Şimdi Ara

PSN Store Oyun Paylaşımı Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki sorum var benim arkadaşlar. ben eski psn hesabımı kullanmayacağım türk psn adresi alacağım amerikandı sanırım benim eski psn'im şimdi demek istediğim şu ben yeni psn adresimden oyun indirebilirmiyim eski psn hesabımdan alacağım bir kod ile filan? veya bu paylaşma olayı veya indirme olayı nasıl olacak ki yani oyunları sadece tek bir hesaptan mı indirebileceğiz?
  • PSN kapaliyken "PSN acilsin yeter oyun moyun istemiyoruz" diyenler simdi Hediye oyunlarin pesine düsmüsler,Dünya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Ben konuyu tam anlayamadım arkadaşlar, şu cümle neyi ifade ediyor tam olarak;

orijinal olarak kullanan arkadaşların yeni psn hesaplarından oyun indiremeyecekleri için

Yani ben psn açıldıktan sonra yeni bir hesap açıp oyun satın alamayacak mıyım?

Hediye oyunlardan 20 Nisan öncesinde PSN ID alanlar yararlanabilecek o yüzden yeni açanlar hediye oyunlardan ve PSN+ özelliğinden yararlanamayacak..

@In Isaac We Trust

psn adreslerin 2o Nisan öncesi ise indirebiliyorsun fakat TR PSN'de PSN+ özelliği olmadığı için o özellikten yararlanamayacağız..

• 20 Nisandan önce actigim fazlalik TR PSN: Turk-kes E-mail: aswedfgg@hotmail.com (Rasgele yazmistim. ) Sifre: ************ Simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Ben konuyu tam anlayamadım arkadaşlar, şu cümle neyi ifade ediyor tam olarak;

orijinal olarak kullanan arkadaşların yeni psn hesaplarından oyun indiremeyecekleri için

Yani ben psn açıldıktan sonra yeni bir hesap açıp oyun satın alamayacak mıyım?

Hediye oyunlardan 20 Nisan öncesinde PSN ID alanlar yararlanabilecek o yüzden yeni açanlar hediye oyunlardan ve PSN+ özelliğinden yararlanamayacak..

@In Isaac We Trust

psn adreslerin 2o Nisan öncesi ise indirebiliyorsun fakat TR PSN'de PSN+ özelliği olmadığı için o özellikten yararlanamayacağız..

Hımm yani bu başlık sadece hediye oyunlarla ilgili anladım.

Peki bir sorum daha var, benim yıllardır kullandığım bir Türk, bir de UK hesabım var. Ben hediye oyunlar gelince Türk hesabımdan 3 tane hediye oyunu, UK hesabımdan diğer 2 hediye oyunu indirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

peki sorum var benim arkadaşlar. ben eski psn hesabımı kullanmayacağım türk psn adresi alacağım amerikandı sanırım benim eski psn'im şimdi demek istediğim şu ben yeni psn adresimden oyun indirebilirmiyim eski psn hesabımdan alacağım bir kod ile filan? veya bu paylaşma olayı veya indirme olayı nasıl olacak ki yani oyunları sadece tek bir hesaptan mı indirebileceğiz?

Eski PSN hesabından oyunları indirip yeni hesabınla oynayabilirsin. Tabi bu söylediğim Store'un kapanmadan önceki durumuyla alakalı. Bu konuda bir değişiklik yapmadılarsa ki yaptıklarnı sanmıyorum, PS3'te kayıtlı bir hesaptan oyunu indirip, sonra başka bir hesaptan oynayabilirsin. Tek yapman gereken şey oyunu indirdiğin hesabı 'USER" listesinden SİLMEMEK

• quote:

Hımm yani bu başlık sadece hediye oyunlarla ilgili anladım.

Peki bir sorum daha var, benim yıllardır kullandığım bir Türk, bir de UK hesabım var. Ben hediye oyunlar gelince Türk hesabımdan 3 tane hediye oyunu, UK hesabımdan diğer 2 hediye oyunu indirebilir miyim?

Her hesap için değil de her Ps3 için 2 oyuna izin verilir diye söylentiler geziyor ortalıkta. Anlayacağın bu konuda henüz kesin bilgi yok.

Ben oyun falan istemiyorum arkadaş söz verdiler cross chat getiricez diye onu yapsınlar!

• bende ps3ümü psn hackliyken aldığım için hediyelerden faydalanamıyorum fazla hesabınız varsa verebilirmisiniz
  • 2. el bölümünde ilan açılır artık alınık şifre ve üyelik diye

Bence orijinalciler hiçbir şekilde paylaşmasın,herkes hakettiğini alacak,Dünya'nın kanunu böyle işliyor.Paylaşıp da dengeleri bozmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

2. el bölümünde ilan açılır artık alınık şifre ve üyelik diye

Bence orijinalciler hiçbir şekilde paylaşmasın,herkes hakettiğini alacak,Dünya'nın kanunu böyle işliyor.Paylaşıp da dengeleri bozmayın derim.

aynen 40 TL den satarım Account u almak isteyen olursa artık
  • Benimde aynı makinede kullandığın, 2. bir UK hesabı var. Kullandığım derken, zamanında Tr store falan yoktu, onun için açmıştım. Hesabı almak isteyen olursa bir miktara göre satarız.
  • valla kusura bakmayında her şeyde olduğu gibi bizim millet bununda b*kunu çıkarır demedi demeyin
  • benim şimdi tek hesabım var 1.5 2 sene oluyor ekstra hesap açmaya ihtiyaç duymadım.
    Lbp ile wipeout u indiricem ama rachet and clanki çok merak ediyorum eğer paylaşmak isteyen olursa bana verirse sevinirim tek oyun indiricem
  • ya ben anlamadım bişey sorcam benim mi yabancı hesabım vardı ama türkiyede açılınca onu almıştım sonra hiç dokunmadım ona. Psn tekrar açılınca da şifresini değiştirmedim. Şimdi değiştirsem indirebiliyor muyum?? Yoksa atı alan üsküdarı geçti mi
  • Agalar oha, paraylami satacaksiniz? Ben bir arkadasa söz verdim hesabi ona veriyorum. Böyle seyler icinde 3 kurus hesabi yapmam. Zaten ileride cekilis ile beles Ps3 oyunlari vermeyi düsünüyorum. Iyilik yap Marmara ya at.

• Benim 3 tane hesap vardı.

HİNT
    UK
    TR

3'ünü de unuttum .Lanet olsun Yoksa hepsini verirdim.
  • öngörüp 5 adet accaunt açmıştım. vay be... işime yarayacak desenize
  • us uk tr hesabım var, hepsinden faydalanırım
  • Arkadaşlar şakası bi tarafa. Bu tip bişeyi parayla satacak değilim. Oyunlar geldikten sonra, 1 hesabı 4-5 kişi paylaşabilirse dağıtmayı düşünüyorum yan hesabımı.
  • -Müjdeee.Bir tanesini buldum. İlk pm atan arkadaşa veriyorum şimdi HİNT PSN AMA OLSUN YAKLAŞIK 5 AYLIK
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.