Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Peki mail ve şifrelerin bu hesabı alacak olan kişiye verilmesi anlamına mı geliyor. Yani hesap komple alan kişinin mi oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazarcokaydin kullanıcısına yanıt
    Evet, çift hak hesabı tüm bilgileriyle komple almak ve istediğin gibi değişiklik yapabilmek oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Yaw çok teşekkür ederim iyi oldu...👏

• pri bf1 i sec hesap plus ile kendi hesabımdan oynuyordum. şuan aynı şekilde oynayamıyorum birşey mi değişti acaba. primary oyunları sec plus hesap varken isteğimiz hesaptan oynayamıyor muyuz artık
  • volcanic78 kullanıcısına yanıt
    Yok orada değişen birşey olmadı fakat Sony psn hesaplarında bazı bilgi güncellemeleri (adres vs.) talep etmiş, bu yüzden bir seferlik hesaplara giriş yapıp bu bilgileri girmek ve onaylamak gerekiyor, bu işlem sonrasında hesaplar eskisi gibi çalışacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Yok orada değişen birşey olmadı fakat Sony psn hesaplarında bazı bilgi güncellemeleri (adres vs.) talep etmiş, bu yüzden bir seferlik hesaplara giriş yapıp bu bilgileri girmek ve onaylamak gerekiyor, bu işlem sonrasında hesaplar eskisi gibi çalışacaktır
    hocam ps network e giriş yapın tüm hesaplarla girdim ileri ileri dedim adres falan girmedim yalnız. yine de oynayamıyorum eskiden oynadıgım şekilde. bf1 pri hesap ve sec plus hesap var şifreleri falan aynı sıkıntı olmaması lazım gibi çözemedigim bir sıkıntı var. ps network e giriş yapıp onaylamaktan başka yapmamız gereken birşeyler daha mı var acaba
  • Merhaba...

Benim sorum şu...

Elimde secondary hesaplar var, plus bitecek ve ben bunları oynamaya devam edebilecek miyim?

Plus bitince sadece plustan indirdiğim oyunları oynayamamam ve online oynayamamamdan başka dez avantajım yok sanırım.

Şimdiden teşekkürler.

• volcanic78 kullanıcısına yanıt
    Yapılacak başka işlem yok sadece bf1 hesabının halen pri olarak durup durmadığını kontrol edebilirsiniz, prilikten çıkmışsa tekrar ana hesap olarak etkinleltirdikten sonra sec plus hesaptan girerek online oynayabilmeniz gerekir.

• 45SI45 kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle, plusın bitmesi sec hesaplardaki oyunları oynamanızı engellemez sadece online oynamayı ve ücretsiz plus oyunları kaybedersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Evet aynen öyle, plusın bitmesi sec hesaplardaki oyunları oynamanızı engellemez sadece online oynamayı ve ücretsiz plus oyunları kaybedersiniz.
    Çok teşekkür ederim... Oyunları kaybetmekten kastınız,plus aynı hesapta tekrar yenileme yapınca, tekrar kullanırım herhalde değil mi eski oyunlarımi

• 45SI45 kullanıcısına yanıt
    Evet, geçici bir kaybı kastettim, ücretsiz plus oyunlarının olduğu hesaba sonradan tekrar plus alındığında bu oyunlarda kilit kalkacak ve yeniden oynanabilir hale geleceklerdir

• Bi arkadasla psn kardesligi yaptik benim hesab onda ana hesap ben ikinci hesabim oyun oynarken arada bir lisans dogrulamadigi icin 15 dakka sonra askiya alinacak yazisi cikiyo bunun cozumu nedir ?? Bazi yerlerde lisanslari geri yukle yapin diyo yapsam duzelirmi ?? Psn hesabimin ban yeme olasiligi varmi ?? Tesekkurler :)

• Arkadaşlar elimde bir iki oyunun olduğu bir hesap var bunu sec olarak satmak istiyorum. Kullanıcı adı ve şifreyi vericem satacağım kişiye ama hesabı korumak için doğrulama kodu falan mı koymam gerekiyor? Nasıl oluyor bu işler???

• Arkadaşlar sec hesaplardan indirilen oyunların internetsiz ortamda oynamanın hiçbir yolu yok mu acaba?
  • AnimaL. kullanıcısına yanıt
    Sec oyunları internetsiz oynayamazsın. PS Store özellikle kendi kontrolünde olması için internet şartı koyuyor bu olaya...
  • merhaba.primary hesap aldım bi arkadaştan..ben story modunda internetsiz oynasam..bu primary hesabı başkasına versem olabiliyor mu..benim silmem şart mı ps4 umden...internete hiiç girmeden süresiz ps4 ümde oynamaya devam edebilir miyim..hiç güncelleme yapmadan oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikadam1985 -- 23 Temmuz 2018; 21:40:27 >
  • celikadam1985 C kullanıcısına yanıt
    Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ama ben tecrübelerimden yola çıkarak şunu söyleyeyim; bir hesabı iki farklı makinede primary yaptırtmıyor zaten. Yaptırtsa bile sen oynarken karçı tarafta aynı hesabı açtığında seni atar oyundan...

• celikadam1985 C kullanıcısına yanıt
    Pri yi başkasına verirsen. Sec hesabı İnternetsiz oynayamazsın. internete bağlanmam için uyarı verir. internete bağladığın anda da diğer sec olan hesabı oyundan atar.

• Arkadaşlar herkese merhaba, psn kardeşliği konusunda yeni sayılırım. elimdeki oyunları değerlendirmek istiyorum. mesela 2-3 oyunun olduğu bir hesap var elimde. Bu hesabı secondary olarak satacağım fakat aklıma takılan şu;

Hesabı sattığım ada art niyetli biri çıkarsa ve kullanıcı adı şifreyi girdikten sonra hesabı secondary yerine primary olarak ayarlaması gibi bir durum olursa. bunun önüne nasıl geçebilirim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
  • Merhaba ben arkadaşım ile ps kardeşliği yapıcam.Ps plusu ortak almayı planlıyoruz ban riski falan varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.