Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer onun hesabı sende ana hesap olarak etkinleştirilmişse plustan kaynaklı online oynamayı kullanırsın, plus ile aylık gelen ücretsiz oyunları önce onun hesabına girip indirdikten sonra istediğin başka bir hesaptan oynarsın
    Ama yok ben plusın artısını isterim, verdiği indirimleri de isterim diyorsan kusura bakma ama avucunu yalarsın, kardeşlik de bir yere kadar, Sony aptal değil sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zizou_10_ Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm sorularının tek bir cevabı var, o da evet

• Gençler birşey soracağım

Bugün itibariyle Xbox'dan PS'a geçiyorum kısmetse. Xbox Live'da normalde hesabı istediğin gibi ülkeden ülkeye değiştiriyorsun ama bu PSN'de mümkün değil, bu yüzden de her ülkeden hesap alıyorsun.

Peki, TR hesabı, USA hesabı ve Endonezya hesabı açtım. Buraya kadar tamam. TR hesabıma da bir adet kardeş ekledim, arkadaş ile ortak PSN üyeliği ödemek için, 179 TL / 2 yani. Fifa da aldık diyelim, 59 TL fiyatı dünyada en ucuz bizde.

Ama ben daha sonra USA hesabım ile de oyun almak istedim? Mesela The Crew 2. Bu hesabıma da arkadaşımı kardeş olarak ekledim. oyunu o da indirsin diye.

benim makinamda 3 hesabımdan birinde yani TR hesabımda PSN Plus üyeliğim var, diğer hesaplarım bundan faydalanıyor, peki arkadaşım ne yapacak USA hesabıyla online oynamak için? Onda PSN plus yok, benim TR hesabımdan faydalnıyordu, ne oluyor bu durumda? onun da TR hesabına benim TR hesabımdan PSN plus üyeliği geçti diye, diğer hesaplarına da bu özellik ekleniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 6 Temmuz 2018; 17:47:24 >

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam aklıma takılıyordu.
  • sec plus hesabım var sec hesap oyun alsam online oynayabilir miyim acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt
    Maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Maalesef
    teşekkür ettim hocam cevabın için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Aynı anda aynı hesapla tabi ki oynayamazsınız fakat biriniz oyunun bulunduğu hesabı cihazında etkinleştirdikten sonra kendi hesabına geçiş yaparak, diğeriniz de oyunun bulunduğu hesaptan giriş yaparak aynı anda oynarsınız
    Şimdi bu cevabınıza göre;

Pri hak sahibi kişinin => çevrimiçi oyun oynayacağı zaman, oyunu diğer hesaplarından açması
    Sec hak sahibi kişinin => yalnızca kardeşlik yapılan bu hesaptan oynayabileceği için o hesabı açması gerekiyor

İkisi de aynı anda o hesapla oyun oynayamaz ve eğer oturum açmak isterlerse sonra açan ilk açanın oturumunun kapatılmasına neden olur.
    Doğru mudur?

• Arkdaşlar sorum olacaktı. Psn'den oyun alırken ilerde hesabı satmak amaçlı yeni bir mail adresi oluşturup oyunu satmak için daha mantıklı değil mi? Ayrıca benim ana hesabım açıkken oyunu aldığım hesabı da açıp oynayabiliyorum değil mi?
  • haviconi kullanıcısına yanıt
    Evet, doğrudur

• Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim arkadsimla kardeslik yaptik oyunlari arkadasimin psn hesabiyla aliyoruz dunden beri bi sorunla karsilasiyoruz dun online da bf1 oynamak istedim online olmadim tekrar arkadasin hesabini makinaya ana hesap yaptin verileri geri yukledim online sorunsuz girdim ama bu sefer arladasin makinesindeki oyunlarda kilit vardi neden boyle yapiyor arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 13 Temmuz 2018; 22:39:10 >
  • mg3 M kullanıcısına yanıt
    Sadece üç mesaj üstte ben yazdım.
    Senin mesajın üstünde de @zepharoth "doğru" dedi.

Ana hesap yapan, başka kullanıcılar ile girecek. Diğeri de oyun olan hesap ile girecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Sadece üç mesaj üstte ben yazdım.
    Senin mesajın üstünde de @zepharoth "doğru" dedi.

Ana hesap yapan, başka kullanıcılar ile girecek. Diğeri de oyun olan hesap ile girecek...
    Kardesim bizde ayni dedigin gibi yapiyoruz ben kendi hesabimdan arkadas oyunu aldigimiz hesaptan oynuyor ben online oldugumda arkadasimdaki oyunlar kilitli gozukuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 14 Temmuz 2018; 1:40:56 >
  • mg3 M kullanıcısına yanıt
    Dün psn ile alakalı bir problem varmış diye duydum arkadaşlardan, tatilde olduğum için ps4 yanımda değil son durumu kontrol edemiyorum fakat bugün tekrar denerseniz olur diye düşünüyorum.

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conixite -- 16 Temmuz 2018; 22:48:42 >
  • merhaba. kuzenin plusli hesabi benim makineye eklettim, fakat sec olarak kullanamam çünkü kendileri tek hesap olarak kullaniyorlar bunu. ben bu hesabi kendimde primary olarak etkileştirirsem onlarda herhangi bir değişiklik olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımı primary hesap olarak seçemezken kendimi seçebiliyorum. Aha da ekran böyle oluyor. İnternetten medya ve cihazlara girip hepsini devre dışı bırakta dedik. Sorunu bilen varsa yazabilir mi?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 23 Temmuz 2018; 11:31:30 >
  • Arkadaşlar herkese selam, psn kardeşliğinde primary ve secondary olayını anladım da. Çift hak ne oluyor onu anlamadım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • yazarcokaydin kullanıcısına yanıt
    Primary + secondary = çift hak

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.