Şimdi Ara

Pubg mobil için ek gb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

ben zaten crack'ciyim, hiçbir oyuna daha para vermedim

Alıntıları Göster
    kardeşim ne alaka ya uzatmayın benim söylediğim açıkça belli yani size faydalı şeylere harcamak varken diyorum sanalda para harcamak yanlış. Zamanında oyun değil ama başka sanal şeylere ben de yaşım gençken para verdim ama şuanda çok gereksiz şeyler olduğunu anladım. Ne gerek var boşverin dedim diye uzatmanın anlamı yok. Anlamadıysan devam et benim dediğimi yapma sana öneri veriyorum diye beni ne suçluyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne alaka ya bu yazılanlarla. bu oyunu çok oynayan kişi var. bu dertten de muzdairp çok kişi var. onlara yönelik bi paket yapılmış işte isteyen alır kullanır istemeyen kullanmaz gider yemek yer bu kadar basit
  • Nereden alınıyor peki bu paket?paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bi konuda bi arkadaş yazmıştı. Bende ordan hatırladım ama uygulamada yok. Mh ara yada siteye bakmadıysan ordan bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.haha

Şu saçma sapan oyunlardan ne anlıyorsunuz. Hadi zevk için oynuyorsun belki boş zamanını kitap okuyarak film seyrederek değil de oyun ile değerlendiriyor olabilirsin ama böyle sanal şeylere nasıl para harcayacak düşünceye sahip olabiliyorsunuz anlamıyorum. Bu zamana kadar bir kuruş vermedim oyun için. Ne oyun için internet alırım ne de başka bişey. Bilmiyorum belki de sizi fazla para dürtüyor. Bende fazla para olduğu zamanlarda bile gidip araba kiralama zevki vardı en azından şehir şehir gezerdim sizinki sadece boş bir heves.
    Aynen moruk senin yaptigin en dogrusu aynen. Arkadasa madalyasini uzatalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil oyun ne kadar internet çekebilir bence gereksiz olmuş. Geçen senelerde silkroad oynamak için mobil internetimi kullanmıştım pcyi kapatmadan en az 15 gün oynadım 200 mb geçmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'in klasik prim kasma taktikleri, ama yemez. Yakında kaldırmak zorunda kalırlar. Genelde arkadaşlarım hep evindeki internetle oynuyor.

Oyun için para harcamaya gelince, bu forumda ne kadar saçma insan olduğunu bir daha anlıyoruz. Benim düşüncemde olmadığı için değil, başkalarının özgürlüğüne burnunu soktukları için saçma insanlar diyorum.

Herkes neyden keyif alırsa, neyi para harcamaya değer bulursa ona harcar parasını, kimse de tek kelime edemez. En basitinden trafikteki araçlara bakın mesela, atıyorum 50000 tl'ye alınabilecek 50 tane farklı marka model araba varsa hepsinin de kullanıcısı vardır, az yada çok. Sen hiçbirine onu neden aldın diyemezsin, adamın o hoşuna gitmiştir almıştır.

Ben de oyunlara arada para veririm 5-10 tl de olsa. Fiyat-fayda açısından düşünerek harcarım. Derim ki mesela bu 10 tl'yi ben başka neye harcarsam daha çok keyif alırım? Aklıma başka bir şey gelmemişse o oyuna verir daha keyifli oynamaya devam ederim. Sinemaya para vermeyip internetten izlemek de bir tercihtir mesela, ama aynı şeyi izliyor olman aynı oranda keyif alacağın anlamına gelmez, sen para vererek daha güzel bir deneyim satın almış olursun.

İşin özü, zevkler ve renkler tartışılmaz, herkesin hayatına da kimse karışamaz..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.