Şimdi Ara

PSN Store Oyun Paylaşımı Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var hesap 3 ayrı.. 40 TL'den satılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

öngörüp 5 adet accaunt açmıştım. vay be... işime yarayacak desenize

arkadaşlar dalga geçtim

olsa canım feda. bir iki psn hesabının lafı olmaz aramızda.
  • TheMarjinaLs: / Simdiden iki arkadasa yardim ettik. (Belki daha fazladir, benim gördügüm 2 )
  • store kapalı gene ya

PSN Store Oyun Paylaşımı Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

peki sorum var benim arkadaşlar. ben eski psn hesabımı kullanmayacağım türk psn adresi alacağım amerikandı sanırım benim eski psn'im şimdi demek istediğim şu ben yeni psn adresimden oyun indirebilirmiyim eski psn hesabımdan alacağım bir kod ile filan? veya bu paylaşma olayı veya indirme olayı nasıl olacak ki yani oyunları sadece tek bir hesaptan mı indirebileceğiz?

Eski PSN hesabından oyunları indirip yeni hesabınla oynayabilirsin. Tabi bu söylediğim Store'un kapanmadan önceki durumuyla alakalı. Bu konuda bir değişiklik yapmadılarsa ki yaptıklarnı sanmıyorum, PS3'te kayıtlı bir hesaptan oyunu indirip, sonra başka bir hesaptan oynayabilirsin. Tek yapman gereken şey oyunu indirdiğin hesabı 'USER" listesinden SİLMEMEK

süpersin sağol

• Sebebi ne bilmiyorum ama ne sanal kartımı ne de visa kartımı kesinlikle onaylatamıyorum psn'ye. Bu bilgiler doğru değildir diyor.. Adresi Türkçe karaktersiz yazdım neler denedim ama bi türlü başarılı olamıyorum. İş bankası sanal kartı olan ve buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Oyun alabilmek için psn'den yeni kart filan çıkartmam ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
  • ARKADAŞLAR OYUNMLAR GELDİ Mİ STOREYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Benim 3 tane hesap vardı.

HİNT
    UK
    TR

3'ünü de unuttum .Lanet olsun Yoksa hepsini verirdim.

UK tamam, TR tamam hatta unutmuşsun onada tamam ama Hint hesabını neden açtın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

HİNT
    UK
    TR

Arkadaş galiba fenkşui meraklısı

• ps3 ü salı aldım arkadaşlar :) ve hiç oyunum yok bende yararlanmak istiyorum banada verebilirmisiniz :)
  • beyler black ops da first strike i arkadaşımdan nasıl alabilirim acil yardım edermisiniz ? 2 mizde uk açtık o aldı ben ondan nasıl çekebilirim ?
    onun ne yapması gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

beyler black ops da first strike i arkadaşımdan nasıl alabilirim acil yardım edermisiniz ? 2 mizde uk açtık o aldı ben ondan nasıl çekebilirim ?
    onun ne yapması gerekir ?

Arkadaşının şifresiyle dlc yi kendi ps3 üne indireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülayimsert -- 3 Haziran 2011; 17:44:32 >
  • Fazla PSN hesabı olan verebilirmi Welcome Back için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

ps3 ü salı aldım arkadaşlar :) ve hiç oyunum yok bende yararlanmak istiyorum banada verebilirmisiniz :)

banada verebilirmisiniz ?
  • banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

HİNT
    UK
    TR

KZ3 Demosu ilk oraya gelmişti ordan indirmiştik herkes açmıştı birer tane, bende de var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.