Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.659.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kütüphanede battlefield hardlne beta demosu ekli onu silemiyorum bir yolu var mı onu silmek için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:Darkhate90
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Kütüphanede battlefield hardlne beta demosu ekli onu silemiyorum bir yolu var mı onu silmek için?

Kütüphaneden silemezsin.
    Anlıyorum ve de saçma buluyorum, her şey zaman ile alakalı, şımarık çocuklar gibi aģlaşıyorsunuz burada her ay. Zaten konsollara PS4 ile giriş yapanlar genelde başrolü oynuyor. Sabretmek diye bir kavram yok.

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Ayırman iyi olmuş. Zor takip ediyorduk.

Alıntıları Göster
    PSN plus'dan iki kişi yararlanabilir mi? Online için ?

iceteapoppin
  • Verdikleri oyun resmen bozuk. Lara croftta coop oynayalım dedik 5 dakika sonra benim karakter arkadaşta uçuyor gözüküyor onunki bende takla atıyor gözüküyor vs vs. Arkadaş insan utanır şu oyunu şuraya koymaya oyun resmen yarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: memnunov

Oyunlarin hepsi birbirinden kotu, hepsini sildim.
    Resmi ps forumlarında 3 aylık plus 60tl olcak deniyor doğruluk payı var mı?

Orijinalden alıntı: Potato_GLaDOS

Resmi ps forumlarında 3 aylık plus 60tl olcak deniyor doğruluk payı var mı?

Alıntıları Göster
    Plus a zam geldiğine göre daha çok çöp oyunları ve PS yi yüceltebiliriz artık.

Orijinalden alıntı: sioner

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Plus u uzatmak istemediğim için.Otomatik ödemeyi kapattım fakat bugün kendi kendine uzatmaya çalıştı neyse ki kartta para yoktu.Otomatik ödemeyi kapatmama rağmen neden halen para çekmeye çalışıyor?

otomatik ödemeyi kapatsan bile çekiyor benimde çekti. hesap yönetimi>hesap bilgileri>hizmetler listesine girip gerekli ayarı yapman gerekiyor.

Hocam oraya girince bende ps plus gozukuyor ona tiklayincada 1 aylik abonelik diyor ama en son satirda sonlandirildi yaziyor. Yazan tarihtede sadece 15 gunluk free aldigim tarih araligi var. Son satirdada sonlandirildi yaziyor. Benden para cekilmismidir. Kartimida silmistim zaten ama anlamadim simdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Plus a zam geldiğine göre daha çok çöp oyunları ve PS yi yüceltebiliriz artık.

Alıntıları Göster
    DRİVECLUP DAHA KAÇ AY BEDAVA OLACAK TR PSN'de??

Orijinalden alıntı: Buzmavili

DRİVECLUP DAHA KAÇ AY BEDAVA OLACAK TR PSN'de??

Alıntıları Göster
    bursagb'den psn 20 $ lık kod aldım.Verdikleri kodu Network hesabımdan aktif etmek istediğimde bu kod zaten kullanılıyor uyarısı alıyorum. Ve ben bu kodu kullanamadım. Günlerce beni oyaladılar kontrol edeceğiz diye şuanda güya online danışmanlık servisiyle konuşuyorum. Bekledikleri yerden cevap gelmediği için işlem yapamıyorlarmış. Birde bana kodun resmini göndermişler o resimde image sitelerinin birine yüklenmiş bir resim. Bu resmi bana atıyorlar işte bu kodunuz diye. Bu resim yeterli bir belge midir. Bana hiçbir geçerli delil göstermeden biz kullanılmış kod satmıyoruz diyorlar. Bu şirketten şikayetçiyim operatör online sohbeti kapatıyor ve konuşmuyor.Bu yerden alacak olan arkadaslar tekrar düşünsün.

• Kartını abonelik bitimeden önce sildiysen hiç bir şekilde çekemez zaten.

Orijinalden alıntı: sioner

Kartını abonelik bitimeden önce sildiysen hiç bir şekilde çekemez zaten.

Tabiki once silmistim hocam karti direk free plus i aldiktan sonra sildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Driveclub surekli bedava olcak plus surumu plis oldugu surece ne zaman eklersen ekle yani

eyvallah kardeşim.peki aylık psn plus oyunlarının yenisi ayın kaçında geliyor?

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Driveclub surekli bedava olcak plus surumu plis oldugu surece ne zaman eklersen ekle yani

eyvallah kardeşim.peki aylık psn plus oyunlarının yenisi ayın kaçında geliyor?

Alıntıları Göster
    Oylama sistemi gelmiş hangi oyuna oy vereceksiniz?

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Ben D hiç biri diyorum

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Ben D hiç biri diyorum

Alıntıları Göster
    Şıklara koyulan oyun verdikleriyle aynı rezillikte olacaktır kesin, yine bir şey değişmeyecek yani. Oylama getirmişler dalga geçer gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Şıklara koyulan oyun verdikleriyle aynı rezillikte olacaktır kesin, yine bir şey değişmeyecek yani. Oylama getirmişler dalga geçer gibi.

Eylülün şıkları belli olmuş zaten , 3 şık varhttp://blog.us.playstation.com/2015/08/11/vote-to-play-begins-thursday-help-decide-next-ps-plus-lineup/

Armello
    Grow Home
    Zombie Vikings

Edit : imza güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 11 Ağustos 2015; 21:09:43 >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Zombie Vikings'de 4 kişilik co-op varmış bari boşa atma buna at

Xbox Oyuncu Topluluğu

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.