Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet odemeyi yapan hesaba yuklenir yani hesabi kim sec olarak kullaniyorsa ona yarar digerine yaramaz.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Yine kime zarar verme peşindesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Peki aynı anda ikisinde de nasıl oynarız. Aynı hesapları kullanmamızda bir problem yok, güven problemimiz yok yani.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam neler oluyor : )
  • sabredendervis S kullanıcısına yanıt
    Aynı anda aynı hesapla tabi ki oynayamazsınız fakat biriniz oyunun bulunduğu hesabı cihazında etkinleştirdikten sonra kendi hesabına geçiş yaparak, diğeriniz de oyunun bulunduğu hesaptan giriş yaparak aynı anda oynarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam teşekkür ederim. İlk mesajdaki anlatım geçerli midir hala
  • sabredendervis S kullanıcısına yanıt
    Evet geçerlidir, orada anlatıldığı şekilde yapabilirsiniz

• kolay gelsin sorum olacaktı; normalde hesaplarımı çift hak olarak kendim kullanırım reelde tanıdığım bir arkadaşla sorun olmaz diye 3 ayrı oyunumun olduğu hesapları verdim bunlardan biri plus hesabı, arkadaşa verdiğim hesapların tümünü sec olarak ayarlayıp verdim, sorum şu plus olan hesabımı genelde kullanırım dün ve bugün ikimizde oyuna girdiğimizde ; ce 35285-3 hatasını alıyoruz (psn e başka bir ps4 sistemiyle giriş yaptı, bu ps4 sistemindeki oturum kapatıldı ) . ikimizde aynı hesaptaki oyunları oynamak için ne yapmalıyız?
  • Plus olan hesabını arkadaşın ana hesap olarak etkinleştirecek yani primary yapacak sonrasında başka bir hesaptan girerek oynayacak, sen de plus hesabını sec olarak kullanacaksın o hesaptan girerek oynayacaksın, sendeki diğer oyunların olduğu hesaplar da senin ps4’ünde ana hesap olarak etkinleştirilmiş olacak, böylelikle her ikiniz de hem plusın online özelliklerinden yararlanırsınız hem de diğer hesaplardaki oyunları oynarsınız

Zahmetli imiş, açıklama için çok teşekkürler.peki plus hesabı arkadaşta sec olarak kalırsa, ve de ben arkadaşa verdiğim hesaplar dışında başka bir hesapla sürekli giriş yapsam çakışma olmadan ikimizde plus kullanabilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O durumda arkadaşın sadece plus hesabına giriş yaptığında plustan yararlanır, oyunların olduğu diğer hesapları ana hesap olarak etkinleştirmeden diğer oyunları online oynayamaz.

• "Maximum number of accounts on PS4 is 100 (in lifetime)"

Buna gore bir ps4 e en fazla 100 psn hesabi ekleniyor. Boyle bir problemle karsilasan oldu mu 100'den fazla hesap eklemeye calisip? Cunku bu kardeslikte sorun yaratabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 yıldan uzun süredir toplamda 40, hadi bilemedin en fazla 50 hesap eklemişimdir cihaza, eğer böyle bir sınır varsa ulaşana kadar daha çok yolum var demektir

• Ben saymadım ama 100ü geçmişimdir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba sınav sebebiyle 2 senedir ps açmıyordum şükür bitti.Bir şey merak ettim de size danışmak istedim.Sec sahipleri artık galiba primary hesabı devre dışı bırakıp kendilerini ana hesap yapabiliyorlarmış bu doğru mu acaba ne gibi önlemler alabiliriz bu doğruysa?
  • Endo psn plus hesabım var. Gta V online oynamak istiyorum. En ucuz şekilde nasıl halledebilirim?
  • hesabın şifresi gizli sorusu vs pri hesap sahibinde zaten adam hesabi ana hesap yapıyorsa 1 söylersin 2 söylersin 3 te şifreyi değiştin mı yola gelir zaten.

• Teşekkürler çok yararlı bi konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 6 Temmuz 2018; 1:7:53 >
  • Arkadaşlar, lütfen yardım edin...

Ben bi arkadaşım ile PSN kardeşliği yapıyorum. Onun hesabı benim PS4'ümde ana hesap olarak etkinleştirilmiş durumda ve onun bütün oyunlarını oynayabiliyorum.

Bugün O'nun hesabına 3 aylık Plus üyeliği aldık. Ama Plus üyeliği benim hesabımda geçerli durumda değil. Nedne olmuyor sizce, bir şeyi yanlış mı yapıyoruz?
  • Öncelikle merhabalar.

kardeşlik yoluyla bir iki defadır oyun alıyorum. aklıma takılan bir durum var.

benim kendi hesabıma x hesabı diyelim. bir de içerisinde pri hak gow olan y hesabını almış olayım. bir de uygun görünce pri hak bf1 almış olayım. bu da z hesabı olsun.

şimdi x hesabından her iki oyunu da oynayabilir miyim? yani gow hesabını sisteme ekledim, karşıma birincil hesap yapma ekranı çıktı. buna "bu ps4 sistemine etkinleştir" dedim. daha sonra bf1 hesabını sisteme ekledim. bunda da aynı ekran karşıma geldiğinde "bu ps4 sistemine etkinleştir" dediğimde ve kendi hesabım olan x hesabına geçiş yaptığımda her iki oyunu da oynayabilir miyim? bu yöntemle daha fazla hesap(16'ya kadar galiba) ekleyebilir miyim?

şimdiye kadar kendi hesabımın yanına bir hesap ekleyerek kullandım. şuan bir hesap daha ekleme durumu olabilir. o yüzden sormak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.