Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
477.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşımın hesabını anahesap yapıp onun oyunlarını kendi hesabımdan oynayabiliyordum ama son günlerde kendi hesabımdan onun FIFA 18 ini oynamak istediğimde kilit işareti çıkıyor ve oynatmıyor.İlla ki onun hesabına girip oradan oynamam gerekiyor.Farklı bir durum mu oluştu ve benim ne yapmam lazım?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ask11012007 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşının hesabı senin ps4’ünde ana hesap olmaktan çıkmış, bu yüzden kilit çıkıyor, hesabı tekrar ana hesap olarak etkinleştirmelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    Oyunun prisi seci olmaz, hesabın prisi seci olur, forumda pri/sec diye satılanlar içinde oyun olan hesaplardır, oyunu bitirdikten sonra sec/pri hesabı aldığın şekilde satabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Arkadaşının hesabı senin ps4’ünde ana hesap olmaktan çıkmış, bu yüzden kilit çıkıyor, hesabı tekrar ana hesap olarak etkinleştirmelisin
    teşekkürler akşam deneyeyim
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    peki hocam satışı istediğim herkese yapabilir miyim? mesela pri hesap aldım, sec hakkını sattım, alıcı şifreyi değiştirebilir mi? sonra mağrudiyet vs. olur mu? veya sec hesap aldım, pri sahibi başkasına sattı, yeni pri sahibi de ya şifreyi değiştirdi, ya da başkasına sec. hakkını satmak istedi. bunun takibi nasıl yapılıyor?
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    Değiştirebilir tabi ki, pri/sec hesapların riski budur. Güvenilir kişiden alıp güvenilir kişiye satmalısın

• arkadaşımla psn kardeşiyiz (karşılıklı olarak psn hesaplarımızın şifrelerini birbirimize verdik ve ps4 lerimizde ana hesap yaptık)
    sorun şu arkadaşımın satın aldığı tüm oyunların tamamı benim ps4 te gözükmüyor dolayısıyla indirip oynayamıyorum (normalde hesabında 100 küsür oyu var benim ps4 onun hesaba girdiğimde ve satın alaınan oyunları listelediğimde anca yarısı gözüküyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 12 Haziran 2018; 22:21:18 >
  • lose_yourself kullanıcısına yanıt
    Böyle olması gayet doğal, satın alınanlar kısmında sadece o hesaptan alınmış oyunlar görünür, kardeşlik yaptığında hesapların kütüphanesini birbirine kopyalamış olmuyorsun sadece sende olmayan diğer hesapta olan oyunu oynayabilmene yarıyor, bunu yapabilmek için de önce oyunun bulunduğu hesaba girip indirmeyi başlatman gerekir

• Hocalarım kolay gelsin.Arkadaş ile kardeşlik yapmak istiyoruz fakat onun hesabındaki oyunu oynamam için internetinin açık olması gerekiyor diye yazılar okudum.Şartları neler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBabayaro T kullanıcısına yanıt
    Hanginiz sec olarak kullanacak ise onun oynayabilmesi için sürekli internete bağlı olması gerekiyor fakat pri olarak kullanacak olanda böyle bir gereklilik yok

• Merhabalar,

Az once Tr hesabimdan plus uyelik satin aldim ve uyeligin yaninda + isareti cikti ama benim asil pri hesabim Ingiltere hesabi,bunda herhangi bir + isareti yok.
    Ilk mesajda tek plus pri hesabin tum hesaplari kurtardigi yonunda bir aciklama var ama emin olamadim.
  • Peki pri ve sec ayrımını nasıl yapıyoruz.Direk ana hesap ilan etsem pri olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheBabayaro T kullanıcısına yanıt
    Hesabı ana hesap olarak etkinleştirmek o hesabı pri yapmaktır zaten

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Cihazda tek bir plus pri hesap varsa o cihazdaki tüm hesaplardan giriş yaparak online oynayabilirsin fakat plus üyelik alınmamış hesaplarda tabi ki de + işareti çıkmaz

• quote:

Online oynayabilmek için kriter plus üyelik olması, plus varsa oynarsınız
    bende plus üyelik var arkadaşın ps4'te benim kendi hesabımı ana hesap yaptık daha sonra o kendi hesabına geçiş yaptı, öyle kullanıyoruz benim hesabımı ortak.Yanlız şöyle birşey sorun var bf1'i indirdi arkadaşım kendi hesabına geçiş yaptığında diğer oyunları sorunsuz oynarken bf1'i multiplayer oynayamıyor onun geçiş yaptığı hesapta plus üyelik yok diye mi bu sıkıntı hocam ?
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Eğer senin plus olan hesabın onda ana hesap olarak etkinleştirilmişse oynayabilmesi gerekir

• quote:

Eğer senin plus olan hesabın onda ana hesap olarak etkinleştirilmişse oynayabilmesi gerekir
    herhalde bu multiplayer'a girmeyi beceremedi benim kendi hesabımı onun cihazda ana hesap yaptık.Ben ona daha önce direk kullanıcı adı şifre vermiştim onun cihazda benim hesabı ana hesap yapmamıştık öyle yapınca ikimizde aynı hesaba giriyormuşuz sürekli atıyordu ikimizide farklı bir cihazda oturum açtı tarzı birşeyler yazıyordu.
  • Merhaba arkadaşlar aynı evde 3 arkadaş 3 PS4ümüz var. İndirimdeki FIFA 18 i alsak aynı anda üçümüzde oynunu oynayabilir miyiz ve bunu nasıl yapabiliriz.
  • Merhaba ,
    Bir psn kardeşliğim var, ön siparişten fifa veya nba alıyorum diyelim.Ön siparişte yüksek versiyonlarla birlikte oyun içi coin veya vc ler veriliyor.Bu oyun içi paketler ödemeyi yapan hesaba mı yüklenir?
    tahminim ödemeyi yapan hesaba yüklenir ama genede emin olmak istiyorum.
  • sabredendervis S kullanıcısına yanıt
    Bunu yapabilmenin bildigim legal bir yolu yok, kardeslik sadece iki kisinin hesap paylasimini kapsiyor
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.