileri, 18-22 Haziran tarihleri arasında Vodafone Yanımda üzerinden her gün günlük 5 GB hediye internet kodlarını alabilecek. 22 Haziran’a kadar her gün günlük hediyesini alarak toplamda 25 GB’lık mobil internet hediyesi elde edecek.

Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar açıklandı (17 Haziran)

Biletlerde yüzde 10 iade fırsatı

A Milli Kadın Voleybol Takımının maçlarına bilet satın alırken Vodafone Pay Kart ile yapılan işlemlerde %10 nakit iade yapılacak. Ayrıca Vodafone müşterilerine İstanbul’da oynanacak 21 Haziran’daki Güney Kore – Türkiye maçı için 25 maç bileti hediye ediyor. Vodafone Yanımda uygulamasından çekilişe katılabilirsiniz. 

Sinan Erdem Spor Salonu’nda Red müşterilerine özel alan

Milli Takım’ın maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu’nda seyredecek Vodafone Red müşterilerine özel alan hazırlandı. Red müşterileri, Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan Fırsatlar Dünyası’ndaki Red Lounge kategorisinden alacakları kodlarla Red Lounge’a gelip soluklanabilecek, onlara özel etkinlik ve ikramlardan faydalanabilecek.

Tahmin et kazan

Vodafone, Voleybol Milletler Ligi İstanbul etabında Sinan Erdem Spor Salonu’nda 5G teknolojisiyle sunacağı maç deneyimine herkesi ortak etmeyi hedefliyor. Buna göre, Türkiye maçlarındaki en hızlı servis atışının hızını en yakın tahmin eden 25 Vodafone’luya 25 GB mobil internet hediye edilecek.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımının maç programı

• 18 Haziran saat 19.30: Dominik Cumhuriyeti-Türkiye (TRT Spor Yıldız)

• 19 Haziran saat 19.30: Kanada-Türkiye (TRT Spor Yıldız)

• 21 Haziran saat 19.30: Güney Kore-Türkiye (TRT Spor Yıldız)

• 22 Haziran saat 19.30: Türkiye-Brezilya (TRT Spor)

• Vodafone çoğu yerde yavaş/çekmiyor. 25 GB olsa ne olacak ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alın başınıza çalın 25 gb internetinizi.

• Teşekkürler iş görür. Tatile cikicaktim süper oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızı yavaş çoğu yerde 25 GB pek kullanan olmaz gibi

• Vodafone boş arkadaşlar. İnsanları mağdur eden çözüm üretmeyen Türkiye'nin en kötü operatörü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 18 Haziran 2025; 19:26:30 >
  • Sene2025 S kullanıcısına yanıt
    Diğer ikisinden iyiydir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone’dan herkese 25 GB mobil internet hediye!

Bide utanmadan yazıyor 😂

• Şehrin ortasında 4.5g ile 0.6 mbit hız verdikten sonra terabyte versen nolur...

• 1998 yılından beri Turkcell kullanıyordum. Hiçbir faydasını görmedim. Sene başından beri Vodafone kullanıyorum. Şimdilik her şey yolunda.

• juveline J kullanıcısına yanıt
    Diğerleri de öyle Turktelekom da yüksek gb veriyor ama downloaf hızı idare edrrken upload hızını süründürüyor veri gönderemedikten sonra veri çekemezsin ki bunu biliyorlar Müslümanlar ona göre hareket ediyorlar

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Tamam sen kullanma o zaman Vodafone.

• cka1 C kullanıcısına yanıt

Küçük ilçelerde, az yoğun bölgelerde fena değil, ama büyükşehirlerde aşırı yavaş olduğu da ayrı bir gerçek.

• Son vodafonu bırakmam için 5 ay kaldı dahaxa geçmem çok pahalı olması ceza bedeli direk çıkıcam

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    En çok sorun yaratan uygulamadir

• Hediye internet veren en iyi Vodafonedir ,Trabzon için konuşuyorum gayet memnunum .

• Anemon198161 kullanıcısına yanıt

Hediye konusunda beleşlik konusunda Vodafone bonkördür .

hediyeler yüzünden zaten hız yavaş kalıyor

• Türk Telekom dan da yavaş interneti YouTube da donuyor video izleyemiyorsun köyde hiç çekmiyor internet hediye verse ne vermese ne kullanan bulunduğu bölgede test etsin öyle kullansın benim gibi pişman olmasın

• Nasil hangi menuden aliyoruz.ben bulamadim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.